- 16 Şubat 2014
- 108
- 131
Canım yağ oranı var ama günlük yarım çay kaşığı kakaonun yağının vücuda bir etkisi olacağını sanmıyorum :)kakao biraz ürküttü yağ oranı var diye düşündüm ama sende bu şekilde faydalı olmuş denemek lazım=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yağ oranı var ama günlük yarım çay kaşığı kakaonun yağının vücuda bir etkisi olacağını sanmıyorum :)kakao biraz ürküttü yağ oranı var diye düşündüm ama sende bu şekilde faydalı olmuş denemek lazım=)
haklısın ekledim bile listeme=)Canım yağ oranı var ama günlük yarım çay kaşığı kakaonun yağının vücuda bir etkisi olacağını sanmıyorum :)
üniversite 2. sınıfım canım, 20 yaşındayım, şu aralar evime geldim tatil yapıyorum :) Spor yapıyorum deli gibi :) Sen okuyor musun, kaç yaşındasın, neler yapıyorsun :)haklısın ekledim bile listeme=)
tatlım sen okuyomusun kac yasındasın napıyosun?
ben yarin ölçüp paylasicam canm heyecanla başlamaya hazırım :)Günaydın kızlar ilk msjda tüm videolar mevcut artık.
Ölçülerinizi aldınız mı ? Pazartesiye hazır mıyız=)
onlarda da beraber olucaz dimi dimi :))bak buna çok sevindim hoş geldin tatlım.
bende slimle güçlenip ardından bi jillian patlatıp , soluğu insanty de alcam inş
tatlım ilk sayfadaki msj da olduğu şekilde ayrıntılı ölçü alırsan daha güzel olur=)
ben yarin ölçüp paylasicam canm heyecanla başlamaya hazırım :)
onlarda da beraber olucaz dimi dimi :))
28 yaşındayım tatlım okul bitti çalışıyorum. Üniversite yıllarımı özlüyorum =)üniversite 2. sınıfım canım, 20 yaşındayım, şu aralar evime geldim tatil yapıyorum :) Spor yapıyorum deli gibi :) Sen okuyor musun, kaç yaşındasın, neler yapıyorsun :)
Merhaba çıtır olmayı kafasına koymuş azimli arkadaşlarım=)
Debbie Siebers 'in Slim in 6 programı 3 levelden oluşuyor. Her level 2şer hafta yapılıyor ve haftada bir gün dinlenme günü veriyoruz kendimize. Ayrıca ayrıca iki ek video daha bulunmakta. Bunlardan biri karın için biri de esneme hareketlerini içeriyor.
İhtiyacınız dahilinde karın videosunu ekleyebilirsiniz eklemeyebilirsiniz de. Çünkü normal program içerisinde karın hareketleri zaten mevcut.Özellikle bu bölgeye yönelmek isteyenler için ek bir yardım.
Esneme videosu ise özellikle yapılması tavsiye ediliyor. Spor sonrası hamlık ağrılarını min düzeye çekmeye faydası olduğu programı uygulayanlarca dile getirilmiş.
Yabancı forumlarda Slim in 6 programını tamamlayanların yorumlarına göre basen ve bacaklarda ciddi oranda incelme oluyormuş.
Gelelim videolarımıza
Level 1 :Start it up : 35 dk
Level 2: Ramp it up : 57 dk
Level 3:Burn it up: 64 dk
Slim&6pack: 16 dk ( Karın için )
Slim&limber: 17 dk (Esneme)
Level 1
6 Pack / Karın Bölgesi için
Limber / Esneme
Level 2
Level 3
Videolar Jillian videoları kadar hoplamalı zıplamalı olmadığı için daha rahat yapılabilir.Fakat etkisi oldukça yüksek.=)
Bizimle birlikte slim in 6 programına katılmak incelmek istiyorsanız ölçülerinizi yazmanız yeterli.
★Yaş:
★Kilo:
★Boy:
★Göğüs ölçüsü:
★Bel ölçüsü:
★Göbek ölçüsü:
★Kalça ölçüsü:
★Basen ölçüsü:
★Bacak ölçüsü(sağ):
★Bacak ölçüsü(sol):
12 ocak / pazartesi günü programımıza başlıyoruz. Pazar gecesi 12 ye kadar ölçülerinizi yazmayı unutmayın!
