★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

Tamamdır. Ben normalde işe yürüyerek gidip geliyorum. Sabah akşam 30 ar dakika. Bugün hareketlere başladım zorlandigimda kısa kestim 25 dakika yaptım. Esneme hareketlerini yapın mutlaka rahatlatıyor. Karın hareketlerinde yaptım. Yarın hepsini tam yapıcam. Karın hareketi gün aşırı yazıyor ama ilk üç gün yapmak istiyorum ben sonra gün aşırı yaparım.

Hanımlar iyi geceler . Listemizde eksik var ama belki onlarda gece yapacaktır diye ümit ediyorum. ilk sayfayı güncelledim.
Herkese tatlı rüyalar iyice dinlenin yarın tatlı acılarımızla sporumuza devam=)

merhaba kızlar henüz yapmadım sporumu sabah ki 1 saat yoganın ardından akşam yaparım diye ara verdiydim. şiödi anamın filmi bitsin diye bekliyorum ardından yapıcam karın hareketlerinide yapmayı planlıyorum mecalim kalırsa D:

Susuz zayiflayamazmiyiz benim pek su icme aliskanligim yok hic icmedigim gunler bile oluyo

canım kısaca soyle soyleyım SUSUZ ZAYIFLAMA OLMAZ

tatlım vaktin varsa hergün yapabilirsin. Fakat kaslar dinlenirken oluşur bu yüzden bölgesel hareketler en azından bi gün arayla öneriliyor. Ama ben hergün yapacağım bu bilgiye rağmen kararı sen ver=)

yanı o zaman bende hergun yapayım kaptanım

Malesef hic bir sekilde sivi tuketimim yok kisin.. ama soylediklerim icin saol bunlari bilmiyodum zorla da olsa icerim artik

kesınlıkle alıskanlık etmelısın. ben asla 1 bardak bıle ıcemezdım ama bu zayıflama seruvenıme basladıgımdan berı ıstıkrarla gunde en az 2,5 lt ıcıyorum. bardak hesabı zor oldugu ıcın 500 ml sısıler alıyorum 5 tane yada 6 tane ıcıyoruym ole kolay oluyor

ben geldim bayanlar :) sporumu da yaptım öyle geldim. lastikleri aldıkları bölüme kadar yaptım. yarın ilk iş günüm sabah ayaklarımın üstüne basmak istiyorum o yüzden biraz kısa kestim esneme ve plates hareketleri yaptım bi 6 dk kadarda. yarın sabahki durumuma bağlı olarak gündüz işe gitmeden yaparım yada akşam yaparım yine sporumu. gayet eğlenceliymiş sevdim :) şimdilik ağrı sızı yok gibi. :) sabaha çıkar acısı

Ayy kızlar iyi geceler demek gerek sanırım sporumu yaptım 23:30 gibi başladım ancak ama az daha buraya yaptığımı yazmadan uyuyordum. Unutmuşum iyi mi:))

Evet Kizlarr sporumu yapmak icin zorlada olsa sicacik yatagimdan kalktim cok fena agrilarkm var hadj hayirlisi :)

Günaydınlar
Bilgilerimi nihayet yazıyorum:)
Kilo:52
Boy:159
Göğüs:87
Bel:69
Göbek:77
Kalça:94
Basen:91
Bacak:Sol:54 Sağ:51

Kizlar bugun ki sporum da bitti belkj gun icerisinde kendimi iyi hissedersem limberi de yaparkm

Üst bacak, alt karın ve popo ağrısı felaket oldu bende, sabah merdivenleri ozellikle inerken çok kotuydu,şekilden sekile girdim, dövülmüş gibiyim :)

günaydın kızlar:))
bugün de işlem tamamdır.
dün beni yormadı vs diyordum ama sabah kalkamadım yataktan her yerim ağrıyor. hareketleri yaparken bacaklarım çok yandı. özellikle bel bölgem çok fena durumda:))))
görüyorumki herkes sadece bununla yetinmiyor başka çalışmalarda yapıyor. herkesi çok azimli gördüm:)))
ben de bu hafta alışma haftam olduğu için çok zorlamak istemiyorum birazda hastayım. önümzdeki hafta inşallah bu çalışmaya 6 pack ve yürüyüşü eklemeyi düşünüyorum:))))
herkese kolay gelsin

