- 4 Kasım 2009
- 788
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes nerde :26:
Beybişim gerek kalmadı bugun adet oldum ilk batı gecen bendim sanırım 1 de 1 fire :) Kısmetse 2. küre artık dualarım sizinle inşallah halay bası olamadım ama sondanda eklenebilirim hazirana belki :)
ii akşamlar kızlarr.aaa kimsecik yok.yanlış zamanlama.
ilk defa bu ay zaman geçmek bilmiyor benim için.
dün ovulasyon günümdü.hayırlısı artık çok merak ediyorum.
bugün de çok ağrım var kum mu enfeksiyon mu çok sinir oluyorum.tam ovulasyon geçiyo ağrılar başlıyo bişi var sanıyorum ya:44::44:
asyacan canım bat söyle degiştirelim tatlım
kızlar iyi aksamlar canlarım kayınvaliden geldim mantıyı çok kaçırmısım valla bu arada birsey farketdiniz mi topikte
neyi canim? ne olmus topiyimize
Canım bu ay 33. günde oldum oncekı aylar 30 gunde 1di 26 haziran diyelim buseferde :)
ins gelmez bat ekliyorum canım
aysecim bu konuyu nasıl tasıyabilirim bi fikrin var mı kuzum
kizlar agrilarim her saat de bir artiyor gelicek gibi karalar
Ve bugun an itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım kızlar :) 3 gün gecikmeyle geldi ve agrıdan kıvranıyorum suan yarında dr gıdıcem yıne hormonlarıma bı baktırım hıc bakılmadı ya Durmak yok kürlere devam :)
dün sohbet koyuymuş kaçırdım.ben o zaman derin uykudaydım
kızlar hosgeldiniz neler yaptınız bakalım
İnşallah canım yarından ıtıbaren bal tarcın cörekotuna baslıcam sogana kadar, ovulasyon testlerınden almayıda dusunuyorum bu ay :) yılmadan devam Rabbim ol desin oluversin inşallah :)
gece kuşları gelmiş
bebişim kürü yaptım bugün
Çıldırmıs gibin kür arastırıyorum biri beni durdursunnn hahaha
hadi canım hayırlı olsun ins şifa olsun arkadasıma