- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 867
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Dr. Serdar Altun yazın çıkıyor zatenÖeraba integramdaki sayfa adi alabilirmiyim ben düşünüyorum bilgi ve cok araştiriyorum tşk şimdiden
Canım tecrübene güvenerek sorularım olacak. Ben de çok genç yaşlardan beri baş hareketiyle oluşan boynumda kırışıklıklar vardı. Normalde dümdüz ve gergindi kafaya çok takıyordum. Çok dr la görüştüm ameliyat olmaz deri gergin dediker. 4 gün önce bir cerrah buldum ben yaparım dedi. Bu arada gıdım hiç yok. Ben basit bir şey sandım operasyonu. Klinikte lokalle yaptı. Ameliyat uzadı. Bir ara kalktı çay içti ameliyat masasında onu bekledim. Anestezi etkisi azaldı tam bir işkenceydi. Çok ağır bir ameliyattı bence. Gıdım yoktu bir ara baktım oradan yağ çekiyor. Dedim benim gıdım yoktu. Ama çekti. Şimdi orası çökerse diye korkuyorum. Ameliyat öncesi anormal fazla sıvı verdi boyun kocaman şişti. O sıvı neden verildi. İçinde anestezik ilaç vardı. O ilacı verince konuşmam bozuldu. Ağzım yamuldu. Alt dudakta sol taraf gülünce içeri giriyor yamuluyor. Bazı harfleri diyemiyorum. Düzelecek dediler. 4 gün oldu düzelmedi. Ameliyat sonrası olsa ameliyatta sinire hasar verdi diyeceğim ama o sıvıyı verince oldu. Şişlikler biraz azalınca aynaya baktım boynumda hareketle oluşan büzüşme yine başlamış. Yani sanırım sonuç alamayacağım. Sence dudakta yamukluk ne zaman geçer ? Konuşmada gülmede zorlanıyorum. Yani bin pişmanım. Liposuction yaptığı yer zaten zayıftı ya çökerse korkusu da ayrıca var. Bilgin varsa yazarsan memnun olurum. SevgilerimleMerhaba,bu sabah çektiğim resmi paylaşıyorum,FİLTRESİZ BİR RESİM BU
kısa bir de bilgi vereyim...Bu ameliyatı kışın yaptırın, yazın olmaz, hem güneş alır hem de yara izlerini bere altına saklamak ilk etapta kolay,15 -20 güne işe dönersiniz ama iyi bir peruk edinin, kahküllü ve öne doğru saçları gelebn, böylece iyileşene kadar meraklı gözlerden saklanırsınız ve ilk zamanlarda boya fön vb gibi işlemler olmayacağı için, çünkü deriyi kimyasal yada çekiştirmeye maruz bırakamazsınız, peruk size yardımcı olacaktır
Eki Görüntüle 3453638
ay hangi cerrah bu,çok geçmiş olsun, istemeden de nasıl çeneye kadar girmiş ne cesaretse ya, çay içmese ölcek miymişCanım tecrübene güvenerek sorularım olacak. Ben de çok genç yaşlardan beri baş hareketiyle oluşan boynumda kırışıklıklar vardı. Normalde dümdüz ve gergindi kafaya çok takıyordum. Çok dr la görüştüm ameliyat olmaz deri gergin dediker. 4 gün önce bir cerrah buldum ben yaparım dedi. Bu arada gıdım hiç yok. Ben basit bir şey sandım operasyonu. Klinikte lokalle yaptı. Ameliyat uzadı. Bir ara kalktı çay içti ameliyat masasında onu bekledim. Anestezi etkisi azaldı tam bir işkenceydi. Çok ağır bir ameliyattı bence. Gıdım yoktu bir ara baktım oradan yağ çekiyor. Dedim benim gıdım yoktu. Ama çekti. Şimdi orası çökerse diye korkuyorum. Ameliyat öncesi anormal fazla sıvı verdi boyun kocaman şişti. O sıvı neden verildi. İçinde anestezik ilaç vardı. O ilacı verince konuşmam bozuldu. Ağzım yamuldu. Alt dudakta sol taraf gülünce içeri giriyor yamuluyor. Bazı harfleri diyemiyorum. Düzelecek dediler. 4 gün oldu düzelmedi. Ameliyat sonrası olsa ameliyatta sinire hasar verdi diyeceğim ama o sıvıyı verince oldu. Şişlikler biraz azalınca aynaya baktım boynumda hareketle oluşan büzüşme yine başlamış. Yani sanırım sonuç alamayacağım. Sence dudakta yamukluk ne zaman geçer ? Konuşmada gülmede zorlanıyorum. Yani bin pişmanım. Liposuction yaptığı yer zaten zayıftı ya çökerse korkusu da ayrıca var. Bilgin varsa yazarsan memnun olurum. Sevgilerimle
