★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

Kızlar bitti sonunda :KK71:Bacak hareketler dışında zorlanmadım. Benim alt taraf 50 kilo üst tarafım 20 kilo olduğundan oldum olası squat ve türevi hareketleri yaparken zorlanıyorum:cry: Her neyse, programın low impact olması kimseyi yanıltmasın gayet güzel terletiyor :KK51:İlk günden keyif aldım bir videoyu 2 hafta boyunca yapmamız işin eksi yönü ama ben sıkılabilirim çünkü :cool: Ama kaçış yok yapacağım artık :KK70:

aa bak buda olur :) o aklıma gelmemişti deneyeyim :) hatta daha kolay olur dumbellarım da var 1 er kg ama olsun :)
bu arada ölçülerim:
kilo; 70
boy;157
göğüs; 96
bel;83
simit; 95
basen; 100
bacakların ikiside; 60
kollar; 30

offf ölçülere bak yaa :) şaka gibi :) neyse kısa zamanda incecik olucaz :)

tatlım kaç yaşındasın bide kalça ölçün?
incelcez tabi bu rakamlar son inş=)
selam :) sabah yaptım henüz bildiriyorum. rahat yaptım. tek zorlayan kısmı şu son raddede popoyu havaya kaldırıp aşağı yukarı yapıyoruz ya yatarken , seksi pozisyon diyorum ben ona hahah. ya orası " hay ben senin! " dedirtti. terletiyor ama jillian gibi öldürmüyor, nefes nefese bırakmıyor. hiç zorlanmayacak gibiyim. en azından ilk level için:KK39:
Bende çok rahat yaptım bu gazla yanına ne eklesem diye düşündüm=) yormuyor ama etkili hareketler ne olursa olsun .bu da ayrı bi avantajı=) ah o köprü yaktı canım cicim totomu :p

Kızlar bitti sonunda :KK71:Bacak hareketler dışında zorlanmadım. Benim alt taraf 50 kilo üst tarafım 20 kilo olduğundan oldum olası squat ve türevi hareketleri yaparken zorlanıyorum:cry: Her neyse, programın low impact olması kimseyi yanıltmasın gayet güzel terletiyor :KK51:İlk günden keyif aldım bir videoyu 2 hafta boyunca yapmamız işin eksi yönü ama ben sıkılabilirim çünkü :cool: Ama kaçış yok yapacağım artık :KK70:

Herkes memnun ne mutlu=) Sıkılma konusu benide korkutuyor ama gruba karşı bir sorumluluk var eli mahkum yapcaz :KK70: ben sabah level sonuna 30 günlük squat değişim programınıda ekledim.

Herkes memnun ne mutlu=) Sıkılma konusu benide korkutuyor ama gruba karşı bir sorumluluk var eli mahkum yapcaz :KK70: ben sabah level sonuna 30 günlük squat değişim programınıda ekledim.
Aynen canım mecbur yapıcaz :KK24: İyi yapmışsın bir ara ben de eklemeyi düşünmüştüm ama Insanity sağolsun zaten her gün en az 150 küsür squat yaptırdığından eklemlerime fazla yüklenmemeye karar vermiştim :KK16: Squat programına burpee programını da ekleyebilirsin burpee çok etkili bir harekettirHoppa

Aynen canım mecbur yapıcaz :KK24: İyi yapmışsın bir ara ben de eklemeyi düşünmüştüm ama Insanity sağolsun zaten her gün en az 150 küsür squat yaptırdığından eklemlerime fazla yüklenmemeye karar vermiştim :KK16: Squat programına burpee programını da ekleyebilirsin burpee çok etkili bir harekettirHoppa
oda var=) sadece squat değil aslında bi kac hareket bi kac 30 day challenge programı :KK70::KK70:
Sen ekleme zaten daha ne ekleyeceksin yeter=)o değilde 20 ocak olana kadar ne eklesem akşamlarıma=)

oda var=) sadece squat değil aslında bi kac hareket bi kac 30 day challenge programı :KK70::KK70:
Sen ekleme zaten daha ne ekleyeceksin yeter=)o değilde 20 ocak olana kadar ne eklesem akşamlarıma=)
Çok iyi yapmışsın canım :) Bir hırsla başlamıştım spora sanki 30 kiloyu da iki ayda vermem gerekiyormuş gibi ilk ay bittikten sonra akıllandım :) 20 ocağa kadar akşamlarına aşağıdaki videolardan birini ekleyebilirsin canım :KK15:

