sogan kürü kullananlar

benden afedersiniz bu iki gunde fazlasiylada akinti geldi buda mi karalarin belirtisi onu anlamis diyilim sendede varmi akinti mybaybu :26:

İnşallah canım yarından ıtıbaren bal tarcın cörekotuna baslıcam sogana kadar, ovulasyon testlerınden almayıda dusunuyorum bu ay :) yılmadan devam Rabbim ol desin oluversin inşallah :)

canim tek tek yap karistirma aman karistirinca iyi olmuyor :KK52:

canım sen yoksam hamile misin akıntı adete yakın kesilir kuru günler baslar:KK52::KK52:

nebiliyim sordum normal dediler oluyormus umudum gitmis ya onlara inandim nebiliyim ya hayirlisi dusun dusun delirdim kiz esimlede bu konuda konusmuyorum umidlendirib sonra karalar geldi demekden biktim cifti gorunce diyicem simdi belki hamileyim diye onunla konusamiyorum size diyorum derdimi kizlar iyiki varsiniz :KK16:

hayır korkuyorum, adetimin gününün geçmesini bekleyeceğim, hatta 2 gün geçsin öle yapacağım

bende yapmadim bende umut yok ondan yapmadim kiz sen yap adetin 28 gunlukse artik 29 zu tamamladin bugun yarin gecsin yap iyi haber duymak istiyorum bence sen hamilesin :KK49:insallah oylesindir canim

hadi canım ins gelmez var mı belirtiler :KK60:

bilemiyorum psikolojik olarak mı yaşıyorum yoksa gerçekten mi değil mi ama bazı durumlarım var :111:

* örneğin ilk doğumdan sonra adet sancısı genelde pek yaşamadım, arada batar çıkardı, ve adetim pat diye gelirdi, bu kez 10 gündür gece gündüz ağrım var, rahmimde ağılrık hissediyorum

* ağzımda ilaç içmişimde arkasından kötü bir tat kalmış gibi bir tat var

* şiddetli olmamakla birlikte ara ara midem dönüveriyor.

*rahimim pıt pıt atıyor

*akıntım var

* nacizane ateş ölçüyorum, ateşim düşmedi henüz

bende yapmadim bende umut yok ondan yapmadim kiz sen yap adetin 28 gunlukse artik 29 zu tamamladin bugun yarin gecsin yap iyi haber duymak istiyorum bence sen hamilesin :KK49:insallah oylesindir canim

siklus 28 ancak, ben daha 27. günümdeyim, idrar testi ile çımıyor yaa, 3 gün kala ovulasyon testi yaptım erken gebelik testi yerine de kullanılabiliyor diye, ama negatif çıktı, dün dayanamadım gebelik testi yaptım, yine negatif çıktı, anlayacağın bi dahaki test için adetimin geçmesini bekleyeceğim, hevesim kursağımda kalmasın

bilemiyorum psikolojik olarak mı yaşıyorum yoksa gerçekten mi değil mi ama bazı durumlarım var :111:

* örneğin ilk doğumdan sonra adet sancısı genelde pek yaşamadım, arada batar çıkardı, ve adetim pat diye gelirdi, bu kez 10 gündür gece gündüz ağrım var, rahmimde ağılrık hissediyorum

*rahimim pıt pıt atıyor

*akıntım var

benim ayni seyler oluyor ama benim 1 gunum kalsa hamileyim derdim senin 1 gunun kalmis ve bu belirtiler bence halay cekmeye az kaldi kizlar aybukede halay bascisi :KK64:

*rahimim pıt pıt atıyor

*akıntım var

canım sen hamilesin o zaman ayyy ins yarın bir test al :KK49:merak ettim:18::18:

X