sogan kürü kullananlar

aaa canım senin günün yarın ins güzel haber verirsin :KK52::KK52:

benim günüm yarin ama ben test yapmak zorunda kaldim cünkü sinuzit oldum ve antibiotik kullanmaliydim test negatif cikti bende ilacimi kullaniyorum yani benden ümit yok

simdi senin icin ne buldum bak yukarda hizli menü yaziyor ya oraya tikla sonra yönetici listesi var oraya bas güzellik bakim kozmetik alanina gir en asagi git orda anora ve ladyevil var onlardan birine özel mesaj at yardimci olurlar ok????

bende bi kac dua önerisinde bulunurum. aralarindan seceriz. ben simdi bi ev i temilemem lazim sonra yine gelebilirsem gelirim Insaallah
görüsmek üzere. buarada ben ayse 28yasindayim 5 sene den beri evliyim 2010da 7haftalik bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum 1yil korundum o günden bu güne gebe kalmak icin ugrasiyorum. gecen ayda laparoskopi ve histereskopi oldum yani rahimfilmi vs. haziranin 5 kadar asilama olacagim Allah nasip ederse.
kisaca özetledim canim:KK3::KK3::KK3:
görüsürüz

canim guzel haberlerini duyariz burdan insallah

Ve bugun an itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım kızlar :) 3 gün gecikmeyle geldi ve agrıdan kıvranıyorum suan yarında dr gıdıcem yıne hormonlarıma bı baktırım hıc bakılmadı ya :KK43: Durmak yok kürlere devam :)

Ve bugun an itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım kızlar :) 3 gün gecikmeyle geldi ve agrıdan kıvranıyorum suan yarında dr gıdıcem yıne hormonlarıma bı baktırım hıc bakılmadı ya :KK43: Durmak yok kürlere devam :)

uzulme canim hayirlisi

ayyy kızlar heyecanlandım hadi bakalım ins gelmez kırmızılar hamiş olursunuz< bu arada asyacan bugun test yapacaktı yaptı mı aCABA:44::44:

Beybişim gerek kalmadı bugun adet oldum ilk batı gecen bendim sanırım 1 de 1 fire :) Kısmetse 2. küre artık dualarım sizinle inşallah halay bası olamadım ama sondanda eklenebilirim hazirana belki :)

kuzum nerdesin vallah cok merak ediyorum neden girip biseyler yazmiyorsun ben burda seni beklemekden agac oldum :119:

olsuuuun arkadaşım obür ay inşallah
baktır tabiiii belkii lh hormonun filan yüksektir bu sefer dualara sende katıl:KK54:

hisarbuselik nasilsin ne yapiyorsun sence bir gunluk dua yapa bilirmiyiz belki yarin gelmezde karalar bugun bir dua dusunelim yarin hepimiz icin okuyalim ne dersin?

senin günün geçmşmiydi serçeem

bu yandan baksak gecmis o bur yandan gecmemis cunki bende hep karalar cabuk gelir ama vaktide 27 si bekliyorum sol tarafimda agriyla uyaniyorum hergun ama yok halen vaktine var belki ondan yok bugunde olcdum atesimi 37 cikdi hayirlisi bilmiyorum tatlim kafam cok karisik simdide karnimin altinda agrilar var bugun gelicek gibi :KK43:

olsuuuun arkadaşım obür ay inşallah
baktır tabiiii belkii lh hormonun filan yüksektir bu sefer dualara sende katıl:KK54:

Hastalanıcam dıyerek katılmamıstım dualara ama ınsallah bıdahakıne katılırım canım. öncesinde gittiğimde hormonlara felan bakmadı gebelik ön muaynesi icin gtmıstım sımdı dırek kendım ıstıcem nolcak bakalım.

Konu içeriği nedeniyle "Gebelik Öncesi ve Sonrası Alternatif Tıp" başlığına taşındı.

ii akşamlar kızlarr.aaa kimsecik yok.yanlış zamanlama.:KK9::KK9::KK9::KK9:
ilk defa bu ay zaman geçmek bilmiyor benim için.
dün ovulasyon günümdü.hayırlısı artık çok merak ediyorum.
bugün de çok ağrım var kum mu enfeksiyon mu çok sinir oluyorum.tam ovulasyon geçiyo ağrılar başlıyo bişi var sanıyorum ya:44::44:

X