★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

dıyetımde sorunsuz devam . haa kızlar bılıyordur herkez ama suyu ıhmal etmeyelım yoksa erıyen yagları vucuttan nasıl kovucaz demı ben gunde 3 lt ıcıyorum
ya doğru dedin bugün çok az su içtim. akşam içerim inş bol bol. Akşam pilates yapacaktım ama çok yorgunum şu an eve gidince umarım güç bulabilirim kendimde:/

kızlar sımdılık cıkıyorum aksam yemegımı hazırlamam lazım cunku yeme ıcme ısını ben 6 gıbı kapatıyorumda dıyet yaparken anca. yarın gene raporumu verırım sevgılı kaptanım

ya doğru dedin bugün çok az su içtim. akşam içerim inş bol bol. Akşam pilates yapacaktım ama çok yorgunum şu an eve gidince umarım güç bulabilirim kendimde:/

canım aman ıhmal etme cunku bılıyoruzkı susuz zayıflama olmaz. cok onemlı. platesıde yaparsın sen bu azımle cıtır adayı kaptanım

Canım kalça ölçüm 100 :) yaş 23 benim :)

selam arkadaşlar sporumu yapıp geldim. alışveriş için dışarıdaydım gec kaldım. niyetim kahvaltıdan sonra oğlusumu emzirmek ki bu 500 kaloroymiş sonrada sporumu yapmak.

keyifliydi bir kaç karın hareketini es geçip başka hareketler yaptım yerıne doğum nedeni ile. haftada 3 günde plates yapmayı planlıyorum kısmet olursaç diyetede başladım bu arada :)

canım yapabiliyorsan sabah yap çünkü sabah yapılan spor tüm gün etkili oluyor ve gün içinde de daha fazla kalori yakıyorsun kasların aktif kaldığı için bende akşam yapıyorum hatta gece 12de bile yaptığım oluyor ama mutlaka yapıyorum
bende akşam yemeğinden sonra yapıyorum genelde de 9 10u buluyor yemeğin ağırlığının gitmesi hatta bazen 12de bile yapıyorum aslında imkanım olsa sabah erkenden yapmak istiyorum ama malasef 8:30da okulda olmam gerekiyor ve banyo yapıp dışarı çıkmam bu havada intihar gibi olur
karın hareketlerinde bende katılcam size kaptan hatta kendimi iyi hissettikçe level 1 ide denemek istiyorum jilian kadar yorucu değil gibi duruyor bu bakalım snasıl olacak çok heycan yaptım

oyyyy oldum bebegim benim kollar benim degilmis ya laaaaa.sabah cok zor kesinlikle bende sabah yapmak istiyorum ama imkansiz uyanamam dus alacak kadar terletmiyor kuzum.

Kaptancim tamamdir benim spor 1 saat bekledim yemekten sonra ama cidden cok zor oluyor ya migdem agzimda yarin isten gelir gelmez yapacagim 4.30 gibi ara ogun(meyve)yapip spordan sonra yemek yiyecegim.bi de alt taraf degilde kollarim beni benden aldi o neydi yaaaaa.okadar kolay gorunuyor ki nefes nefese aci ceke ceke yaptim birebir hissettim kaslarimi ama ustte:)nasil hafife almisim 1 saat kosarim 16dk absyi de yaparim di plan da suan pert haldeyim yuklenmeyeyim:)

Feci hamlamışım ortaya çıktı. Dizlerin azmine de hayram kaldım. Sporla maaledef aram iyi değil, ek programlar, egzersizler yapabileceğimi sanmıyorum.

tavsannnn ölçüleri sabah almak laxım sanırım ama ben gece yatmadan ölçülerimi burada paylaşacağım.

oyyyy oldum bebegim benim kollar benim degilmis ya laaaaa.sabah cok zor kesinlikle bende sabah yapmak istiyorum ama imkansiz uyanamam dus alacak kadar terletmiyor kuzum.
bende jilianı tamamladım şimdi gel gör halimi ter içindeyim su gibi oldum üstümü değiştirdim hemen biraz dinlenip 6 pack de yapmak istiyorun

ha unutmadan bısı sorcam bunnyogacım sımdı ben bu karın egzersızının 2 gunde bırmı yapayım?
tatlım vaktin varsa hergün yapabilirsin. Fakat kaslar dinlenirken oluşur bu yüzden bölgesel hareketler en azından bi gün arayla öneriliyor. Ama ben hergün yapacağım bu bilgiye rağmen kararı sen ver=)

Fıstıklar... Cici Hatunlar..
Tek tek msj yazmaya gücüm yok şimdilik beni affedin=) Okudum tüm msjlarınızı. genelden cevap vereyim sonra yine konuşuruz =) Çok yorgunum çünkü sabah 6 da kalktım sporumuzu yaptım abs videosunu da yatım. Limberi es geçtim. Çünkü 30 day challenge programları var bazı hareketlerin squat , plan, push up, crunch.. gibi . Dolayısıyla bunlarıda yaptığım için işe yetişmemde lazım olunca limbere vakit ayıramadım.
Ama akşam işten gelince bi göz atayım derken kendimi limber videosunu yaparken buldum=) ve kesinlikle yapmanızı öneriyorum. İnanılmaz rahatlatıyor. 15 dk daha halim kalmadı demeyin sporun o yorgunluğunu üzerinizden alacak.

Sonra ben yine durmadım birbaşka program olan turbo fire programına göz atarken ilk gününü yapıverdim duy beni Agaric =)

ve duşumu aldım geldim.

Listemizi güncelleyeceğim yeni arkadaşlarımız tekrar hoşgeldiniz=) Bazı ölçüler hala eksik haydi kaldırın o totolarınızı ölçün biçin bakayım bekliyorum
vee hala sporunu yapmayanlar varhaydi görevini tamamlamayanlar görevinin başına bakayım.

şimdi geçmiş sorularda bana sorulmuş soru varsa alabilirim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…