★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

bende kolları olcmemisim.şimdi plctum ikiside 26 :)
ekledim Tatlım=)
yihuuhuhu çok sevindim canım esneme hareketleri çok iyi geldi cumartesi yapmamıştım baya kaslarım ağrımıştı
Bende vakit ayırmak istemiyordum ama faydasını yaşadım hissettim. Sırf bu yüzden sabah bi 15 dk daha erken kalkacağım=)

ekledim Tatlım=)

Bende vakit ayırmak istemiyordum ama faydasını yaşadım hissettim. Sırf bu yüzden sabah bi 15 dk daha erken kalkacağım=)
ekledim Tatlım=)

ay gercektwn o kadar faydasi oluyomj ya ağrılara benim bacaklarim çok fena destek almadan oturup kalkamiyorum

ay gercektwn o kadar faydasi oluyomj ya ağrılara benim bacaklarim çok fena destek almadan oturup kalkamiyorum
Tamamen yok etmiyor belki ama yüksek oranda azaltıyor.Ben sabah yapmadığıma pişman oldum akşam yapınca.
Şuan bi ağrım yok ama biraz önce yaptığım egzersizde eklenince yarın yataktan ne şekilde kalkcam çok merak ediyorum=)

yarın muhakkak bende yapım o zaman tabi bu agrilarla ayağa kalkabilirsem gerçekten öyle böyle değil bacaklarimdan belime kadar çıktı agrisi meger ne kadar hamlanmisim

ekledim Tatlım=)

Süpersin yaa sabah erken mi kalkıyorsun spor için seni ayakta alkışlıyorummmm canım :)

tamam canım. o programdaki ısınma programı sonrası içinmiş ama bir fark olur mu bilemiyorum basta da yapılsa,
Canım programın başındaki ısınma sana hafif gelmiş olabilir ama videonun içinde de kasları zedeleyebilecek hiçbir hareket yok Kaslara ve eklemlere yük bindirdiğinin farkındayım ama programdan önce yapacağın ısınma&stretch yerine program sonrası ya da haftada 1 gün olsa bile zaman ayırabileceğin bir stretch videosu(Insanity'deki Cardio Recovery ya da Insanity Asylum'daki Relief gerçekten çok güzel stretch videoları bunun dışında Cassey Ho'nun da güzel stretch videoları var youtube'dan erişebilirsin.) yapman senin için çok daha iyi olacaktır. Stretch videosunun yanı sıra programa başlamadan önce yapacağın 15 dakikalık yürüyüş+ 15 saniye hip-flexors(sağ ve sol bacak)+15 saniye high+15 saniye low plank vücudunu bu egzersize hazır hale getirir, hatta bunların yarısını dahi yapsan olur Kısacası benim sana önerim haftada bir gün(Dinlenme günü de egzersizden sonra da yapabilirsin.) iyi bir stretch videosu + programdan önce söylediğim egzersizler seni bomba gibi yapar Yürüyüş yerine Leslie de yapabilirsin gerçi ısınma için koşu bandın olduğunu varsayarak öneride bulunmuştum
Susuz zayiflayamazmiyiz benim pek su icme aliskanligim yok hic icmedigim gunler bile oluyo
Canım bu hataya düşme su çoook önemli. En başta boşaltım sistemin için spordan önce böbreklerin için su içmelisin. Yağların içinde toksinler birikir, bu toksinlerin vücuttan uzaklaştırılması için(seyreltilerek) su içilmesi gerekir. Yağ dış görünüş açısından çirkin olsa da depolandığı bölgedeki zehirli maddeleri de içinde bulunduruyor. Bu yüzden kilo verirken toksinlerin metabolizmana zarar vermeden atılması için su içmek zorundasın. Günde en az 8 bardak. bence o bile az egzersiz yaparken de su atıyoruz çünkü vücuttan. Alışkanlıklarını gözden geçir belki su yerine çok meyve suyu, kahve, çay içiyorsun. Bunları günlük su ihtiyacının içinde kabul etme çünkü çay ve kahve vücutta su kaybına yol açar. Meyve suları da hiç sağlıklı değil zaten evde kendi yaptıkların hariç. Benim sana söyleyeceklerim bu kadar

