★★★Slim in 6 / 6 haftada incelmek isteyenler★★★

Bu yeni versiyonun ilk iki haftalık kısmı 35 dk.Eski versiyon 25 dk ile başlıyodu debbie abla artırmış :KK48:

kızlar ya ben telden girdiğim.için yüklenen videoyu goremiyorum :'( ne olucak şimdi

sonunda ekledim 1. leveli .İlk msjdan bakabilirsiniz tüm videoları yüklendikçe ekleyeceğim.

kızlar ya ben telden girdiğim.için yüklenen videoyu goremiyorum :'( ne olucak şimdi
Tatlım şimdi yükledim.Önceki olmamıştı.
Kullandığı malzemelerden yoksa napcaz ?
Lastik bant yerine ağırlık kullanabilirsin.Ya da İnce çorap kullanalar vardı ama etkili oldu mu bilmiyorum. Ağırlıklarıda kendine göre su şişesi olarak seçebilirsin=) Ben su şişesi kullanacağım.
Çok zor mudur kii :S pes etmeyi kim severki bende sonuna kadar getirebilir miyim bilmiyorum
Basit değil ama çokta zorlayıcı değil biraz istikrarla hem
bende kendime pek güvenmiyorum ama sizlerle motive oluyorum tek olunca olmuyor birlikten kuvvet doğar :-) bide 4-5 ay sonra sözüm olucak zayiflamam lazım ;-) ;-)
O zaman seni hiç bırakmıyorum incecik olana kadar=)

Ben jilian grubundayim bunu da bi denemek isterim özellikle karın için olan kısmı
programa katılmayıp sadece karın için olan kısmı mı yapacaksın?

Geç kaldı msjlarım kusura bakmayın ilk videoyu ekledim. Diğerlerinide yüklendikce ekleyeceğim =)

hayırlı olsun kızlar bunu duymuştum ama hiç denemedim :KK66: kolay gelsin size hepimizin amacı aynı bana jillian yetiyor sadece hayırlı olsuna geldim:KK54:

arkadaşlar yarın sabahtan itibaren ölçülerimizi yazalım ve herkesin katılabilmesi için pazartesi başlayalım.Pazartesi sabahına kadar ölçüsünü yazan herkes katılabilir.

X