★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

tavsannnn

=)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
417
358
Evet Hanımlar artık sporumuzu yapmaya hazırız=)

12 ocak 2015 te başlayan 6 haftalık programımız 21 Şubat 2015 te son bulacak. Ve şu anki ölçülerimize veda etmiş olacağız.

Programımız şu şekilde olacak:
12 Ocak - 24 Ocak : Level 1
25 Ocak : Ölçülerimizi alıp yazacağız.
26 Ocak - 7 Şubat : Level 2
8 Şubat : Ölçülerimizi alıp yazacağız.
9 Şubat - 21 Şubat : Level 3
22 Şubat :Programımızı başarıyla tamamlamış olacağız. Ölçülerimizi yazacağız ve bir hayli incelmiş olacağız. =)
Kurallarımız =)
1. Her pazar dinlenme günü. (Kendi programınıza göre bu günü değiştirebilirsiniz. 1 günden fazla ara vermek yok.)
2. Her gün yaptığınız egzersizi muhakkak bildireceksiniz. Ertesi sabah liste yaparak takip edeceğim.
3. İstisnai durumlarda 3 gün izin hakkı var. 3 günü aşan durumlarda üye gruptan ayrılacak.

Son düzenleme:
Gelelim videolarımıza kolaylık olması açısından yine ekliyorum. Önce bir açıklama=)

ABS videosu göbek bölgesi için 16 dk lik extra bir video yapmanız şart değil. Fakat bu bölgeden şikayetçi olan arkadaşlarım her level sonunda olmasa bile 2 günde bir yaparlarsa çok fayda göreceklerdir.

Limber videosu ise esneme hareketlerinin olduğu 16 dk lık bir extra video. Bu videoda şart değil fakat Egzersiz sonrası kas tutulmalarını önemli oranda azalttığı için level sonunda hergün yapmanızı öneririm. Vaktinize ve tercihinize kalmış=)

Level 1

Level 2

Level 3

Abs / Karın Bölgesi

Limber / Esneme Hareketleri

cnn bende gruba girmek istemiştim ama ismimi göremedim listede???

Agaric bende aynı şekilde heyecanlıyım. Sabah bu heyecanla uyanmakta zorlanmayacağım eminim ki=)

• Sanırım benim olculerim karışmış tekrar yazayım​
  • yas 34 kilo 91.600​
  • Göğüs 106​
  • Bel 93​
  • Göbek 116​
  • Kalça 124​
  • Basen 126​
  • Sağ bacak 78​
  • Sol bacak 76​

yaşım 31
kilom 72
boyum 169
göğüs 91
bel 80
göbek 100
kalça 112
bacak sağ 68 sol 70 ( arada nasıl 2 cm fark oldu onu da anlamış değilim(()

bir de basen ve kalça diye ayırmışsınız nasıl farklı ölçtünüz, neresi neresiii?

Aynen canım ya böyle içim kıpır kıpır sabah 6'da kalkıp yapacağım ben de aynı şeyi düşünüyorum bu heyecanla uyanacağıma hiç şüphem yok

Bide rahatsızım ben ama herşeye rağmen kalkıp yapacağım=)

• Sanırım benim olculerim karışmış tekrar yazayım​
  • yas 34 kilo 91.600​
  • Göğüs 106​
  • Bel 93​
  • Göbek 116​
  • Kalça 124​
  • Basen 126​
  • Sağ bacak 78​
  • Sol bacak 76​
tamamdır tatlım. listeye katılan diğer arkadaşlarıda eklerken seninkinide düzelteeğim not aldım =)

tatlım listeyi düzenliyorum ekliyorum senide. hg bu arada=)
kalca bildigimiz kalca , basende poponun alt kısmında bacakların en genıs oldugu alandan ölçülüyor

tatlım listeyi düzenliyorum ekliyorum senide. hg bu arada=)
kalca bildigimiz kalca , basende poponun alt kısmında bacakların en genıs oldugu alandan ölçülüyor[/QUOTE]

teşekkür ederim hoşbuldum:)))
o zaman benim kalça ve basen aynı ölçüde canım:)))

Bunnyoga sen deneyimli olduğun için sana soruyorum. Spor yemekten önce mi yoksa sonra mı yapılmalı. ? Birde Bu bittikten sonra ne yapmam gerektiği hakkında bana bilgi verirmisin. Anladigim kadari ile sen çok fazla bu işin içindesiniz. Ben seni tesadüfen buldum. 2 sene önce lessie yapmıştım sadece onu biliyorum ama siz çok farklı programlardan bahsediyorsunuz. Müsait olduğunda o programlar ile ilgili bilgi verme Şansın olurmu bize sana zahmet olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…