- 23 Ocak 2023
- 44
- 48
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Çok teşekkür ederim, mümkün olduğunca açık yazıyorum,gelip giden arkadaşlarım değişikliği görüyor, valla ben çok memnunum, kalmasam da söylerdim zaten. Ayıktım ben doktora gözümü ve kaşımı açtırdığımda, göz yanlarında saç dibinde ve alnımın arkasında dikişleri açtı, kesi yaptı adamcağız. Epikriz raporuma da baktım, endoskopi y
En önemlisi zaten sizin beğenmeniz,kimseyi birseye ikna etmekte zorunda degilsinizÇok teşekkür ederim, mümkün olduğunca açık yazıyorum,gelip giden arkadaşlarım değişikliği görüyor, valla ben çok memnunum, kalmasam da söylerdim zaten. Ayıktım ben doktora gözümü ve kaşımı açtırdığımda, göz yanlarında saç dibinde ve alnımın arkasında dikişleri açtı, kesi yaptı adamcağız. Epikriz raporuma da baktım, endoskopi yok bende
Çok zarifsiniz, teşekkür ederimEn önemlisi zaten sizin beğenmeniz,kimseyi birseye ikna etmekte zorunda degilsiniz
Kimse sizin kadar açık gönüllü davranmiyor takdir edilir birseydir bu
Kendinizi kimsenin uzmesine izin vermeyin
Zaten güzeldiniz işlem oncesi fotolarinizi paylasmistiniz ,şimdide güzelsiniz ve işlem cok taze hatta su an cok genç görünüyorsunuz
Veee iyileşme süresi sonunda cokkk dahada güzel olcaksınız okadar
Valla ben de takdir ediyorum sizi gun gun fotolarla paylasim yapiyorsunuz. Ictenliginiz icin tesekkurler. Bi an once iyilesirsiniz insallahÇok zarifsiniz, teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimValla ben de takdir ediyorum sizi gun gun fotolarla paylasim yapiyorsunuz. Ictenliginiz icin tesekkurler. Bi an once iyilesirsiniz insallah
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimSüper gözüküyorsunuz maşallah, bundan sonrası kolay, tebrik ediyorum sizi böyle paylaşarak yardımcı olduğunuz için
Çok geçmiş olsunilk duşumu alana kadar günlük resim ve durum paylaşacağım, ilk duştan sonra, yüzümün ve dikişlerin yerinin durumunu koyacağım, ondan sonra da ayda bir olarak ve sonrasında hatırladıkça resim paylaşacağım. Destek olan herkese selamlar, sevgiler...
Hepsi ayrı ayrı yapıldı, burun ve gıdı ilk ameliyatımdı, konu açmıştım, oradan bakabilirsiniz, resimliÇok geçmiş olsun
1- burun
2- yüz germe
3- gıdı bunların hepsi tek ameliyatta mı oldu ?
Ayrı ayrı mı yapıldı
Bende burun gıdı düşünüyorum o yüzden sordum
Endoskopi ust bolgenizde var hanimefendi ilk ameliyata bakin kasilmalar var derideÇok teşekkür ederim, mümkün olduğunca açık yazıyorum,gelip giden arkadaşlarım değişikliği görüyor, valla ben çok memnunum, kalmasam da söylerdim zaten. Ayıktım ben doktora gözümü ve kaşımı açtırdığımda, göz yanlarında saç dibinde ve alnımın arkasında dikişleri açtı, kesi yaptı adamcağız. Epikriz raporuma da baktım, endoskopi yok bende
Hanimefendi ust bolgenizi diktigi saniyorsunuz ama ust bolgenizi cerrahi iple yukari asmis doktor bey sonrada istediginize gore onlari salmis yani sakaktan yapilan her islem bu sekilde yapiliyor diyorum her doktor bunu qciklamaz ben size orayida keske alt tarafa yapilan yontemle yapsaydi cunku ust bolgeye yapilan islem kalici degilAyrıca eski haline ben getirttim, eşim istemediği için. Siz yazdıklarımı okumamışsınız bile.
Tam aksine uzmek degil bilgilendirmek icin yapiyorum cunku bende yaptirmak istiyordum ve hala qrastiriyorum kac doktorla gorustum sayisi yok bu nedenle her eksiyi bilmek isterim ve yaptiripta sonradan ogrenmek istemem bu nedenle bayana ust bolgeyide keske qlt bolge gibi yaptirsaydiniz dedim ust bolgesi gecici cunku narkoz aliyosun en azindan degsin sahsen bende oyle olsun isterdimEn önemlisi zaten sizin beğenmeniz,kimseyi birseye ikna etmekte zorunda degilsiniz
Kimse sizin kadar açık gönüllü davranmiyor takdir edilir birseydir bu
Kendinizi kimsenin uzmesine izin vermeyin
Zaten güzeldiniz işlem oncesi fotolarinizi paylasmistiniz ,şimdide güzelsiniz ve işlem cok taze hatta su an cok genç görünüyorsunuz
Veee iyileşme süresi sonunda cokkk dahada güzel olcaksınız okadar
Şakakta saç içinde, uzun dikişler var, göz hizasında. Ayrıca alında geride saç içinde de uzun dikişler vardıHanimefendi ust bolgenizi diktigi saniyorsunuz ama ust bolgenizi cerrahi iple yukari asmis doktor bey sonrada istediginize gore onlari salmis yani sakaktan yapilan her islem bu sekilde yapiliyor diyorum her doktor bunu qciklamaz ben size orayida keske alt tarafa yapilan yontemle yapsaydi cunku ust bolgeye yapilan islem kalici degil