★★★Slim in 6 / 6 haftada incelmek isteyenler★★★

bilmiyorum tam bilemedim jilianda yapıyorum her gün ikisi biraz zor olur gibi geldi

tesekkurler canm hemen inceliyorum :) bide kilomuz fazla olsada katılabilir dimi yoksa sadece sıkılaşmak isteyenlermi katılıyor
Kaç kilosun Tatlım? Bende bi hayli kiloluyum=) Yapabileceğini düşünen inanan herkes katılabilir . Bazı hareketlerde zorlanılabilir kilo arttıkca ama o halde bile çok etkili olacağını düşünüyorum açıkcası.

Sıkılaşma sağlıyor evet fakat kiloda verdiriyor. Verilen kiloya göre daha çok kilo verilmiş görüntü elde ediliyor=)

82 kiloyum canm o zaman süper :)

Kızlar bende video yu görmedim ama bende katılmak istiyorum herkes aynı saatte mi yapcak? ? Gün içinde ne zaman müsaitse mi?? Videoları ben pazartesi indirebilirim ancak. Birde Bu ölçüleri nasıl alıyoruz mesela bacaklarda?? Hangi kısımdan ölçüm yapcaz? ??

Canım ilk msjda level 1 , karın için olan ve esneme videoları var. Diğer levellerı birazdan yükleyeceğim.
Pazartesi başlayacağız. Aynı saatte değil herkes gün içi dilediği saatte yapabilir . öenmli olan hergün aksatmadan yapmak ve burada yaptığımızı paylaşmak=)
Bu başlıkta ilk msjda bir arkadaş göstermiş nerelerden nasıl ölçü alınacağını=)

onu bende merak etmiştim :)

Bende 85 =) Bahaneye gerek yok yapabiliriz=)
kesnlkle. Sonuçları şimdiden merak ediyorum haftalıkmı bildiricez tatlım yarım hemen metre bulup ölçümlerimi not alacağım :)

Haftalık değilde her level sonunda ölçüm almamız daha sağlıklı ve güzel . Hem motivasyonumuzu kaybetmemiş oluruz.
Şimdilik çıkıyorum. Level 2 ve 3 ü de yüklerim yarın gün içi =)
İyi geceler fıstıklarım.

Bnde dün k.k ne üye oldm bugunde 4.takıma katıldm yarın diyete başlıyorm inşallah 2 çocugm war biri 4.5 yaşında biri 11.5 aylık ufaklığın uykuyla arası hiç yok gündüz de gecede şimdi birde çk hareketlendi o yuzdn yemek sistemim çk düzenszdi doğumdn beri kılo almadm ama weremedm de o yuzden artık düzenlensin hayatım bi ywrden başlamam lazım dedim bismillah diyip yarın başlıyorm şnş.ölçülerimizi buraya mı yazcaz acemiyim de biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…