Hayırlı olsun canım yeni işin=)Gunaydinlar olsun :) sabah 9 da kalkicaktim güya nerdeee.... Yeni uyandım :) gece geç yatarsam olacagi bu. Tabi sporunu sabah yapatim fikri de yatti doğal olarak. Bugün benim ilk is günüm. Diyet listemde olan ara öğünleri yanimda alicam ama aksam yemeğinde ne yaparim bilemiyorum. Öğlen yemeği de 2.30 3 arasindaymis aksam 10.30 gibi cikicam isten acikirim ben o saate kadar. Kepekli buskivi ve sut alayim yanimda bari :)
Bu tarz kasa yönelik sporlar cardiyo çok içermediği için kilo kaybından ziyade sıkılaşma sağlıyor. daha doğrusu aslında kilo veriyoruz yağlarımızı veriyoruz. ama kaslarımız gelişiyor ve onun ağırlığı sebebiyle incelsekte kilo aynı kalabiliyor. Hatta bazı fazlalığı çok az olan kişiler kilo almasına rağmen daha fit ve narin bi beden elde ediyor.ben normalde çok su içerim ama hasta olduğum için su çok soğuk geliyor, o yüzden iş yerinde sürekli çay içiyorum, yeşil çay normal çay vs(( biliyorum su ihtiyacımı karşılamıyor ama iyileşene kadar böyle sanırım ((
geçen sene jullian yapmıştım 10 gün kadar kilomda hiç bir değişim yoktu ama herkes çok zayıfladığımı söylüyordu. ben de kiloda değişiklik olmadığı için inanmamıştım. ama o dönemde aldığım patolonların içine şu an giremiyorum. o zaman anladım ki aslında sıkılaştırmış.
Günaydın kızlar=) Biraz yoğunum bugün. Listeyi inceliyordum dün @ddnes ve @@zordegil yaptınız mı bakayım kızlar? Zordegil ölçülerinide yazmamışsın tatlım.
ve Onun dışında dün yaptık sporumuzu bugün hamlık ağrılarını hissediyor musunu=)
Ben iyiyim hafif bi sızı var bu sızıyı oldum olası severim zaten=)
Sabah yine işe gitmeden kalktım yaptım sporumu ama sabah uyanmak bugün daha bi işkenceydi. Sanırım akşamları yapabilirim bundan sonra.
Erken yatmayı başaramıyorum dolayısıyla uykusuzluk gün içinde beni yoruyor.
Bakalım yarın yine uyanmaya çalışacağım ama saatim değişebilir.
Erken değil ama yeni bitirdim :)ezmira bugünde yaptın mı erkenden yoksa=)
Sadece level 1 yaptım canım, ancakezmira bugünde yaptın mı erkenden yoksa=)
Tatlım diğer başlığa yaz istersen bir kaç kişi kalabalıklaşırsa yani bir grup kurulur=)yeni grup başladıgında nasıl haberim olur acaba?
ağırlıkla yapabilirsin ama çok yorucu sanki gözüm korktu=)Erken değil ama yeni bitirdim :)
Benim kollarım ağrımadı, ağırlıkla yapsam daha mı iyi olur acaba?
Aslında herkes kol ölçüsünüde kaydetsin bence.
Slim in 6 kolları da zayıflatacak gibi görünüyor:)
Aynen bu alışma süreci 2. level daha verimli olacak sanki . 1. level süresini bi hafta tutabilirim kendi adıma.Ben de iyiyim öyle çok ağrılarım yok..slime başlamadan önce koşu bandında yürüyüp ardından pilates hareketleri yaptığımdan kaslarım çok etkilenmedi..üst bacakta birazcık sızı var onun dışında ilk video bana çok kolay geldi..ikinci zorlar diye düşünüyorum..
benimde kilo vermem lazım acaba yanlış sporumu yapıyorumBu tarz kasa yönelik sporlar cardiyo çok içermediği için kilo kaybından ziyade sıkılaşma sağlıyor. daha doğrusu aslında kilo veriyoruz yağlarımızı veriyoruz. ama kaslarımız gelişiyor ve onun ağırlığı sebebiyle incelsekte kilo aynı kalabiliyor. Hatta bazı fazlalığı çok az olan kişiler kilo almasına rağmen daha fit ve narin bi beden elde ediyor.
Senin kilonu su an hatırlayamadım ama benim zayıflamam da gerek ahah=)
arkadaşlar selam. ben 1 kglik dambıllarla yapıyorum ve çok fena.. yani evde 1 kglik var. o zorluyor. ama ben o yerdeki köprü olayından nefret ettimben henüz yapmadım bugünkini.
tavsannnn canım artılarımızın durumunu nereden görüyoruz.
Tatlım ben bu egzersize ek blogilateste göbeğe yönelik videolarda yapıyorum ona rağmen göbnegimde sızı yok. hemen etkisiz diye düşünme. Bu level de zaten simit bölgesine biraz değiniliyo ama o da çok değil. 2. level göbek için daha etkili olmaya başlayabilir.kızlar ya benim alt bacak ağrıyor bi de kollar.Adım atarken acı çekiyorum resmen benim nie göbegim basenim acımıyor ya tam yapamadım mı hareketleri acaba.
hım paniğe gerek yok oazaman.ilk defa bir video takip ediyorum hiçbir fayda etmese bile spor yapıyorum istikrarı paha biçilmez olacak benim için:)Tatlım ben bu egzersize ek blogilateste göbeğe yönelik videolarda yapıyorum ona rağmen göbnegimde sızı yok. hemen etkisiz diye düşünme. Bu level de zaten simit bölgesine biraz değiniliyo ama o da çok değil. 2. level göbek için daha etkili olmaya başlayabilir.
emin ol hepimiz göreceğiz faydasını gözle görülür şekilde sadece sabrımızı kaybetmeyelim yeter=)hım paniğe gerek yok oazaman.ilk defa bir video takip ediyorum hiçbir fayda etmese bile spor yapıyorum istikrarı paha biçilmez olacak benim için:)
Bu tarz kasa yönelik sporlar cardiyo çok içermediği için kilo kaybından ziyade sıkılaşma sağlıyor. daha doğrusu aslında kilo veriyoruz yağlarımızı veriyoruz. ama kaslarımız gelişiyor ve onun ağırlığı sebebiyle incelsekte kilo aynı kalabiliyor. Hatta bazı fazlalığı çok az olan kişiler kilo almasına rağmen daha fit ve narin bi beden elde ediyor.
Senin kilonu su an hatırlayamadım ama benim zayıflamam da gerek ahah=)