★★★Slim in 6 / 6 haftada incelmek isteyenler★★★

Allah bağışlasın canım yavrularını. Programa pazartesi günü başlıyoruz. pazar gecesi ölçülerimizi bildirmek için son gün.=)

Hayirli olsun kardeş takim:)))
Acaba baslasam mi diye dusunuyoruuuummm

Teşekkür ederiz.Benim gözüm jillianda kalmıştı gerçi =) İki program zor olmaz mı? Resimdeki sensen gayet hoşsun maşallah=)

Günaydın kızlar ilk msjda tüm videolar mevcut artık.
Ölçülerinizi aldınız mı ? Pazartesiye hazır mıyız=)

Merhaba ben de katılmak isterim. 2.5 yaşında bir kızım 2 aylık bir oğlum var. Sikilasmaktansa kilo vermem gerek umarım doğru yerdeyimdir. Yarın aksama kadar olculerimi yazarım. Sevgiler

Merhaba ben de katılmak isterim. 2.5 yaşında bir kızım 2 aylık bir oğlum var. Sikilasmaktansa kilo vermem gerek umarım doğru yerdeyimdir. Yarın aksama kadar olculerimi yazarım. Sevgiler

HgAllah bağışlasın yavrularını canım. Doğru yerdesin hem kilo vermek hemde sıkılaşmak iki etki daha ne olsun=)

Tesekkur ederim canm:), bende dusundum acaba agir olur mu

Bunnyoga ben de Slim yapmak istiyorum :) Insanity'nin bitmesine 1 hafta var ama sizinle başlayayım ben :)
Ölçülerimi yazıyorum
Göğüs:105
Kalça:106
Bel:74
Basen:110
Bu arada kalçayla baseni ölçmekte biraz zorlanıyorum cm'lik hatalar olabilir

bak buna çok sevindim hoş geldin tatlım.
bende slimle güçlenip ardından bi jillian patlatıp , soluğu insanty de alcam inş
tatlım ilk sayfadaki msj da olduğu şekilde ayrıntılı ölçü alırsan daha güzel olur=)

HgAllah bağışlasın yavrularını canım. Doğru yerdesin hem kilo vermek hemde sıkılaşmak iki etki daha ne olsun=)
O zaman Hosbulduk heyecanlandim birden. Ağır olmayan bir spor yapmak benim için önemli çünkü oğlum meme Emiyor. Hergün hangi level yaptığımızı yapacağız sanırım değilmi bunnyoga

Çok iyi yapıyorsun canım, kondisyonunu yavaş yavaş arttır ki ne spordan soğu ne de altından kalkmakta zorlanacağın bir temponun altında zorlan Bu arada pardon bu ölçü işini gözden kaçırmışım Ben güzel ölçü alamıyorum ya bir beli alıyorum düzgün diğerleri birazcık kayıyor gibi sanki ama neyse
Kilo:75
Boy:163
Göğüs ölçüsü:105
Bel ölçüsü:74
Göbek ölçüsü:81
Kalça ölçüsü:106
Basen ölçüsü:110
Bacak ölçüsü(sağ):49
Bacak ölçüsü(sol):48

Kadinin ust bacagi cok kalin duruyor ya korktum simdi .s
Canım programın yaratıcıları vücutlarını o programla kazanmıyorlar yani kadını bacağı kadın bu programı yaptığı için kalın değil :) Kadına değil programı uygulayanların sonuçlarına bakarsan kafanı boş yere karıştırmamış olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…