Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gogom sonuçları süper ama değer bence :)Benimde ihtiyacım var ama önce videoları görmek istiyorum.
Cepten açıp yapmıycaksın zaten dimi canım.Bilgisayarına indirip tv de açıp yapabilirsin.kızlar ya ben telden girdiğim.için yüklenen videoyu goremiyorum :'( ne olucak şimdi
Tatlım o lastik spor malzemeleri satan yerlerde satılıyor ben almıştım.Onu almayayım dersen dambıl da olur hiç olmadı eline iki su şişesi alırsın.Başka bi aleti edavatı yok zaten.Kullandığı malzemelerden yoksa napcaz ?
muhtemelen cebe indirip öyle tv den.izlicem eğer site adını veya video adını söylerseniz o şekilde indidebilirim tli meCepten açıp yapmıycaksın zaten dimi canım.Bilgisayarına indirip tv de açıp yapabilirsin.
Tatlım şimdi yükledim.Önceki olmamıştı.kızlar ya ben telden girdiğim.için yüklenen videoyu goremiyorum :'( ne olucak şimdi
Lastik bant yerine ağırlık kullanabilirsin.Ya da İnce çorap kullanalar vardı ama etkili oldu mu bilmiyorum. Ağırlıklarıda kendine göre su şişesi olarak seçebilirsin=) Ben su şişesi kullanacağım.Kullandığı malzemelerden yoksa napcaz ?
Basit değil ama çokta zorlayıcı değil biraz istikrarla hemÇok zor mudur kii :S pes etmeyi kim severki bende sonuna kadar getirebilir miyim bilmiyorum
O zaman seni hiç bırakmıyorum incecik olana kadar=)bende kendime pek güvenmiyorum ama sizlerle motive oluyorum tek olunca olmuyor birlikten kuvvet doğar bide 4-5 ay sonra sözüm olucak zayiflamam lazım ;-) ;-)
programa katılmayıp sadece karın için olan kısmı mı yapacaksın?Ben jilian grubundayim bunu da bi denemek isterim özellikle karın için olan kısmı
tatlım ilk msjda yazıyor videonun isimleri yeniden yazayım.videonun basliklari söylersen belki bizde bulabiliriz
Bende bendeee
Benide alınnnn