- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Nerde yaziyor yapanlarin yorumu canm bu okuym ben :)Canım programın yaratıcıları vücutlarını o programla kazanmıyorlar yani kadını bacağı kadın bu programı yaptığı için kalın değil :) Kadına değil programı uygulayanların sonuçlarına bakarsan kafanı boş yere karıştırmamış olursun :)
Canım google'a slim in 6 before after yazarsan görsellerden oldukça fazla sonuca ulaşabilirsin :) Tabiki bacak kalınlığı, bel kalınlığı bunlar biraz vücutla alakalı durumlar. Senin yapacağın şey vücutlarının durumunu ilk haline göre karşılaştırmak :)Nerde yaziyor yapanlarin yorumu canm bu okuym ben :)
Canım kas tabiki de onlar daha profesyonel spor yapıyorlar, kadının bacağı bu programı tasarlamadan önce de kalındır eminimkadının bacakları benimde dikkatimi çekti ama ben kas olduğunu düşünüyorum yağ olsa o kadar hareketlw erimemesi mümkün degil ee kaslarda erimedigine göre yapıcak bişey yok
Saol canm hemen bakiyorumCanım google'a slim in 6 before after yazarsan görsellerden oldukça fazla sonuca ulaşabilirsin :) Tabiki bacak kalınlığı, bel kalınlığı bunlar biraz vücutla alakalı durumlar. Senin yapacağın şey vücutlarının durumunu ilk haline göre karşılaştırmak :)
Tesekkur ederim canm:), bende dusundum acaba agir olur mu
İyice inceliym karar verirsem bildiricem mutlaka :))İlk level süresi düşük ama sonra 1 saate çıkıyor bu yüzden ağır olabilir. Tabi vaktin ve günlük yaşantında buna göre değişken sonuç verebilir vücuduna ve yaşantına göre doğru kararı verirsin eminim ki=)
Canım genelde programların kendi diyet programları var ama Türkiye'de yaşadığımız için uymamız çok zor bu programlara çünkü yemek kültürümüz farklıKIZLAR BENDE VARIM..AKŞAM ÖLÇÜLERİMİ ALIP YAZACAĞIM..FAKAT KAFAMA TAKILAN ŞEY ŞU..BİZ SADECE BU SPORU YAPACAĞIZ DİYET YAPMAYACAĞIZ DEĞİLMİ..ORASINI ANLAMADIM DA :)
SÜPER ÇOK SEVİNDİM..ÖLÇÜLERİMİ HEMEN YOLLUYACAĞIM..KARATAY DİYETİYLE DESTEKLESEM SENCE NASIL OLUR..HERKES ONU ÇOK ÖVMÜŞTE..YOKSA BAŞKA BİŞEY ÖNERİRMİSİN :)Canım genelde programların kendi diyet programları var ama Türkiye'de yaşadığımız için uymamız çok zor bu programlara çünkü yemek kültürümüz farklıDiyetle desteklersen tabiki çoook daha iyi bir gelişme olur senin için hatta diyette demeyelim biz ona sağlıklı beslenme diyelim, işlenmiş gıdaları yemeyi bırakıp daha doğal şeyleri yemeye yönelirsen egzersizle beraber istediğin vücudu elde etmeye daha çok yaklaşırsın. Sadece spor ya da sadece diyet ayrı ayrı vücuda çok etki etmez, mesela eğer kilo vermek için spor yapıyorsan yapacağın şey günlük aldığın kaloriyi azaltmak eğer bunu yapmazsan sadece daha esnek daha güçlü bir vücudun olur ya da sadece diyet yaparsan yağ ve suyla beraber kas da kaybedersin ve sarkmalar meydana gelir. Ama bu ikisini beraber yaparsan vücudun sarkmaz, güçlenir, esnekleşir ve incelir
KIZLAR BENDE VARIM..AKŞAM ÖLÇÜLERİMİ ALIP YAZACAĞIM..FAKAT KAFAMA TAKILAN ŞEY ŞU..BİZ SADECE BU SPORU YAPACAĞIZ DİYET YAPMAYACAĞIZ DEĞİLMİ..ORASINI ANLAMADIM DA :)
Evet canım sporumuzu yaptıgımızı haber vercez ki birbirimize destek olmuş olalım. zaten hepimiz aynı gün başlayacağımız için aynı gün levelleri tamamlayıp ölçü alacağız birbirimizdeki değişimi gözlemleyeceğiz=)O zaman Hosbulduk heyecanlandim birden. Ağır olmayan bir spor yapmak benim için önemli çünkü oğlum meme Emiyor. Hergün hangi level yaptığımızı yapacağız sanırım değilmi bunnyoga
Elbette kapımız herkese açık=)Ben de katılabilir miyim:)?
