- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ben gidiyorum yatmaya uykum geldi iste burda saat 3 gec olmus size iyi geceler hepinizi opdum bay bay... yarin guzel haberleri vermek dileyi ile hosca kalin saglicakla kalin (aynen televizyoncular gibi konusdum dimi )
hadi kızlar çok iyi geldi valla halay çekelim
iyi geceler canım bol bebişli ruyalar sana
teyyy teyyyyyhadi kızlar çok iyi geldi valla halay çekelim
canim tek tek yap karistirma aman karistirinca iyi olmuyor
teyyy teyyyyy
Halayın basına kim durcak belli oldumu ben tırt cıktım bu ay :) batı gecen kim var baska :)
hisarbuselik nasilsin ne yapiyorsun sence bir gunluk dua yapa bilirmiyiz belki yarin gelmezde karalar bugun bir dua dusunelim yarin hepimiz icin okuyalim ne dersin?
bu yandan baksak gecmis o bur yandan gecmemis cunki bende hep karalar cabuk gelir ama vaktide 27 si bekliyorum sol tarafimda agriyla uyaniyorum hergun ama yok halen vaktine var belki ondan yok bugunde olcdum atesimi 37 cikdi hayirlisi bilmiyorum tatlim kafam cok karisik simdide karnimin altinda agrilar var bugun gelicek gibi
şafak 1 kaldı 25 mayıs adetim
offff sıkıntı stres başladıı
Hastalanıcam dıyerek katılmamıstım dualara ama ınsallah bıdahakıne katılırım canım. öncesinde gittiğimde hormonlara felan bakmadı gebelik ön muaynesi icin gtmıstım sımdı dırek kendım ıstıcem nolcak bakalım.
kızlar iyi aksamlar canlarım kayınvaliden geldim mantıyı çok kaçırmısım valla bu arada birsey farketdiniz mi topikte
fantastik 3lü gece gece toplandı yine
hadi uykunuz açılsın kahve ikram edeyim size
bu hisarbuseliğin (_)?
bu asyacanın (_)?
ve bu da benim (_)?
varmı başka isteyen
iste iste canıım bak bende baktırdım benim lh yüksek çıktı
Sakin ol hiiiç stres yapma tatlım Rabbim ol der ve olur vakti zamanı gelmişse olmuştur gelmemişse beklicez tabiki.
İnşallah olmazsın ama olursanda üzülme hiç kürlerle devam Allahın izniyle bu nimetleri bosuna vermemiş Rabbim bize çok şükür.
Buarada sayfada yine süper 3lüyü görüyorum hisarbuselik, sen ve ben hahaha:)
Eşim hadi yatıyoruz diyerek götürüyor herdefasında onu uyutup kacıyorum buraya malum günler hariç tabiki :))
Olmaz kahve içemem ben :) hamılelık dusunurken içmeyin deniyor eşlere içirelim biz onu onlara yarıyormus :) biz kefir içelim kefir :)
ahahahaha benim kocişş çalışıyor malesef yok rahatımm
Hımm ne iş yapıyor eşin canım? farkediyor zaten kalktıgımıda ben horluyor sanıyorum kalkıyorum ama tilki uykusundamıdır nedir ben kokundan anlarım diyor sabahta tilki gibin burnu var mübarek :)
kefiri de sevmem ki ne o kurtcuk mu bakterimi ne o bee böğykkk içmem ben onu
nolmuş 1 fincan kahveden sende 40 yıl hatrım olmasın mı yani benimmm
doğru söylüyorsun ama yapması lazımdı sana bu testi baştanYYapması gerekmezmıydı sonucta 1,5 yıldır korunmuyorum cocugumda olmuyordıye gıttım hertestı yapsın dıye abarttımda abarttım aslında 1 yıllık evlıyım ılk baslarda korunmustuk.
Nasıl desem diye düşünüyorum hindi gibi cok artıst oluyor bu drlar işine karısılıyomus gıbı dusunup zıtlasadabılır benle.