Ölçülerini yazanları listeye alacağım ve keyifle başlayacağız.
Kurallarımız ise:
1. Haftanın 1 günü dinlenme günü olacak. / Dilediğiniz günü seçebilirsiniz.
2. 3 günden fazla sporunu aksatan gruptan atılacaktır.
3. Her level sonunda ölçüm bildirilecektir.
4. Ve tabiki yaptığımız sporumuzu paylaşmayı unutmuyoruz=)
Benim şimdilik aklıma gelenleri yazdım düşüncelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
hg o zaman yarın akşama kadar ölçülerini yazmayı unutma=)harıka bende katılmak ıstıyorum . pazartesı karbonhıdrat dıyetıne baslıyorum tekrar zaten bu egzersızlerle daha etkılı sonuc alırım ınsalah
hosbuldum canım yarın sabah hemen olculerımı yazıyorum. 2 ay aralıksız jıllen yapmıs bırı olarak kı zordur bılen bılır hoplamalı zıplamalı oldugu ı cın bu bana cok zor gelmıycek sanırım . hayırlısı olsun hepımızehg o zaman yarın akşama kadar ölçülerini yazmayı unutma=)
bıde canım dogru anlamısım degılmı once esneme yapılcak sonra 2 hafta level 1 ıstege gore karın hareketı 2 hafta sonra gene esneme+level2+karın ve en son esneme+level3+karınhg o zaman yarın akşama kadar ölçülerini yazmayı unutma=)
bıde canım dogru anlamısım degılmı once esneme yapılcak sonra 2 hafta level 1 ıstege gore karın hareketı 2 hafta sonra gene esneme+level2+karın ve en son esneme+level3+karın
tamam canm anladım şimdiki tesekkur ederim :)/tatlım şu sekilde
1. ve 2. hafta level 1
3. ve 4. hafta level 2
4. ve 5. hafta level 3
Bunlar sabit yapacaklarımız. Karın videosunu dileyen her level ardınandan yapabilir zorunlu değil ek olarak verilmiş. (Ben yapacağım)
Diğer esneme videosunu ise level sonunda yapılmasını hergün önermiş debbie. Tercih sizlere kalmış.
harıkasınnn cok tesekkur ederım . bende karın hareketını yuzde 50000 yapıcam cunku karın sorunu bende cok malesefkarın videosu tercihe bağlı esneme de aynı şekilde . esnemeyi yapmayı düşünüyorsanız en sonda yapılması tavsiye ediliyor kasları rahatlatıp tutulmayı azaltması için=)
evet cok haklısın dıger bolgelerı calıstırmadan dırek gobek calısırılırsa cok zor oluyor gobekten kurtulmak. bıde canım bılıosun vucutta en zor erıyen sekle gıren bolge karın bolgesı. 20 kılo verdm ben ama karnım tam gıtmedı dusunrica ederim ne demek =)
karın hareketleri bölgesel çok faydalı ama hep söylüyorum büyük kas grupları çalıştığı zaman göbek yapğları daha çabuk eriyor. Yani büyük kas gruplarıda alt beden bacaklarımız popomuz ne kadar çalışırsa göbekten o kadar çabuk kurtulcaz.
Canım internette binlerce resim var :) Ben baktığım zaman en çok bacaklara etki ettiğini gördüm, Bunnyoga'nın dediği gibi en çok alt vücuda etki ediyor, alt vücut çalıştıkça göbek de eriyor. Göbeği de küçültüyor yani. Yalnız benim tavsiyem karın videosunu her gün değil, 2 güne bir yapın. Kaslar dinlendikçe gelişir, karın çalıştırıldığı zaman ertesi gün dinlenmek gerekir.bıde bu programı tamamlamıs ve oncesı sonrası resımlerı olan varmıkı ? motıvasyon ıcın super olurdu
ah canım bende 40 kilo verdim ama hala duruyor ama gidecek o her ne kadar beni bırakmak istemesede=)evet cok haklısın dıger bolgelerı calıstırmadan dırek gobek calısırılırsa cok zor oluyor gobekten kurtulmak. bıde canım bılıosun vucutta en zor erıyen sekle gıren bolge karın bolgesı. 20 kılo verdm ben ama karnım tam gıtmedı dusun