Agaric doğru söylüyor programın yaratıcısının vücudu slim 6 sonucu değil bu kadının da bi çok programı daha var. Jillianında vücudu biraz düz değilmi? bel oyuntusu yok. Ama onlar bu videolar dışında bi egzersiz programı uyguluyorlar ve vücutları o yönde gelişiyor .=)Kadinin ust bacagi cok kalin duruyor ya korktum simdi .s
karın falan görünce ben de katılsam mı dedim :)
Jillianda olduğun için ısrar edemiyorum ama kesinlikle faydalı olacağına inanıyorum. Şu an bulamadım ama bi kaç yıl önce yabancı bir forumda okumuştum yorumları o zamanlar çok etkilenmiştim ama ben çok kiloluydum ilk 10 dk dan sonra pes etmiştim. o forumu bi araştırayım bulunca linkini atacağım.İyice inceliym karar verirsem bildiricem mutlaka :))
Jilliandayim bi de cunku
Canım Karatay diyeti diyetten ziyade sağlıklı beslenme tarzını kişilere aşılamaya çalışan bir beslenme düzeni :) Onu uygularsan tabiki çok iyi olur hem Canan Hoca Türk damak zevklerini göz önünde bulundurarak hazırlamış bu beslenme düzenini eminim diğerlerinden daha çabuk uyum sağlarsın :) Tabi herkesin vücudu farklı mesela Karatay'da ara öğün yok ama ben ara öğün koyduğum zaman öğün aralarına çok daha hızlı kilo veriyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum. Vücudunu da dinlemen önemli. Önemli olan sağlıklı beslenmek, bol bol süt, peynir, yoğurt tüketmek. Spor yapanlar için bu çok önemli. Ama bunları tüketirken de yine kalori sınırı aşmamak gerekiyor :) Ben sana günlük yeme düzenimi yazayım:SÜPER ÇOK SEVİNDİM..ÖLÇÜLERİMİ HEMEN YOLLUYACAĞIM..KARATAY DİYETİYLE DESTEKLESEM SENCE NASIL OLUR..HERKES ONU ÇOK ÖVMÜŞTE..YOKSA BAŞKA BİŞEY ÖNERİRMİSİN :)
Günlük süt tüketimini örnek alıyorum kendime o kadar içebileceğimi sanmıyorum ama hergün tüketeceğim=)Canım Karatay diyeti diyetten ziyade sağlıklı beslenme tarzını kişilere aşılamaya çalışan bir beslenme düzeni :) Onu uygularsan tabiki çok iyi olur hem Canan Hoca Türk damak zevklerini göz önünde bulundurarak hazırlamış bu beslenme düzenini eminim diğerlerinden daha çabuk uyum sağlarsın :) Tabi herkesin vücudu farklı mesela Karatay'da ara öğün yok ama ben ara öğün koyduğum zaman öğün aralarına çok daha hızlı kilo veriyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum. Vücudunu da dinlemen önemli. Önemli olan sağlıklı beslenmek, bol bol süt, peynir, yoğurt tüketmek. Spor yapanlar için bu çok önemli. Ama bunları tüketirken de yine kalori sınırı aşmamak gerekiyor :) Ben sana günlük yeme düzenimi yazayım:
Sabaheynir,yumurta,ekmek
Ara:Mandalina
Öğlen:Brokoli, karnıbahar haşlama, bir çay bardağı makarna haşlama, bol yoğurt
Ara:Beyaz peynir, domates
Akşam:Çorba, tavuk, ne yemek varsa 3 yemek kaşığı
Ara:Yağsız salata ya da meyve
Artı:Günde yarım ya da bir litre süt
Ben böyle besleniyorum, hiçbir diyete bağlı kalmıyorum. Bana hangi diyeti yapıyorsun diyenlere de ben diyet yapmıyorum, sporuma uygun besleniyorum diyorum :) Yemen gereken şeylerle yememen gereken şeyleri ayırt edince hiçbir sorun kalmıyor ortada :)
Teşekkür ederim canım, ben elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tabiki arada iki üç kaşık ayva reçeli(hiç affetmem!) ya da bir parça çikolata yediğim bazen gün içinde çok yemek yediğim oluyor. Ben sadece kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum bir de yediğim şeylerin de işlenmemiş olmasına, pakete giren hiçbir şeyi yemiyorumGünlük süt tüketimini örnek alıyorum kendime o kadar içebileceğimi sanmıyorum ama hergün tüketeceğim=)
ve oldukça sağlıklı besleniyorsun en güzelide bu.
Teşekkür ederim canım, ben elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tabiki arada iki üç kaşık ayva reçeli(hiç affetmem!) ya da bir parça çikolata yediğim bazen gün içinde çok yemek yediğim oluyor. Ben sadece kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum bir de yediğim şeylerin de işlenmemiş olmasına, pakete giren hiçbir şeyi yemiyorumBu süt konusunda benim de ilk başta biraz midem bulanıyordu sıkı bir peynir ve yoğurt sever olmama rağmen sütü nedense sevemiyordum, içtiğim bir tek annemin köyden getirttiği inek sütüydü o da iki üç kaşık şekerli Ben kakao kullandım yarım litre süte yarım tatlı kaşığı kakao tabiki şeker yok. İlk denememde biraz fazla abartıp 3 tatlı kaşığı koymuştum tadının nasıl zehir gibi olduğu hala aklımda İlk bir hafta kabus oldu çünkü çok acı geliyordu. Tam spordan önce katıp çalkalıyordum iki üç kere zaten spor bitene kadar sütün içine karışmış oluyordu. Kakao süt inek gibi kokusunu engelliyor ve tabiki tadını değiştiriyor, kakaolu süt içtikten sonra çok daha az çikolata krizlerine girdim bu da bir gerçek Sen de deneyebilirsin