Canım gerçekten travma yaşadım. Şimdi konuşurken gülerken ağzım sola kaçıyor sert sessiz harfleri diyemiyorum. Çok moralim bozuk. Bir defa da düzgün bir şey olsun. Geçici diyorlar. Yabancı sitelerde Çok araştırdım. Gıdı lipoda Çok oluyormuş. Hep geçici demişler ama süreç uzarsa Çok kötü bu durum. Konu açtım kimse yazmadı. Teşekkür ederim ilgin için.ay hangi cerrah bu,çok geçmiş olsun, istemeden de nasıl çeneye kadar girmiş ne cesaretse ya, çay içmese ölcek miymiş
ben de okudum,çoğu kişide geçmiş, senin de geçicek inşallahCanım gerçekten travma yaşadım. Şimdi konuşurken gülerken ağzım sola kaçıyor sert sessiz harfleri diyemiyorum. Çok moralim bozuk. Bir defa da düzgün bir şey olsun. Geçici diyorlar. Yabancı sitelerde Çok araştırdım. Gıdı lipoda Çok oluyormuş. Hep geçici demişler ama süreç uzarsa Çok kötü bu durum. Konu açtım kimse yazmadı. Teşekkür ederim ilgin için.
Canım çok teşekkür ediyorum. İnşallah geçer. 6 gün oldu. En küçük düzelme yok. Ameliyat sonrası bir kaç saatte düzelir demişlerdi. Sonra 6 gün dediler sonra 10 gün dediler. Yani sallıyorlar.ben de okudum,çoğu kişide geçmiş, senin de geçicek inşallah
Öncelikle geçmiş olsun.Sıvı vermesinin nedeni oraya vaser liposuction yapmış olması. Vaserde solüsyon mutlaka veriyorlar yağı çekerken. Eğer ağzın yamuldu ise, solüsyon 1 ayda falan tam erir, on rağmen geçmediyse, sinirler zadelenmiş olabilir, nöroloji görmesi lazım. Solüsyon etkisi geçince, bademcikler gibi eline gelen 2 top olursa tükürük bezlerin fazla yağ çektiği için açığa çıkmış demektir, bunun geri dönüşü yok, bunu bil lütfen. Boyundaki kırışıklıklar sadece alt yüz germe ve boyun germe ameliyatı ile düzeliyor, gerçek ve kalıcı çözümü sadece bu. Bu bile ilerde oluşacak marionette çizgilerine çare değil. Yaşlanıyoruz sonuçta ve bu tip operasyonla r mutlaka ameliyathane ortamında yapılmalı. Enfeksiyon yada komplikasyonlar çıkma ihtimaline karşıCanım tecrübene güvenerek sorularım olacak. Ben de çok genç yaşlardan beri baş hareketiyle oluşan boynumda kırışıklıklar vardı. Normalde dümdüz ve gergindi kafaya çok takıyordum. Çok dr la görüştüm ameliyat olmaz deri gergin dediker. 4 gün önce bir cerrah buldum ben yaparım dedi. Bu arada gıdım hiç yok. Ben basit bir şey sandım operasyonu. Klinikte lokalle yaptı. Ameliyat uzadı. Bir ara kalktı çay içti ameliyat masasında onu bekledim. Anestezi etkisi azaldı tam bir işkenceydi. Çok ağır bir ameliyattı bence. Gıdım yoktu bir ara baktım oradan yağ çekiyor. Dedim benim gıdım yoktu. Ama çekti. Şimdi orası çökerse diye korkuyorum. Ameliyat öncesi anormal fazla sıvı verdi boyun kocaman şişti. O sıvı neden verildi. İçinde anestezik ilaç vardı. O ilacı verince konuşmam bozuldu. Ağzım yamuldu. Alt dudakta sol taraf gülünce içeri giriyor yamuluyor. Bazı harfleri diyemiyorum. Düzelecek dediler. 4 gün oldu düzelmedi. Ameliyat sonrası olsa ameliyatta sinire hasar verdi diyeceğim ama o sıvıyı verince oldu. Şişlikler biraz azalınca aynaya baktım boynumda hareketle oluşan büzüşme yine başlamış. Yani sanırım sonuç alamayacağım. Sence dudakta yamukluk ne zaman geçer ? Konuşmada gülmede zorlanıyorum. Yani bin pişmanım. Liposuction yaptığı yer zaten zayıftı ya çökerse korkusu da ayrıca var. Bilgin varsa yazarsan memnun olurum. Sevgilerimle
