★★★Slim in 6 / 6 haftada incelmek isteyenler★★★

Merhaba çıtır olmayı kafasına koymuş azimli arkadaşlarım=)
Debbie Siebers 'in Slim in 6 programı 3 levelden oluşuyor. Her level 2şer hafta yapılıyor ve haftada bir gün dinlenme günü veriyoruz kendimize. Ayrıca ayrıca iki ek video daha bulunmakta. Bunlardan biri karın için biri de esneme hareketlerini içeriyor.
İhtiyacınız dahilinde karın videosunu ekleyebilirsiniz eklemeyebilirsiniz de. Çünkü normal program içerisinde karın hareketleri zaten mevcut.Özellikle bu bölgeye yönelmek isteyenler için ek bir yardım.
Esneme videosu ise özellikle yapılması tavsiye ediliyor. Spor sonrası hamlık ağrılarını min düzeye çekmeye faydası olduğu programı uygulayanlarca dile getirilmiş.
Yabancı forumlarda Slim in 6 programını tamamlayanların yorumlarına göre basen ve bacaklarda ciddi oranda incelme oluyormuş.
Gelelim videolarımıza
Level 1 :Start it up : 35 dk
Level 2: Ramp it up : 57 dk
Level 3:Burn it up: 64 dk

Slim&6pack: 16 dk ( Karın için )
Slim&limber: 17 dk (Esneme)

Level 1

6 Pack / Karın Bölgesi için

Limber / Esneme

Level 2

Level 3

Videolar Jillian videoları kadar hoplamalı zıplamalı olmadığı için daha rahat yapılabilir.Fakat etkisi oldukça yüksek.=)

Bizimle birlikte slim in 6 programına katılmak incelmek istiyorsanız ölçülerinizi yazmanız yeterli.

★Yaş:
★Kilo:
★Boy:
★Göğüs ölçüsü:
★Bel ölçüsü:
★Göbek ölçüsü:
★Kalça ölçüsü:
★Basen ölçüsü:
★Bacak ölçüsü(sağ):
★Bacak ölçüsü(sol):

12 ocak / pazartesi günü programımıza başlıyoruz. Pazar gecesi 12 ye kadar ölçülerinizi yazmayı unutmayın!
Ölçülerini yazanları listeye alacağım ve keyifle başlayacağız.

Kurallarımız ise:
1. Haftanın 1 günü dinlenme günü olacak. / Dilediğiniz günü seçebilirsiniz.
2. 3 günden fazla sporunu aksatan gruptan atılacaktır.
3. Her level sonunda ölçüm bildirilecektir.
4. Ve tabiki yaptığımız sporumuzu paylaşmayı unutmuyoruz=)

Benim şimdilik aklıma gelenleri yazdım düşüncelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Merhaba hanimlar Bende araniza katilmak ister immm:) ilk olculeri paylasan ben olacagim Sanirim:) butun sayfalari okumadim ama Hemen bu hissiyata kapildim:-)

★Kilo: 55
★Boy: 1,65
★Göğüs ölçüsü: 82
★Bel ölçüsü: 77
★Göbek ölçüsü: 87
★Kalça ölçüsü: 90
★Basen ölçüsü: 93
★Bacak ölçüsü(sağ): 55
★Bacak ölçüsü(sol): 55

Herkes inşallah istedigi kiloya inerrr:-)

Merhaba hanimlar Bende araniza katilmak ister immm:) ilk olculeri paylasan ben olacagim Sanirim:) butun sayfalari okumadim ama Hemen bu hissiyata kapildim:-)

★Kilo: 55
★Boy: 1,65
★Göğüs ölçüsü: 82
★Bel ölçüsü: 77
★Göbek ölçüsü: 87
★Kalça ölçüsü: 90
★Basen ölçüsü: 93
★Bacak ölçüsü(sağ): 55
★Bacak ölçüsü(sol): 55

Herkes inşallah istedigi kiloya inerrr:-)

Kayda aldım tatlım=) ölçü paylaşan arkadaşlarımız oldu ama inş en çok incelen olursun=)

bak buna çok sevindim hoş geldin tatlım.
bende slimle güçlenip ardından bi jillian patlatıp , soluğu insanty de alcam inş:KK70:
tatlım ilk sayfadaki msj da olduğu şekilde ayrıntılı ölçü alırsan daha güzel olur=)
Canım ben bir şey merak ettim. Bu programı bitirdim diyelim sonrasında yapmasak başka spor (yuruyus hariç evimde bant var onu yapabiliri çunku) kg alır mıyız yoksa sarkar mı vucudum , merak ettim :KK17:

Bu konu hakkında net bilgim yok. Ama hangi egzersiz bıcak gibi kesilirse getirdiği olumlu etki zamanla azalır diye düşünüyorum. Bu yüzden program bitiminde hergün olmasada haftada 2-3 gün egzersiz yapılmalı bence. aynı sporu yapmak sart değildir ama vucut egzersizi unutmamalı .