Bu dans figürü ağırlıklı diğerlerine göre kolay bir video :KK16:

Bu zor ama Tae Bo'nun videolarının çok etkili olduğu ortada :KK49:

Bu Tae-Bo'dan çok daha kolay :KK59:
Bunları daha önceden youtube'dan incelemiştim canım, umarım işine yarar en çok etkili olan Tae Bo ama çok zor diyorlar bilemiyorum o yüzden deneyip senin değerlendirmen lazım:KK19:

ha kızlar yalnız ne diyeceğim. bu programda dizlere fazla yükleniyor ben ısınma hareketlerinin de yapılması taraftarıyım basta. en azından kendi kendimize dizler için iki üç dakkalık hareketler eklenmeli, ben öyle yapacağım. cünkü üst vucudum cok ağır, eklemlere yazık.

Çok iyi yapmışsın canım :) Bir hırsla başlamıştım spora sanki 30 kiloyu da iki ayda vermem gerekiyormuş gibi ilk ay bittikten sonra akıllandım :) 20 ocağa kadar akşamlarına aşağıdaki videolardan birini ekleyebilirsin canım :KK15:

Bu dans figürü ağırlıklı diğerlerine göre kolay bir video :KK16:

Bu zor ama Tae Bo'nun videolarının çok etkili olduğu ortada :KK49:

Bu Tae-Bo'dan çok daha kolay :KK59:
Bunları daha önceden youtube'dan incelemiştim canım, umarım işine yarar en çok etkili olan Tae Bo ama çok zor diyorlar bilemiyorum o yüzden deneyip senin değerlendirmen lazım:KK19:

İş yerindeyim inceleyemiyorum akşam eve geçince bakarım saol tatlım=)
Aslında zumbayı hiç sevmedim ama latin dansı figürleri olan bi egzersiz iyi gider sanki hatta oryantelde olur :KK70: Kıvırmayı öğrenirim bahaneyle .odun gibiyimde birazcık:KK43:

ha kızlar yalnız ne diyeceğim. bu programda dizlere fazla yükleniyor ben ısınma hareketlerinin de yapılması taraftarıyım basta. en azından kendi kendimize dizler için iki üç dakkalık hareketler eklenmeli, ben öyle yapacağım. cünkü üst vucudum cok ağır, eklemlere yazık.
ısınma hareketleri olarak limber videosunu mu kast ediyorsun? o egzersiz sonrası kasları rahatlatmak için ama tabi önceside faydalı olabilir. Ben dizlerde baskı hissetmedim ama herkesin yapısı farklı bide basta esneyip dene bakalım daha rahat olur umarım=)

ısınma hareketleri olarak limber videosunu mu kast ediyorsun? o egzersiz sonrası kasları rahatlatmak için ama tabi önceside faydalı olabilir. Ben dizlerde baskı hissetmedim ama herkesin yapısı farklı bide basta esneyip dene bakalım daha rahat olur umarım=)

hayır canım ondan bahsetmiyorum. önceden farklı ısınma hareketi yapılsın diyorum. yani kilolu arkadaslar için. ben doksan kiloyum dizlerime cok ağırlık biniyor ve yağptığım egsersizde bunu yeterli bulmadım. jillian da bu kadar dze yüklenme yok dersem yalan olur ama ısınma hareketleri iyi. ben buna ek olarak baslarken ısınma hareketii ekleyeceğim. internetten bakacağım.

hayır canım ondan bahsetmiyorum. önceden farklı ısınma hareketi yapılsın diyorum. yani kilolu arkadaslar için. ben doksan kiloyum dizlerime cok ağırlık biniyor ve yağptığım egsersizde bunu yeterli bulmadım. jillian da bu kadar dze yüklenme yok dersem yalan olur ama ısınma hareketleri iyi. ben buna ek olarak baslarken ısınma hareketii ekleyeceğim. internetten bakacağım.
Hım ihtiyaç duyuyorsan olabilir. Gerçi öncesinde ısınma arttığında daha verimli olur. Eklemeyi düşündüğün ısınmalarıda bizimle paylaş olur mu=)