Ayın 19'unu bekleyemedin yani Şaka bir yana ben de acaba bu hafta başlasam mı diye düşünüyordum olmadı bu hafta başlayalım Bunny biraz sıkışık bir program olacak benim için ama hiç problem değil Anca beraber kanca beraber Turbo Fire için yorumlarını bekliyorum özelden deneyimlerini paylaş benimle merak ettim

Son düzenleme:
Ben de yaptım kaptanim benim kollar hammis yürüyüşten dolayi bacaklarim o kadar degil de kollar omuzlar ağrıdı son dakikalar küçük oğlum tepemde yaptım mekikleri falan eminim daha etkili olmuştur.

Malesef hic bir sekilde sivi tuketimim yok kisin.. ama soylediklerim icin saol bunlari bilmiyodum zorla da olsa icerim artik

yarın muhakkak bende yapım o zaman tabi bu agrilarla ayağa kalkabilirsem gerçekten öyle böyle değil bacaklarimdan belime kadar çıktı agrisi meger ne kadar hamlanmisim
hamlık ağrısını eli mahkum hissetcez ama bi iki güne bişey kalmıcak =) yeterki devam edelim.
Süpersin yaa sabah erken mi kalkıyorsun spor için seni ayakta alkışlıyorummmm canım :)
6.30 da kalktım ama yarın 6 da kalkcam acele acele oldum bu sabah=)

Hayatım ben turbo fire ye bayıldım yetişemedim hızlarına ama keyifliydi dur özelden konuşalım ve başlayalım bi an önce. hatta ben söle düşündüm ben yarın başlayacaktım 20 sinde başa saracaktım beraber yapalım diye=)
Hem insanty hem turbo fire bide üstüne slim sen çok yüklenmiş olursun bence doğru değil bu kadarı. insanty hafif bi pogram olsa tamam ama o başlı başına bi dünya=)
Ben de yaptım kaptanim benim kollar hammis yürüyüşten dolayi bacaklarim o kadar degil de kollar omuzlar ağrıdı son dakikalar küçük oğlum tepemde yaptım mekikleri falan eminim daha etkili olmuştur.
tebrik ederim kuzum extra güç harcamışsın =)

selamlar ölçülerimi geç de olsa ilk gün bitmeden tamamladım ve level 1 + karın hareketlerini de tamamladım beni de alın listeye lütfen.
boy:1,60
kg:52
göğüs: 91
bel:74
göbek :88
kalça : 89
basen:89
bacak : 48 \ 49
kol :25
teşekkürler ve iyi geceler :)

Bende 6.45 te kaktım bugun yarın 6.30 da kalkarım inşallah. Benim şuan beliminyanları acıyor :) Ben 35 dklık vıdeoya baslamadan once esneme vıdeosundan bı ıkı harketı 5 dk yaptım o kadar

aldım tatlım =)

bunnyoga bende şu turbo fireyi biraz inceledim de çok keyifli gözüküyor ama benim baktığım videolar kısa kısa bu sayfa da turbo firw videosu varmı acaba ?

Bravooo sanaa yinede canım ben sanırım çok tembelim :))

Tatlım turbo fire bi kaç videodan oluşuyor slim gibi 3 parca değil yüklemem biraz zor açıkcası nette vardır ama muhakkak. Bende çok incelemedim ama videolarda 30 dk olanda var 45 dk olanda . gerçekten keyifli.
Bende çok tembeldim ama artık yeter kalk dedim ve oturmaya niyetim yok artık=)

bunnyoga bende şu turbo fireyi biraz inceledim de çok keyifli gözüküyor ama benim baktığım videolar kısa kısa bu sayfa da turbo firw videosu varmı acaba ?
Canım Turbo Fire gerçekten inanılmaz eğlenceli bir program ama internette videolarını bulamazsın 12 videodan oluşuyor ve ancak torrentten indirebilirsin
Artık burda mı devam edicem öbür başlık yokmu
Canım diğer başlık bu programa başlamadan önce kullandığımız bir başlıktı hala soru soran olursa cevaplıyoruz ama artık programa başladığımız için bu başlık altında sorular sormanız ve deneyimlerinizi paylaşmanızı tercih ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…