- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 867
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Şimdi anladım dediğinizi, ben sadece orta yüz germe ve boyun istemiştim, gözüm kaşım güzel, ihtiyacım yoktu zaten, eğer gerekli görürseniz yapın dedim,yani smas planımızda yoktu bu işlem, ekstra oldu, bende istemeyince eski halime döndürdü, bu yüzden çok memnunum, çünkü ben tiyatro yapıyorum ve yüz mimikleri lazım bana. Şimdi tekrar güzel oldu.Tam aksine uzmek degil bilgilendirmek icin yapiyorum cunku bende yaptirmak istiyordum ve hala qrastiriyorum kac doktorla gorustum sayisi yok bu nedenle her eksiyi bilmek isterim ve yaptiripta sonradan ogrenmek istemem bu nedenle bayana ust bolgeyide keske qlt bolge gibi yaptirsaydiniz dedim ust bolgesi gecici cunku narkoz aliyosun en azindan degsin sahsen bende oyle olsun isterdim
Evet sac icinden kesi yapiliyor aciliyor iceriden iple doku yukari asiliyor ipler eriyince eski haline geri donerse sanslisiniz daha kotu olma ihtimalide var temporallift konulqrinizq bakmanizi tavsiye ederim orda bu durumdan muzdarip cok kisi varŞakakta saç içinde, uzun dikişler var, göz hizasında. Ayrıca alında geride saç içinde de uzun dikişler vardı
Evet guzel sakin yanlis qnlamayin cogu insan yanlis bilip yaptiriyor eksisi şu kemikli deride siyirilarak yapildigi icin deri sonrasinda sünüyor o nedenle dedimŞimdi anladım dediğinizi, ben sadece orta yüz germe ve boyun istemiştim, gözüm kaşım güzel, ihtiyacım yoktu zaten, eğer gerekli görürseniz yapın dedim,yani smas planımızda yoktu bu işlem, ekstra oldu, bende istemeyince eski halime döndürdü, bu yüzden çok memnunum, çünkü ben tiyatro yapıyorum ve yüz mimikleri lazım bana. Şimdi tekrar güzel oldu.
Size ameliyat öncesi kaşımın gözümün resmini paylaşıyorum ,
alttaki resim ameliyat öncesi
Ben ertesi gün açtırdım. Sünme olmadı, daha 24 saat olmadan açtırdım ama ben çekik göz istemediğim için. yoksa çok güzel olmuştu. Bilgiler için teşekkürlerEvet guzel sakin yanlis qnlamayin cogu insan yanlis bilip yaptiriyor eksisi şu kemikli deride siyirilarak yapildigi icin deri sonrasinda sünüyor o nedenle dedim
Sunme acmanizla alakali degil orayi yukari qlabilmek icin alt doku kemikten siyrilqrqk aliniyor haliyle sunme bu nedenle oluyor zamanla goreceginiz birsey simdi degil sevgiyle kalinBen ertesi gün açtırdım. Sünme olmadı, daha 24 saat olmadan açtırdım ama ben çekik göz istemediğim için. yoksa çok güzel olmuştu. Bilgiler için teşekkürler
Beni şu anda sıkan tek şey, gözümün kenarındaki şişlik. Epey indi ama her iki tarafta şiş. Sağ taraf çok daha şiş, yanak ve göz altı oraya bağlı sanırım, ne zaman geçer, geçer mi... Sorular için erken ama bilen vars yazsın lütfen.Sunme acmanizla alakali degil orayi yukari qlabilmek icin alt doku kemikten siyrilqrqk aliniyor haliyle sunme bu nedenle oluyor zamanla goreceginiz birsey simdi degil sevgiyle kalin
Çoraplardan tampon yaptım şişlerin üzerine, bu gece böyle yatacağım.Beni şu anda sıkan tek şey, gözümün kenarındaki şişlik. Epey indi ama her iki tarafta şiş. Sağ taraf çok daha şiş, yanak ve göz altı oraya bağlı sanırım, ne zaman geçer, geçer mi... Sorular için erken ama bilen vars yazsın lütfen.
Çoraplar extradan bir sicaklik verecektir orayaÇoraplardan tampon yaptım şişlerin üzerine, bu gece böyle yatacağım.
Bence orasi hassas bir yer olduğu için biraz daha zaman istiyorBeni şu anda sıkan tek şey, gözümün kenarındaki şişlik. Epey indi ama her iki tarafta şiş. Sağ taraf çok daha şiş, yanak ve göz altı oraya bağlı sanırım, ne zaman geçer, geçer mi... Sorular için erken ama bilen vars yazsın lütfen.
Hiç korkmadan olun. Bugün de gördüğümüz gibi, olacak ile öleceğe çare yok maalesef. Siz, hayatınızla ilgili programınıza uyun, hedeflerinizi bir an önce gerçekleştirin.Çoraplar extradan bir sicaklik verecektir oraya
Sicaklikta ödem için iyi degil,onun yerine bir gazli bez üzerine soğuk ped jelleri yerlestirseniz oraya 15 dk sure ile 1 gün boyunca eminim cok daha faydasi olacaktir. Ben öyle yapardim
Izleriniz cok cok iyi görünüyor erken dönem olmasina ragmenmasallahi var
Benim ope.10 gün kaldi yalniz simdi kara kara düşünce sardi bugünkü yasanan felaketten dolayi
Napsam bilmiyorum
Dr biliyor, yukarı doğru lenf drenaj masajı önerdi. Geçici dediBence orasi hassas bir yer olduğu için biraz daha zaman istiyor
Ama yerinizde olsam bu fotoyu işlemi yapan dr.a gönderip sorardim
Ihmal etmeyin masaji mutlaka dr. Bunu diyorsa vardir bildiği faydasida olucaktirDr biliyor, yukarı doğru lenf drenaj masajı önerdi. Geçici dedi
Rabbim korusun denen oki bu deprem istanbul için beklenen depremi tetiklermiHiç korkmadan olun. Bugün de gördüğümüz gibi, olacak ile öleceğe çare yok maalesef. Siz, hayatınızla ilgili programınıza uyun, hedeflerinizi bir an önce gerçekleştirin.