Canım programın başındaki ısınma sana hafif gelmiş olabilir ama videonun içinde de kasları zedeleyebilecek hiçbir hareket yok
Kaslara ve eklemlere yük bindirdiğinin farkındayım ama programdan önce yapacağın ısınma&stretch yerine program sonrası ya da haftada 1 gün olsa bile zaman ayırabileceğin bir stretch videosu(Insanity'deki Cardio Recovery ya da Insanity Asylum'daki Relief gerçekten çok güzel stretch videoları bunun dışında Cassey Ho'nun da güzel stretch videoları var youtube'dan erişebilirsin.) yapman senin için çok daha iyi olacaktır. Stretch videosunun yanı sıra programa başlamadan önce yapacağın 15 dakikalık yürüyüş+ 15 saniye hip-flexors(sağ ve sol bacak)+15 saniye high+15 saniye low plank vücudunu bu egzersize hazır hale getirir, hatta bunların yarısını dahi yapsan olur
Kısacası benim sana önerim haftada bir gün(Dinlenme günü de egzersizden sonra da yapabilirsin.) iyi bir stretch videosu + programdan önce söylediğim egzersizler seni bomba gibi yapar
Yürüyüş yerine Leslie de yapabilirsin gerçi ısınma için koşu bandın olduğunu varsayarak öneride bulunmuştum
Canım bu hataya düşme su çoook önemli. En başta boşaltım sistemin için spordan önce böbreklerin için su içmelisin. Yağların içinde toksinler birikir, bu toksinlerin vücuttan uzaklaştırılması için(seyreltilerek) su içilmesi gerekir. Yağ dış görünüş açısından çirkin olsa da depolandığı bölgedeki zehirli maddeleri de içinde bulunduruyor. Bu yüzden kilo verirken toksinlerin metabolizmana zarar vermeden atılması için su içmek zorundasın. Günde en az 8 bardak. bence o bile az egzersiz yaparken de su atıyoruz çünkü vücuttan. Alışkanlıklarını gözden geçir belki su yerine çok meyve suyu, kahve, çay içiyorsun. Bunları günlük su ihtiyacının içinde kabul etme çünkü çay ve kahve vücutta su kaybına yol açar. Meyve suları da hiç sağlıklı değil zaten evde kendi yaptıkların hariç. Benim sana söyleyeceklerim bu kadar
Ayın 19'unu bekleyemedin yani
Şaka bir yana ben de acaba bu hafta başlasam mı diye düşünüyordum olmadı bu hafta başlayalım Bunny biraz sıkışık bir program olacak benim için ama hiç problem değil
Anca beraber kanca beraber
Turbo Fire için yorumlarını bekliyorum özelden deneyimlerini paylaş benimle merak ettim