Hım ihtiyaç duyuyorsan olabilir. Gerçi öncesinde ısınma arttığında daha verimli olur. Eklemeyi düşündüğün ısınmalarıda bizimle paylaş olur mu=)

tamam canım. o programdaki ısınma programı sonrası içinmiş ama bir fark olur mu bilemiyorum basta da yapılsa, :KK70:

Kaslarını rahatlatmış olacaksın belkide faydalı olur sakıncalı bir hareket yok orada dene istersen.Kesin bir bilgim yok fikrim bu yönde=)

Canım benim bilgilerimi seve seve aktarırım.Benim yorumlarım biraz araştırma birazda kendi vücudumun cevaplarını dinlemem sonucu. İlk tavsiyem sağlıklı deneme yanılmalardan kaçma vücudunu dinle yol gösterecektir sana.

Egzersizden 1saat ya da yarım saat önce yarım muz ve bi bardak süt içmemi önermişti yüzmeye gittiğim zamanlarda antranörüm. Başkaları temiz karbonhidratıda yararlı bulabiliyor. kesinlikle aç olunmamalı.Çok tok ta olmamalıyız ikisinin arası.
Ben sabah işe gitmeden önce yapacağım için atıştırıp vakit geçmesini bekleyemem o yüzden 2 kaşık yoğurt ya da yarım bardak süt içip başlarım diye planladım kendimi. egzersiz sonrası ise protein kas onarımını destekleyerek yağ yakımının daha uzun süre devam etmesini sağlıyor. egzersiz sonrası ana ögününe denk geliyorsa yumurta tavuk gögsü olan menüleri secebilirsin. ara öğün vaktine denk geliyorsada yogurt ya da süt. kesinlikle egzersiz sonrası protein alınmalı. öncesi de krbonhidrat. burdaki ayrıntı karbonhidrat düşük gi olmalı ve miktarı az olmalı.
Diğer bahsettiğimiz programları da sonra konuşalım olur mu yarın? Agaricte benimlee aynı programları incelemiş hatta insanty i yapmış oldukça bilgili o da anlatacaktır eminim=)

sevgılı bunyoga cok haklısın ben bu sabah ac karna yaptım tansıyonum dustu mıdem bulandı benımde tavsıyem kesınlıkle ac karna yapılmaması. yarın kesınlıkle kahjvaltıdan 1 saat sonra yapıcam cunku kahvaltım hafır ve ptoteın agırlıklı oluyor benım :KK54::KK54:

Evet tatlım burdayız .Sporunu yapmışsın oh maşallah=)[/QUOTE

o zaman hepımıze hayırlı olsun. sorma bunnyogacım oldum bıttım ama yaptım. ılk gunden mıdır vucut hamlastı ondanmıdır kan ter ıcınde yaptım cok zorlandım ama yaptım.:oops::oops::oops: sadece karın hareketı kısmınde kol uzerınde yan kalkma hareketını yapamadım benım koca govdeyı kollarım tasımadı sanırım :KK48::KK48::KK48: ama zamanla yaparım sanırım . bu arada dıger tarafta gobek erıtın dıyetı sormussun canım cevapladım :KK52::KK52:

sevgılı bunyoga cok haklısın ben bu sabah ac karna yaptım tansıyonum dustu mıdem bulandı benımde tavsıyem kesınlıkle ac karna yapılmaması. yarın kesınlıkle kahjvaltıdan 1 saat sonra yapıcam cunku kahvaltım hafır ve ptoteın agırlıklı oluyor benım :KK54::KK54:

deneye yanıla doğru yolu buluyoruz hepimiz=)

dıyetımde sorunsuz devam . haa kızlar bılıyordur herkez ama suyu ıhmal etmeyelım yoksa erıyen yagları vucuttan nasıl kovucaz demı :KK48::KK48::KK48: ben gunde 3 lt ıcıyorum

X