Canım , ayrıca boyun germe yapıldı ama yüzüme dokundurmadım. Sadece boyun gerildi. 3 hafta oldu gülüş hala yamuk.Öncelikle geçmiş olsun.Sıvı vermesinin nedeni oraya vaser liposuction yapmış olması. Vaserde solüsyon mutlaka veriyorlar yağı çekerken. Eğer ağzın yamuldu ise, solüsyon 1 ayda falan tam erir, on rağmen geçmediyse, sinirler zadelenmiş olabilir, nöroloji görmesi lazım. Solüsyon etkisi geçince, bademcikler gibi eline gelen 2 top olursa tükürük bezlerin fazla yağ çektiği için açığa çıkmış demektir, bunun geri dönüşü yok, bunu bil lütfen. Boyundaki kırışıklıklar sadece alt yüz germe ve boyun germe ameliyatı ile düzeliyor, gerçek ve kalıcı çözümü sadece bu. Bu bile ilerde oluşacak marionette çizgilerine çare değil. Yaşlanıyoruz sonuçta ve bu tip operasyonla r mutlaka ameliyathane ortamında yapılmalı. Enfeksiyon yada komplikasyonlar çıkma ihtimaline karşı
Küçük bir operasyon değil geçirdiğin, doktor yapmamalıydı. Yağ çektiği yerde bir daha yağlanma olmayacak, derinin içi boşalmış, deriyi germeliydi, 1 sene bekle ve eğer 45 yaş üstü isen w sene sonunda germe yaptır ve kulak arkasına çektir. Büyük şey atlatmışsın, ölebilirdin bile. Çok geçmiş olsun ve resim ile yaşını paylaşırsan bir bakarım. Sevgilerimle
O zaman kendine en az 8 ay ver, dokular iyileşsin, kaslar yerine otursun. Eminim çok güzel olacak, korkma, çok geçmiş olsunCanım , ayrıca boyun germe yapıldı ama yüzüme dokundurmadım. Sadece boyun gerildi. 3 hafta oldu gülüş hala yamuk.
Tekrar merhaba. Detaylı bilgilerin için teşekkür ediyorum. Şu anda 1 ay oldu dudak gülüşündeki kayma düzelmedi. O bölgeye steroid enjeksiyonu dedi ama korktuğum için yaptırmadım. Bu konuda bilgin varsa lütfen yazar mısın? SevgilerimleÖncelikle geçmiş olsun.Sıvı vermesinin nedeni oraya vaser liposuction yapmış olması. Vaserde solüsyon mutlaka veriyorlar yağı çekerken. Eğer ağzın yamuldu ise, solüsyon 1 ayda falan tam erir, on rağmen geçmediyse, sinirler zadelenmiş olabilir, nöroloji görmesi lazım. Solüsyon etkisi geçince, bademcikler gibi eline gelen 2 top olursa tükürük bezlerin fazla yağ çektiği için açığa çıkmış demektir, bunun geri dönüşü yok, bunu bil lütfen. Boyundaki kırışıklıklar sadece alt yüz germe ve boyun germe ameliyatı ile düzeliyor, gerçek ve kalıcı çözümü sadece bu. Bu bile ilerde oluşacak marionette çizgilerine çare değil. Yaşlanıyoruz sonuçta ve bu tip operasyonla r mutlaka ameliyathane ortamında yapılmalı. Enfeksiyon yada komplikasyonlar çıkma ihtimaline karşı
Küçük bir operasyon değil geçirdiğin, doktor yapmamalıydı. Yağ çektiği yerde bir daha yağlanma olmayacak, derinin içi boşalmış, deriyi germeliydi, 1 sene bekle ve eğer 45 yaş üstü isen w sene sonunda germe yaptır ve kulak arkasına çektir. Büyük şey atlatmışsın, ölebilirdin bile. Çok geçmiş olsun ve resim ile yaşını paylaşırsan bir bakarım. Sevgilerimle