Günaydın kızlar=) Biraz yoğunum bugün. Listeyi inceliyordum dün @ddnes ve @@zordegil yaptınız mı bakayım kızlar? Zordegil ölçülerinide yazmamışsın tatlım.

ve Onun dışında dün yaptık sporumuzu bugün hamlık ağrılarını hissediyor musunu=)
Ben iyiyim hafif bi sızı var bu sızıyı oldum olası severim zaten=)
Sabah yine işe gitmeden kalktım yaptım sporumu ama sabah uyanmak bugün daha bi işkenceydi. Sanırım akşamları yapabilirim bundan sonra.
Erken yatmayı başaramıyorum dolayısıyla uykusuzluk gün içinde beni yoruyor.
Bakalım yarın yine uyanmaya çalışacağım ama saatim değişebilir.

Tatlım aslında vücudu çok zorlayıp sonra sıkılmakta var işin ucunda o yüzden en iyisi tek programa sonuna kadar sadık kalmak .
Ben biraz maymun iştahlı ve sabırsızım. Bide sevgilime kızgınım birazcık istediğim montu aldırmadı koca popon küçülmeden olmaz diye o yüzden şu an saldırıyorum herşeye ama pilim bitik aynı zamanda=)

haklısın canım birazda o yüzden bu haftayı adapte olma haftası ilan ettim kendimce:)))
sanırım haftaya kadar alışırım ozaman da sabah bunu yaparsam akşama da yürürüm diye düşünüyorum:)))
dün hareketleri yaparken 5. dk da yorulmuştum, bugün 10. dk da yoruldum:))
Sevgilinin o lafı motive etmiş ama canım seni:))) erkekler bazen böyle gaddar olabiliyorlar.
bende bir anca zayıfladığımı görmek istiyorum. eski kıyafetlerime bakınca ben bunun içine mi giriyormuşum diyorum(( gene de motive olmuyorum ama buradaki dayanışma hoşuma gitti görev gibi kalkar kalmaz sporumu yapıyorum 2 gündür inşallah öyle de gider:)))) asıl en iyi motivasyonu ölçümleri yaptığımızda sağlayacağız gibi geliyor. en büyük korkumda bir değişimin olmaması((
bu arada dün kesinlikle gü boyu doymadım. sürekli açtım sizde de böyle olan oldu mu?

Tatlımn vücut alışkın değil spora ister istemez yeni bir dönemde hissediyor kendini. Evet acıkma arttı bende de . Aç kalarak zayıflayamayız sağlıklı tüketim yapmalıyız spor yaparken. Biraz protein ve temiz karbonhidratla beslenerek değişim sağlarız.
Level 1 sonunda çok çarpıcı bi incelme olmayabilir buna kendimizi alıştıralım bence motivasyon kaybı olmasın. Level 1 den sonra asıl değişim olacak. Çünkü şu an vücut spora alışıyor çalışmayan kaslarımızı çalıştırdık bu kaslar su tutup biraz şişebilir. ama bu şişlik geçicidir Bi haftadan fazla sürcek bir durum değil o yüzden incelemedik diye bırakırsak yazık etmiş oluruz. Kasların çalışma prensibini düşünerek sabırlı olmamız ve devam etmemiz şart=)
Su tutma olayını min düzeyde tutmak içinde bol su tüketmeliyiz tabi ama onu beceremiyorum ben=)
iş yerinde sürekli wc gitmek bir işkence , akşamda içebildiğim kadar içiyorum ama bu seferde gece uykum çok bölünüyor. :/

Gunaydinlar olsun :) sabah 9 da kalkicaktim güya nerdeee.... Yeni uyandım :) gece geç yatarsam olacagi bu. Tabi sporunu sabah yapatim fikri de yatti doğal olarak. Bugün benim ilk is günüm. Diyet listemde olan ara öğünleri yanimda alicam ama aksam yemeğinde ne yaparim bilemiyorum. Öğlen yemeği de 2.30 3 arasindaymis aksam 10.30 gibi cikicam isten acikirim ben o saate kadar. Kepekli buskivi ve sut alayim yanimda bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…