ya doğru dedin bugün çok az su içtim. akşam içerim inş bol bol. Akşam pilates yapacaktım ama çok yorgunum şu an eve gidince umarım güç bulabilirim kendimde:/dıyetımde sorunsuz devam . haa kızlar bılıyordur herkez ama suyu ıhmal etmeyelım yoksa erıyen yagları vucuttan nasıl kovucaz demıben gunde 3 lt ıcıyorum
ya doğru dedin bugün çok az su içtim. akşam içerim inş bol bol. Akşam pilates yapacaktım ama çok yorgunum şu an eve gidince umarım güç bulabilirim kendimde:/
Susuz zayiflayamazmiyiz benim pek su icme aliskanligim yok hic icmedigim gunler bile oluyocanım aman ıhmal etme cunku bılıyoruzkı susuz zayıflama olmaz. cok onemlı. platesıde yaparsın sen bu azımle cıtır adayı kaptanım
Canım kalça ölçüm 100 :) yaş 23 benim :)tatlım kaç yaşındasın bide kalça ölçün?
incelcez tabi bu rakamlar son inş=)
Bende çok rahat yaptım bu gazla yanına ne eklesem diye düşündüm=) yormuyor ama etkili hareketler ne olursa olsun .bu da ayrı bi avantajı=) ah o köprü yaktı canım cicim totomu
canım yapabiliyorsan sabah yap çünkü sabah yapılan spor tüm gün etkili oluyor ve gün içinde de daha fazla kalori yakıyorsun kasların aktif kaldığı için bende akşam yapıyorum hatta gece 12de bile yaptığım oluyor ama mutlaka yapıyorumhimmm en guzeli sabah aslinda ama cok erken kalkiyorum is icin imkansiz sabah yapmam.aksamda 6 gibi evdeyim yemegimi yer 8 gibi baslarim dusuncesiyle yarin ki yemegi suan pisiriyorum vakit kaybetmeyeyim diye:)Aslinda yemekten sonra bir rehavet cokuyor insana ben isten gelir gelmez spor yapayim en iyisi dimi canim?hem spor yapinca insan tok hissediyor kendini.spordan once de sut icerim ne dersin nasil bir yol izleyeyim 40 dk ds yuruyus yapayim diyorum?
bende akşam yemeğinden sonra yapıyorum genelde de 9 10u buluyor yemeğin ağırlığının gitmesi hatta bazen 12de bile yapıyorum aslında imkanım olsa sabah erkenden yapmak istiyorum ama malasef 8:30da okulda olmam gerekiyor ve banyo yapıp dışarı çıkmam bu havada intihar gibi olurAkşam yemeğini 6-7 arası hallediyorsan 8 de kaytarmayıp başlarım dersen bence daha iyi olur. Çünkü o sırada günün yorgunluğunu biraz atmış olacaksın. Gelir gelmez biraz süt içip başladığında sütün verdiği laktik asitle daha yorgun olabilirsin. verimli olmayabilir. Sabah enerjisi olduğu için ben sütü tercih ediyorum. Akşam için öneremem.
İlla gelir gelmez yapayım işi bitsin diyorsan Biraz kac badem ceviz gibi bir ara öğün yapabilirsin sanırım Meyve ile birlikte.
Ve İstersen ilk gün için öncesinde yürüyüş yapma sonrasına bırak. Vücut alışık olmadığı için 35 dk da olsa yorucu hareketler olacak ve kas tutulması bi çoğumuz yaşayacağız=) yürüyüşü önce yaptığında enerjin yetmeyebilir. Kısacası kondüsyonunu bilemiyorum ama fikrim bu yönde=)
oyyyy oldum bebegim benim kollar benim degilmis ya laaaaa.sabah cok zor kesinlikle bende sabah yapmak istiyorum ama imkansiz uyanamam dus alacak kadar terletmiyor kuzum.canım yapabiliyorsan sabah yap çünkü sabah yapılan spor tüm gün etkili oluyor ve gün içinde de daha fazla kalori yakıyorsun kasların aktif kaldığı için bende akşam yapıyorum hatta gece 12de bile yaptığım oluyor ama mutlaka yapıyorum
bende akşam yemeğinden sonra yapıyorum genelde de 9 10u buluyor yemeğin ağırlığının gitmesi hatta bazen 12de bile yapıyorum aslında imkanım olsa sabah erkenden yapmak istiyorum ama malasef 8:30da okulda olmam gerekiyor ve banyo yapıp dışarı çıkmam bu havada intihar gibi olur
karın hareketlerinde bende katılcam size kaptan hatta kendimi iyi hissettikçe level 1 ide denemek istiyorum jilian kadar yorucu değil gibi duruyor bu bakalım snasıl olacak çok heycan yaptım
bende jilianı tamamladım şimdi gel gör halimi ter içindeyim su gibi oldum üstümü değiştirdim hemen biraz dinlenip 6 pack de yapmak istiyorunoyyyy oldum bebegim benim kollar benim degilmis ya laaaaa.sabah cok zor kesinlikle bende sabah yapmak istiyorum ama imkansiz uyanamam dus alacak kadar terletmiyor kuzum.
tatlım vaktin varsa hergün yapabilirsin. Fakat kaslar dinlenirken oluşur bu yüzden bölgesel hareketler en azından bi gün arayla öneriliyor. Ama ben hergün yapacağım bu bilgiye rağmen kararı sen ver=)ha unutmadan bısı sorcam bunnyogacım sımdı ben bu karın egzersızının 2 gunde bırmı yapayım?
kontroldeydim bende =) nerde bu eksik hatunlarım diye kızacaktım kılpayı kurtardın=)tavsannnn ben yaptım sporumu geldiiiiimmm :) nasılsın bakalım :) bu arada kollarımı dün ölçmüştüm :) 2 kolumda :)
kontroldeydim bende =) nerde bu eksik hatunlarım diye kızacaktım kılpayı kurtardın=)