- Konu Sahibi ELMAVETURTA
-
Çok geçmiş olsun beklentinizden çok daha güzel olsun, paylaşımlarınız için çok teşekkürlerKesinlikle katılıyorum, çok zor bir operasyon,ben en çok asimetri, felç gibi şeylerden korkuyorum bu ameliyatlarda. Doktora söylediğimde, smas'ın sinirlerden uzak olduğunu, ayrıca milim milim cetvel ile ölçerek yaptıklarını söyledi. Zaten önceki ameliyatlarımdan memnun olduğum için cesaret ettin. Göz altı kırışıklıklarım şu anda yok, kırmızılık henüz var, 5. gün sonuçta. Asimetri olmaması ve nazolabial çizgiler ve gülme çizgilerinin gitmesi, dolgun görüntü hoşuma gidiyor.göz altında ince bir iki çizgi kalır, takılma dedi.şu anda yok kaşlar ve gözlere dokunmadık zaten. Çünkü kaşımla gözümle konuşuyorum, gergin bir ifade bana uygun olmazdı. Ben çok mimik yaparım. En çok boynumda sarkan gevşek deri plastima kaslarının çıkmasına üzülüyordum, şükür kurtuldum. Tamamen Dr tecrübesi, cerrahi yetenek ve uygun işlem seçimine bağlı bence. Gerekli olmayan hiçbir şey yapılmadı. Doktorun paraya değil, hastaya önem vermesi, emin olmadan taburcu etmemesi önemliydi benim için.
Hiç korkmayın. 2-3 aya oturuyormuş yüz germeler. Bu konuyu çok okuyorum çünkü ben de orta yüz germe istiyorum fakat endoskopik geçici olduğu için Smas düşünüyorum çünkü deep plane de yüz felci riski var. Siz memnun kalırsanız ben de bu doktora olurum. Yaşım küçük ama 6 kilo verdim yüzüm çöktü gibi oldu hoş durmuyor. Dikişleriniz güzel duruyor belli değil ince bir çizgi gibi…Çok teşekkür ederim,boyun,alt yüz, orta yüz. Yavaş yavaş, gün gün toparlıyorum, ilk aynaya baktığımda şişlerden korktum ama o kadar çok ameliyat oldum ki artık tecrübeliyim, gün geçtikçe,oturdukça güzelleşeceğini biliyorum estetik ameliyatların...
Evet dikişler hiç belli değil. İz kalmayacaktır. Azıcık iz kalırsa da 3-4 seans co2 lazer yaptırın hemen geçer:) Sağlık diliyorum öpüldünüzÇok teşekkür ederim, umarım ikimiz için de herşey yolunda gider. Dikişlere bu sabah daha yakından baktım, çok belirgin bir iz kalmayacağını düşünüyorum ki daha önce de kalmamıştı. Dikişleri başka bir doktor aldı, çok beğendiğini ve en ince ipin kullanıldığını söyledi. 4 dikiş atmış her bir tarafa. Çok dikişim yok yani .
Paylasimlariniz icin cok cok teşekkürlerMerhaba, bugün fotoğraf çekmeyi unuttum, yarın atarım, sol tarafım biraz daha mor, şişim daha az, ben o kadar çok ameliyat oldum ki sırt üstü ve dik yatmaya alışığım, bu sabah biraz aşağı kaymıştım, rahatsız etmedi.
Sert şeyler çiğneyemiyorum ve ağzımı fazla açmamı istemedi doktor. Sonuçta yanaklarda iç dikiş var, oturması lazım. Ama çok gülüyorum,gülünce sağ yanağım yanıyor. Elimle tutuyorum. Ağrım sızım yok, kulaklarımın kıkırdak kısmı hala çok hassas. Dikişlerin yeri iyi, onlar hakkında fikrim banyo yapınca olacak. O zaman belli olur.
Şekerli şeyleri tüketmiyorum, yaralarda geç iyileşme ve iz sebebi benim için. Günde 3 litre su içiyorum.protein, et tüketiyorum. Süt, yoğurt, peynir yemiyorum.
Bana istediğinizi sorabilirsiniz, buradan. Ben de buradan zamanında çok yardım aldım. Bilgi paylaşmak için yazıyorum. Hiç dert etmeyin
Merhaba tekrar, bromelain geçen ameliyatımda kullanmıştım, şimdi 2 günde bir ananas yiyorum, bu daha hoşuma gidiyor, bol bol su içiyorum.Paylasimlariniz icin cok cok teşekkürler
Bromelain kullanıyormusunuz
Diş fırçalamak sorun oluyomu işlemden sonra
Ve yüzünüzü normal yikayabiliyormusunuz normal yuz cremlerinizi kullanabiliyormusunuz, boyun aşağı duş alabiliyormsunuz
Ne zaman sacinizi yikiyabilirsiniz
Bu işlem sonrasında oksijen odasina giricekmisiniz
Ne kadar süre sonra ağzınızı rahat acabilirsiniz dedi dr.
Cok sordum dimi
Çok teşekkür ederim. Umarım herkese cesaret veriyorumdur. Hayata geç kalmayın, canınız nasıl istiyorsa öyle yaşayın. Kimsenin dediğine bakmayın,bu ameliyatlar sizi mutlu edecekse yaptırınBurada yaptığınız paylaşımlar o kadar önemli ki,öncelikle;
Cesaretiniz için,
Nezaketiniz için,
Ve tüm şeffaflığınızla buradaki kadınlara yardımcı olup, çok isteyip de cesareti olmayanlara örnek olduğunuz için tebrik ederim. Sonucunuz da sizin gibi güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?