ekledim Tatlım=)bende kolları olcmemisim.şimdi plctum ikiside 26 :)
Bende vakit ayırmak istemiyordum ama faydasını yaşadım hissettim. Sırf bu yüzden sabah bi 15 dk daha erken kalkacağım=)yihuuhuhu çok sevindim canımesneme hareketleri çok iyi geldi cumartesi yapmamıştım baya kaslarım ağrımıştı
ekledim Tatlım=)
Bende vakit ayırmak istemiyordum ama faydasını yaşadım hissettim. Sırf bu yüzden sabah bi 15 dk daha erken kalkacağım=)
ay gercektwn o kadar faydasi oluyomj ya ağrılara benim bacaklarim çok fena destek almadan oturup kalkamiyorumekledim Tatlım=)
Bende vakit ayırmak istemiyordum ama faydasını yaşadım hissettim. Sırf bu yüzden sabah bi 15 dk daha erken kalkacağım=)
Tamamen yok etmiyor belki ama yüksek oranda azaltıyor.Ben sabah yapmadığıma pişman oldum akşam yapınca.ay gercektwn o kadar faydasi oluyomj ya ağrılara benim bacaklarim çok fena destek almadan oturup kalkamiyorum
yarın muhakkak bende yapım o zaman tabi bu agrilarla ayağa kalkabilirsem gerçekten öyle böyle değil bacaklarimdan belime kadar çıktı agrisi meger ne kadar hamlanmisimTamamen yok etmiyor belki ama yüksek oranda azaltıyor.Ben sabah yapmadığıma pişman oldum akşam yapınca.
Şuan bi ağrım yok ama biraz önce yaptığım egzersizde eklenince yarın yataktan ne şekilde kalkcam çok merak ediyorum=)
ekledim Tatlım=)
Canım programın başındaki ısınma sana hafif gelmiş olabilir ama videonun içinde de kasları zedeleyebilecek hiçbir hareket yoktamam canım. o programdaki ısınma programı sonrası içinmiş ama bir fark olur mu bilemiyorum basta da yapılsa,
Canım bu hataya düşme su çoook önemli. En başta boşaltım sistemin için spordan önce böbreklerin için su içmelisin. Yağların içinde toksinler birikir, bu toksinlerin vücuttan uzaklaştırılması için(seyreltilerek) su içilmesi gerekir. Yağ dış görünüş açısından çirkin olsa da depolandığı bölgedeki zehirli maddeleri de içinde bulunduruyor. Bu yüzden kilo verirken toksinlerin metabolizmana zarar vermeden atılması için su içmek zorundasın. Günde en az 8 bardak. bence o bile az egzersiz yaparken de su atıyoruz çünkü vücuttan. Alışkanlıklarını gözden geçir belki su yerine çok meyve suyu, kahve, çay içiyorsun. Bunları günlük su ihtiyacının içinde kabul etme çünkü çay ve kahve vücutta su kaybına yol açar. Meyve suları da hiç sağlıklı değil zaten evde kendi yaptıkların hariç. Benim sana söyleyeceklerim bu kadarSusuz zayiflayamazmiyiz benim pek su icme aliskanligim yok hic icmedigim gunler bile oluyo
Fıstıklar... Cici Hatunlar..
Tek tek msj yazmaya gücüm yok şimdilik beni affedin=) Okudum tüm msjlarınızı. genelden cevap vereyim sonra yine konuşuruz =) Çok yorgunum çünkü sabah 6 da kalktım sporumuzu yaptım abs videosunu da yatım. Limberi es geçtim. Çünkü 30 day challenge programları var bazı hareketlerin squat , plan, push up, crunch.. gibi . Dolayısıyla bunlarıda yaptığım için işe yetişmemde lazım olunca limbere vakit ayıramadım.
Ama akşam işten gelince bi göz atayım derken kendimi limber videosunu yaparken buldum=) ve kesinlikle yapmanızı öneriyorum. İnanılmaz rahatlatıyor. 15 dk daha halim kalmadı demeyin sporun o yorgunluğunu üzerinizden alacak.
Sonra ben yine durmadım birbaşka program olan turbo fire programına göz atarken ilk gününü yapıverdim duy beniAgaric =)
ve duşumu aldım geldim.
Listemizi güncelleyeceğim yeni arkadaşlarımız tekrar hoşgeldiniz=) Bazı ölçüler hala eksik haydi kaldırın o totolarınızı ölçün biçin bakayım bekliyorum
vee hala sporunu yapmayanlar varhaydi görevini tamamlamayanlar görevinin başına bakayım.
