- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 867
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Sağlıcakla iyilesin cabucak insallah cesaretinuz icin kutluyorumKulaklarım şiş, normal olarak... İlk gün daha büyüktü, neyse ki küçülüyor. Hocaya sordum hatta,kulaklarımı takıp çıkardınız mı dedim, güldü,ellemedik zaten orada işimiz yok dedi. Sadece kulak hizasından, favori altından açılıp, işlem yaptık dedi. Bu arada yüzümün sağ tarafı sola göre şiş ve pansumanda açtık, boynum MUHTEŞEMÇene hattım süper. Meme kesilerime de pansuman yaptım,temizler şükür.
Hocanın diğer odada kalan hastasını ziyaret etmiştim 55 yaşındaydı, onun da yüz hattı mükemmel olmuştu. Onda benden daha çok sarkma vardı, çok toparlanmıştı, göz ve kaşları kaldırmıştı, 35 gibi duruyordu, umarım bende 27 dururum :)
Geçmiş olsun sizi hatırladım, daha önceki ameliyatlarınızıda paylaşmıştınız.Bu da ameliyat sonrası ilk resim, gördüğünüz gibi yüüm ve kafam çok şiş ve gergin, boyunda öyleydi, gayet sıkı ve genç bir görünüm olmuştu. Serdar hoca, bana göz ve kaş germe/kaldırmada uygulamıştı fakat eşim ifadem değiştiği için biraz kıskandı, ertesi gün lokal anestezi ile 2. bir küçük operasyonum oldu, kaşımı ve gözümü eski haline getirdi. İkinci resimde de onu paylaşacağım
Bende orta yüz germe ve şakak germe düşünüyorum.5. Günüm, pansuman yaptım, şişler iniyor yavaş yavaş, morluklar sarıya dönüyor, başın sol tarafındaki hafif ağrı devam ediyor, yarın tüm dikişler alınacak.
Peki bu SMAS YÜZ GERME orta yüz germe içinde geçerlimi yoksa sadece derin plan yüz germe içinmi geçerli?Hayır, endoskopik olanı çabuk geçiyor. Yazdım aslında tekniğini...
SMAS YÜZ GERME yapıldı