★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

gunaydın kızlar

kusura bakmayın gecen hafta annem rahatsızlanınca anıden ızmıre gıtmek zorunda kaldım 1 haftadır ordaydım. sımdıde esımın cocukları burda tatıl dolayısı ıle bılgısayar basından kalkmadıkları ıcın gelemedım. dıyetım aynen devam edıyor ama level 2 ye gecemedım. cuma gunu cocuklar gıdıyor nasıpse cumartesı baslıyorum gecıkmelı olarak level 2 ye . suanda grıbımde zaten dınlenıyorum. herkeze sevgıler

kızlar nasıl gidiyor spor,
ben düzeldim ama grubun çook gerisinde kaldığım için devam etmek istemiyorum. bi kaç gündür farklı videolar deniyorum. umarım sizlerde durumlar iyidir:)

Kimsenin uğradığı yok canım. Ben devam ediyorum spora ama jilliana başlamayı düşünüyorum artık

Faydası var kesinlikle ama süresi uzun geliyor bana fazla zaman alıyor jillian daha kısa sürede etkiliyor diye böyle karar verdim.
jullianı geçen yaz başında bende yapmıştım çok çabuk etki ediyorum haklısın. ben de belki başlarım ona :)

merhaba kızlar burda dagılmıs herkez ben level1 2 hafta yapmıatım ama sonra seyahatım ve baska etkenlerden 2 hafta ara verınce level 2 ye baslamadım. tekrar basa dondum level 1 +karın egsersızıne basladım bugun ve aralıksız bu programı bıtırıcem ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…