Canım ben bir şey merak ettim. Bu programı bitirdim diyelim sonrasında yapmasak başka spor (yuruyus hariç evimde bant var onu yapabiliri çunku) kg alır mıyız yoksa sarkar mı vucudum , merak ettim :KK17:
Canım aldığın kaloriye dikkat etmezsen, haftada 2 gün dahi olsa spor yapmazsan, tekrar tembel yaşama alışırsan alırsın kilolarını :) İdeal kilona indikten sonra haftada iki gün dahi olsa yürüyüş, koşu, yüzme gibi sporları yapmalısın ki vücut tekrar eski haline dönmesin ve tabiki sağlıklı beslenmelisin :KK16:

Bu konu hakkında net bilgim yok. Ama hangi egzersiz bıcak gibi kesilirse getirdiği olumlu etki zamanla azalır diye düşünüyorum. Bu yüzden program bitiminde hergün olmasada haftada 2-3 gün egzersiz yapılmalı bence. aynı sporu yapmak sart değildir ama vucut egzersizi unutmamalı .

Canım aldığın kaloriye dikkat etmezsen, haftada 2 gün dahi olsa spor yapmazsan, tekrar tembel yaşama alışırsan alırsın kilolarını :) İdeal kilona indikten sonra haftada iki gün dahi olsa yürüyüş, koşu, yüzme gibi sporları yapmalısın ki vücut tekrar eski haline dönmesin ve tabiki sağlıklı beslenmelisin :KK16:

Bende boyle dusunuyordum fıstıklar, teşekkur ederim:KK15:

Slm herkese. Ölçüm yapacağım ama yemek yediğim için yarın sabah yapsam daha dogru olur diye düşünüyorum. Bu arada 34 yas ve 92 kilo ile aranızda en büyük ve tombis benim sanırım. Doğum yapalım 2 ay olduğu için kadın egzersizi benim için ağır olabilir mi acaba. ?

Slm herkese. Ölçüm yapacağım ama yemek yediğim için yarın sabah yapsam daha dogru olur diye düşünüyorum. Bu arada 34 yas ve 92 kilo ile aranızda en büyük ve tombis benim sanırım. Doğum yapalım 2 ay olduğu için kadın egzersizi benim için ağır olabilir mi acaba. ?
hg canım ölçümü sabah alman daha iyi olur elbette. Doğum yapmış olduğun için uygunmudur bi yorum yapamıcam bilen arkadaşlar cvp yazacaklardır eminim. Sende videoları biraz incele öyle karar ver istersen.
Ve bebeğine allah uzun mutlu huzurlu ömür nasip etsin =)

hg canım ölçümü sabah alman daha iyi olur elbette. Doğum yapmış olduğun için uygunmudur bi yorum yapamıcam bilen arkadaşlar cvp yazacaklardır eminim. Sende videoları biraz incele öyle karar ver istersen.
Ve bebeğine allah uzun mutlu huzurlu ömür nasip etsin =)
Tekrar teşekkür ederim. Haklisin inceleyip karar vermek lazım

Slm herkese. Ölçüm yapacağım ama yemek yediğim için yarın sabah yapsam daha dogru olur diye düşünüyorum. Bu arada 34 yas ve 92 kilo ile aranızda en büyük ve tombis benim sanırım. Doğum yapalım 2 ay olduğu için kadın egzersizi benim için ağır olabilir mi acaba. ?[/QUOTE
Canım direnç lastiği ile yapılan hareketler var bir de dambıl hareketleri onları kendini çok zorlamadan yaparsan zararının değil faydasının olacağını düşünüyorum. Dambılın 1 ya da 1.5 istersen 0.5'lik su şişesine su doldurarak ağırlığını belirle ve her setteki sayıları orantılı bir şekilde düşürerek dambılın kullanıldığı hareketleri ayarlayabilirsin ya da direnç lastiği(yine dambıl kullanabilirsin.) ile yapılan hareketlerde kendine çok yüklenmemeye onlar kadar çekmemeye çalışabilirsin. Yemene içmene dikkat edersen gebelikten kalma kiloların uçup gider. 92 kiloyum diyorsun ama doğum yapan birine göre kilon hiç de kötü değil. Ben 82 kiloyla başladım egzersize doğumun değil bizzat yanlış beslenme ve hareketsizliğin eseriydi bu kilolarım :)
Hadi yaa gormedim daha dorusu okumadim icin Gormedim :-) cok mu sismanim acep :KK43:
Canım burada ben 75 kilo, Bunnyoga 85 kilo ve pinar1202 92 kilo olan bireyler olarak şişmanız, sen 55 kilo olarak bizden yorum bekleme bence :) 55 kilonun hiç de fazla bir kilo olmadığı ortada zaten mesela benim hedef kilom ki ben senden daha kısayım. Durum böyle olunca kilosundan yakınacak durumda olmaman lazım diye düşünüyorum :) En azından "çok şişman" sıfatını kullanamayacağını.