şimdi geçmiş sorularda bana sorulmuş soru varsa alabilirim =)
hamlık ağrısını eli mahkum hissetcez ama bi iki güne bişey kalmıcak =) yeterki devam edelim.yarın muhakkak bende yapım o zaman tabi bu agrilarla ayağa kalkabilirsem gerçekten öyle böyle değil bacaklarimdan belime kadar çıktı agrisi meger ne kadar hamlanmisim
6.30 da kalktım ama yarın 6 da kalkcam acele acele oldum bu sabah=)Süpersin yaa sabah erken mi kalkıyorsun spor içinseni ayakta alkışlıyorummmm canım :)
Hayatım ben turbo fire ye bayıldım yetişemedim hızlarına ama keyifliydi dur özelden konuşalım ve başlayalım bi an önce. hatta ben söle düşündüm ben yarın başlayacaktım 20 sinde başa saracaktım beraber yapalım diye=)Canım programın başındaki ısınma sana hafif gelmiş olabilir ama videonun içinde de kasları zedeleyebilecek hiçbir hareket yokKaslara ve eklemlere yük bindirdiğinin farkındayım ama programdan önce yapacağın ısınma&stretch yerine program sonrası ya da haftada 1 gün olsa bile zaman ayırabileceğin bir stretch videosu(Insanity'deki Cardio Recovery ya da Insanity Asylum'daki Relief gerçekten çok güzel stretch videoları bunun dışında Cassey Ho'nun da güzel stretch videoları var youtube'dan erişebilirsin.) yapman senin için çok daha iyi olacaktır. Stretch videosunun yanı sıra programa başlamadan önce yapacağın 15 dakikalık yürüyüş+ 15 saniye hip-flexors(sağ ve sol bacak)+15 saniye high+15 saniye low plank vücudunu bu egzersize hazır hale getirir, hatta bunların yarısını dahi yapsan olur Kısacası benim sana önerim haftada bir gün(Dinlenme günü de egzersizden sonra da yapabilirsin.) iyi bir stretch videosu + programdan önce söylediğim egzersizler seni bomba gibi yapar Yürüyüş yerine Leslie de yapabilirsin gerçi ısınma için koşu bandın olduğunu varsayarak öneride bulunmuştum
Canım bu hataya düşme su çoook önemli. En başta boşaltım sistemin için spordan önce böbreklerin için su içmelisin. Yağların içinde toksinler birikir, bu toksinlerin vücuttan uzaklaştırılması için(seyreltilerek) su içilmesi gerekir. Yağ dış görünüş açısından çirkin olsa da depolandığı bölgedeki zehirli maddeleri de içinde bulunduruyor. Bu yüzden kilo verirken toksinlerin metabolizmana zarar vermeden atılması için su içmek zorundasın. Günde en az 8 bardak. bence o bile az egzersiz yaparken de su atıyoruz çünkü vücuttan. Alışkanlıklarını gözden geçir belki su yerine çok meyve suyu, kahve, çay içiyorsun. Bunları günlük su ihtiyacının içinde kabul etme çünkü çay ve kahve vücutta su kaybına yol açar. Meyve suları da hiç sağlıklı değil zaten evde kendi yaptıkların hariç. Benim sana söyleyeceklerim bu kadar
Ayın 19'unu bekleyemedin yaniŞaka bir yana ben de acaba bu hafta başlasam mı diye düşünüyordum olmadı bu hafta başlayalım Bunny biraz sıkışık bir program olacak benim için ama hiç problem değil Anca beraber kanca beraber Turbo Fire için yorumlarını bekliyorum özelden deneyimlerini paylaş benimle merak ettim
tebrik ederim kuzum extra güç harcamışsın =)Ben de yaptım kaptanim benim kollar hammis yürüyüşten dolayi bacaklarim o kadar degil de kollar omuzlar ağrıdı son dakikalar küçük oğlum tepemde yaptım mekikleri falan eminim daha etkili olmuştur.
aldım tatlım =)selamlar ölçülerimi geç de olsa ilk gün bitmeden tamamladım ve level 1 + karın hareketlerini de tamamladım beni de alın listeye lütfen.
boy:1,60
kg:52
göğüs: 91
bel:74
göbek :88
kalça : 89
basen:89
bacak : 48 \ 49
kol :25
teşekkürler ve iyi geceler :)
Kalk kalk üşenme =)Bende 6.45 te kaktım bugun yarın 6.30 da kalkarım inşallah. Benim şuan beliminyanları acıyor :) Ben 35 dklık vıdeoya baslamadan once esneme vıdeosundan bı ıkı harketı 5 dk yaptım o kadar
Hahahaha aynen üşenme yokkKalk kalk üşenme =)
hamlık ağrısını eli mahkum hissetcez ama bi iki güne bişey kalmıcak =) yeterki devam edelim.
6.30 da kalktım ama yarın 6 da kalkcam acele acele oldum bu sabah=)
Hayatım ben turbo fire ye bayıldım yetişemedim hızlarına ama keyifliydi dur özelden konuşalım ve başlayalım bi an önce. hatta ben söle düşündüm ben yarın başlayacaktım 20 sinde başa saracaktım beraber yapalım diye=)
Hem insanty hem turbo fire bide üstüne slim sen çok yüklenmiş olursun bence doğru değil bu kadarı. insanty hafif bi pogram olsa tamam ama o başlı başına bi dünya=)
tebrik ederim kuzum extra güç harcamışsın =)
Canım Turbo Fire gerçekten inanılmaz eğlenceli bir program ama internette videolarını bulamazsın 12 videodan oluşuyor ve ancak torrentten indirebilirsinbunnyoga bende şu turbo fireyi biraz inceledim de çok keyifli gözüküyorama benim baktığım videolar kısa kısa bu sayfa da turbo firw videosu varmı acaba ?
Canım diğer başlık bu programa başlamadan önce kullandığımız bir başlıktı hala soru soran olursa cevaplıyoruz ama artık programa başladığımız için bu başlık altında sorular sormanız ve deneyimlerinizi paylaşmanızı tercih ederizArtık burda mı devam edicem öbür başlık yokmu