Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım geçmiş olsun allah tekrarını nasip etsin ins burada destek olacaz biribirimize ins adet tarihlerini ver kuzum listeme ekleyim ugurlu listemiz olsumn ins
aysecim bu konuyu nasıl tasıyabilirim bi fikrin var mı kuzum
sat 28 nisan bat 24mayis
aaa canım senin günün yarın ins güzel haber verirsin
bende bi kac dua önerisinde bulunurum. aralarindan seceriz. ben simdi bi ev i temilemem lazim sonra yine gelebilirsem gelirim Insaallah
görüsmek üzere. buarada ben ayse 28yasindayim 5 sene den beri evliyim 2010da 7haftalik bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum 1yil korundum o günden bu güne gebe kalmak icin ugrasiyorum. gecen ayda laparoskopi ve histereskopi oldum yani rahimfilmi vs. haziranin 5 kadar asilama olacagim Allah nasip ederse.
kisaca özetledim canim
görüsürüz
sercem benim kociş geri gitti gidemedim 6 da gelcekmiş
Ve bugun an itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım kızlar :) 3 gün gecikmeyle geldi ve agrıdan kıvranıyorum suan yarında dr gıdıcem yıne hormonlarıma bı baktırım hıc bakılmadı ya Durmak yok kürlere devam :)
ayyy kızlar heyecanlandım hadi bakalım ins gelmez kırmızılar hamiş olursunuz< bu arada asyacan bugun test yapacaktı yaptı mı aCABA:44::44:
kizlar cok hossunuz sizi takip ediyorum dualarda süper oluyor ama yanlis yerdesiniz
gebelik bölümüne gelsenizde bende sizi herseferinde aramasam???
o bölümde daha cok kisi olursunuz diye düsünüorum
bende dualara katilmak istiyorum
Ve bugun an itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım kızlar :) 3 gün gecikmeyle geldi ve agrıdan kıvranıyorum suan yarında dr gıdıcem yıne hormonlarıma bı baktırım hıc bakılmadı ya Durmak yok kürlere devam :)
kizlar agrilarim her saat de bir artiyor gelicek gibi karalar
senin günün geçmşmiydi serçeem
olsuuuun arkadaşım obür ay inşallah
baktır tabiiii belkii lh hormonun filan yüksektir bu sefer dualara sende katıl