- 8 Ocak 2015
- 102
- 151
- 39
HoşbuldummOh oh çoğalalım =) hg
bilmiyorum tam bilemedim jilianda yapıyorum her gün ikisi biraz zor olur gibi geldiTatlım şimdi yükledim.Önceki olmamıştı.
Lastik bant yerine ağırlık kullanabilirsin.Ya da İnce çorap kullanalar vardı ama etkili oldu mu bilmiyorum. Ağırlıklarıda kendine göre su şişesi olarak seçebilirsin=) Ben su şişesi kullanacağım.
Basit değil ama çokta zorlayıcı değil biraz istikrarla hem
O zaman seni hiç bırakmıyorum incecik olana kadar=)
programa katılmayıp sadece karın için olan kısmı mı yapacaksın?
Teşekkür ederiz efendim =) Sanada başarılar ve kolaylıklar dilerim=)hayırlı olsun kızlar bunu duymuştum ama hiç denemedimkolay gelsin size hepimizin amacı aynı bana jillian yetiyor sadece hayırlı olsuna geldim
Biraz ağır olabilir haklısın=)bilmiyorum tam bilemedim jilianda yapıyorum her gün ikisi biraz zor olur gibi geldi
level 1 i ekledim Diğerlerinide ekleyeceğim bu gece . Şu an yükleniyorlar=)Video linklerini alabılırmıyım
tesekkurler canm hemen inceliyorum :) bide kilomuz fazla olsada katılabilir dimi yoksa sadece sıkılaşmak isteyenlermi katılıyorGeç kaldı msjlarım kusura bakmayın ilk videoyu ekledim. Diğerlerinide yüklendikce ekleyeceğim =)
Kaç kilosun Tatlım? Bende bi hayli kiloluyum=) Yapabileceğini düşünen inanan herkes katılabilir . Bazı hareketlerde zorlanılabilir kilo arttıkca ama o halde bile çok etkili olacağını düşünüyorum açıkcası.tesekkurler canm hemen inceliyorum :) bide kilomuz fazla olsada katılabilir dimi yoksa sadece sıkılaşmak isteyenlermi katılıyor
82 kiloyum canm o zaman süper :)Kaç kilosun Tatlım? Bende bi hayli kiloluyum=) Yapabileceğini düşünen inanan herkes katılabilir . Bazı hareketlerde zorlanılabilir kilo arttıkca ama o halde bile çok etkili olacağını düşünüyorum açıkcası.
Sıkılaşma sağlıyor evet fakat kiloda verdiriyor. Verilen kiloya göre daha çok kilo verilmiş görüntü elde ediliyor=)
Bende 85 =) Bahaneye gerek yok yapabiliriz=)82 kiloyum canm o zaman süper :)
Canım ilk msjda level 1 , karın için olan ve esneme videoları var. Diğer levellerı birazdan yükleyeceğim.Kızlar bende video yu görmedim ama bende katılmak istiyorum herkes aynı saatte mi yapcak? ? Gün içinde ne zaman müsaitse mi?? Videoları ben pazartesi indirebilirim ancak. Birde Bu ölçüleri nasıl alıyoruz mesela bacaklarda?? Hangi kısımdan ölçüm yapcaz? ??
onu bende merak etmiştim :)Kızlar bende video yu görmedim ama bende katılmak istiyorum herkes aynı saatte mi yapcak? ? Gün içinde ne zaman müsaitse mi?? Videoları ben pazartesi indirebilirim ancak. Birde Bu ölçüleri nasıl alıyoruz mesela bacaklarda?? Hangi kısımdan ölçüm yapcaz? ??
kesnlkle. Sonuçları şimdiden merak ediyorum haftalıkmı bildiricez tatlım yarım hemen metre bulup ölçümlerimi not alacağım :)Bende 85 =) Bahaneye gerek yok yapabiliriz=)
Haydi bakalım hg o zaman=)Bende izledim videoyu biraz katilicam jillian kadar zor değil. Hadi bakalım hayırlı olsun.