Evdeki mezura mı bulamıyorum sinir oldum.neyse yarın geceye kadar bulurum inş ve olculerimi tam olarak yazarım.
Bu arada kızlar bende 27 yaşındayım ve 91 kg. yum. Boyum 1,67. Yarin olculerle birlikte tam olarak yazcam inş. fazla değil hatta bu tarz sporlarda hiç geçmişim yok arada bir leslie yaparim o kadar. umarım bu kiloyla bi yerimi sakatlamam o yarım şinava benzer hareket falan beni çok zorlayacak eminim ama olsun incelmeye değer:)) 4. Takimdayim bu arada:))

Selam peki zaman ayarlaması nasıl yapılacak

Canım direnç lastiği ile yapılan hareketler var bir de dambıl hareketleri onları kendini çok zorlamadan yaparsan zararının değil faydasının olacağını düşünüyorum. Dambılın 1 ya da 1.5 istersen 0.5'lik su şişesine su doldurarak ağırlığını belirle ve her setteki sayıları orantılı bir şekilde düşürerek dambılın kullanıldığı hareketleri ayarlayabilirsin ya da direnç lastiği(yine dambıl kullanabilirsin.) ile yapılan hareketlerde kendine çok yüklenmemeye onlar kadar çekmemeye çalışabilirsin. Yemene içmene dikkat edersen gebelikten kalma kiloların uçup gider. 92 kiloyum diyorsun ama doğum yapan birine göre kilon hiç de kötü değil. Ben 82 kiloyla başladım egzersize doğumun değil bizzat yanlış beslenme ve hareketsizliğin eseriydi bu kilolarım :)

Canım burada ben 75 kilo, Bunnyoga 85 kilo ve pinar1202 92 kilo olan bireyler olarak şişmanız, sen 55 kilo olarak bizden yorum bekleme bence :) 55 kilonun hiç de fazla bir kilo olmadığı ortada zaten mesela benim hedef kilom ki ben senden daha kısayım. Durum böyle olunca kilosundan yakınacak durumda olmaman lazım diye düşünüyorum :) En azından "çok şişman" sıfatını kullanamayacağını.
ne güzelde yazmışsın kuzum=)

Evdeki mezura mı bulamıyorum sinir oldum.neyse yarın geceye kadar bulurum inş ve olculerimi tam olarak yazarım.
Bu arada kızlar bende 27 yaşındayım ve 91 kg. yum. Boyum 1,67. Yarin olculerle birlikte tam olarak yazcam inş. fazla değil hatta bu tarz sporlarda hiç geçmişim yok arada bir leslie yaparim o kadar. umarım bu kiloyla bi yerimi sakatlamam o yarım şinava benzer hareket falan beni çok zorlayacak eminim ama olsun incelmeye değer:)) 4. Takimdayim bu arada:))
mezuranı bulamazsan ıp ıle olc metre varsa tabı evde metreyle olctugun yeri ipten karsılıgını öl=) nasıl cümle kurduysam ölç ölç ölç =)

Bende katılmak istiyorum.kilosunun fazla olduğunu söyleyen arkadaşlar sizden daha ağır biri geliyor
Yaş 43 boy 1.70 kilo 110

Benden incesin canım=) Hem şu anki halimiz değil 6 hafta sonraki halimiz önemli olan üzülmeye gerek yok şimdi=)

ince olmasına ince dedın tatlım çok sarkmalarım var iste inşallah toparlarım :KK43: hergün yapıcaz demi canm level 1i 2hafta boyunca?

Ahh tatlım bende sana yakındım 65kilodan düştüm o kiloya hemende olmadı tabi :KK43: şimdik şişman mıyım derken sanırım yalnış kelime kullandım düzeltiyorm hemen :) inşallah sarkmalarım iyi dereceye gelir :-)

ince olmasına ince dedın tatlım çok sarkmalarım var iste inşallah toparlarım :KK43: hergün yapıcaz demi canm level 1i 2hafta boyunca?

Ahh tatlım bende sana yakındım 65kilodan düştüm o kiloya hemende olmadı tabi :KK43: şimdik şişman mıyım derken sanırım yalnış kelime kullandım düzeltiyorm hemen :) inşallah sarkmalarım iyi dereceye gelir :-)

Sarkmaların toparlanacak emin ol yeter ki istikrarlı ol=)
tatlım 6 gün yapıp 1 gün dinleneceğiz. tekrar 6 gün yapacagız 1 gün dinlenip level 2 ye geçeceğiz=) tum levellar bu şekilde

X