- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Bnde dün k.k ne üye oldm bugunde 4.takıma katıldm yarın diyete başlıyorm inşallah 2 çocugm war biri 4.5 yaşında biri 11.5 aylık ufaklığın uykuyla arası hiç yok gündüz de gecede şimdi birde çk hareketlendi o yuzdn yemek sistemim çk düzenszdi doğumdn beri kılo almadm ama weremedm de o yuzden artık düzenlensin hayatım bi ywrden başlamam lazım dedim bismillah diyip yarın başlıyorm şnş.ölçülerimizi buraya mı yazcaz acemiyim de biraz
Hayirli olsun kardeş takim:)))
Acaba baslasam mi diye dusunuyoruuuummm
Merhaba ben de katılmak isterim. 2.5 yaşında bir kızım 2 aylık bir oğlum var. Sikilasmaktansa kilo vermem gerek umarım doğru yerdeyimdir. Yarın aksama kadar olculerimi yazarım. Sevgiler
Tesekkur ederim canm:), bende dusundum acaba agir olur muAllah bağışlasın canım yavrularını. Programa pazartesi günü başlıyoruz. pazar gecesi ölçülerimizi bildirmek için son gün.=)
Teşekkür ederiz.Benim gözüm jillianda kalmıştı gerçi =) İki program zor olmaz mı? Resimdeki sensen gayet hoşsun maşallah=)
Çk teşekkür ederim kızlar ama hala anlamadım burayamı yazıcaz ölçüleri acemiyim kusuruma bakmayın
Bunnyoga ben de Slim yapmak istiyorum :) Insanity'nin bitmesine 1 hafta var ama sizinle başlayayım ben :)
Ölçülerimi yazıyorum
Göğüs:105
Kalça:106
Bel:74
Basen:110
Bu arada kalçayla baseni ölçmekte biraz zorlanıyorum cm'lik hatalar olabilir
O zaman Hosbulduk heyecanlandim birden. Ağır olmayan bir spor yapmak benim için önemli çünkü oğlum meme Emiyor. Hergün hangi level yaptığımızı yapacağız sanırım değilmi bunnyogaHgAllah bağışlasın yavrularını canım. Doğru yerdesin hem kilo vermek hemde sıkılaşmak iki etki daha ne olsun=)
karın hareketleri hangileri canım onları yapmak istiyorum ben yani gruba katılma konusunda söz veremem ama karın hareketlerini hep yapmaya çalışcamBiraz ağır olabilir haklısın=)
karın falan görünce ben de katılsam mı dedim :)Hayirli olsun kardeş takim:)))
Acaba baslasam mi diye dusunuyoruuuummm
Çok iyi yapıyorsun canım, kondisyonunu yavaş yavaş arttır ki ne spordan soğu ne de altından kalkmakta zorlanacağın bir temponun altında zorlanbak buna çok sevindim hoş geldin tatlım.
bende slimle güçlenip ardından bi jillian patlatıp , soluğu insanty de alcam inş
tatlım ilk sayfadaki msj da olduğu şekilde ayrıntılı ölçü alırsan daha güzel olur=)
Videoyu izliymde kafama yatarsa burdayimkarın falan görünce ben de katılsam mı dedim :)
ben izledim akşam jiliandan daha kolay duruyor ama süre olarak daha uzun bak bakalım ne düşüneceksin:)Videoyu izliymde kafama yatarsa burdayim
Canım programın yaratıcıları vücutlarını o programla kazanmıyorlar yani kadını bacağı kadın bu programı yaptığı için kalın değil :) Kadına değil programı uygulayanların sonuçlarına bakarsan kafanı boş yere karıştırmamış olursun :)Kadinin ust bacagi cok kalin duruyor ya korktum simdi .s