emziren anneye diyet konusunda biy diyemiyorum bence diyetisyen desteği olmadan kafana göre diyet kesinlikle yapmamalısın. Süt yapıcı şeyleri sende araştırmışsındır muhakkak kalorisi az ama süt yapıcı besin çok onlara yönel.sut olsun diye günde 3 lt su içiyorum içine karbonat atmayı denedım ama içemedim maalesef. bende tartıldım gram oynamamuş hatta ustune almışım 1 kilo . çok çikolata yedım
Göğüs kafesinde ve bacaklarında kırıklar varmış canım pek iyi sayılmazcanım gecmıs olsun iyilir değilmmi durumları
Çok geçmiş olsun inşallah iyilerdir.Kızlar ben bugün spor yapamayacağım teyzemler trafik kazası geçirmişler çocuklara bakmam gerekiyor şuan sırf haberiniz olsun diye yazıyorum
Diyet1214 bizim takımda dizini incittigini doktora gidecegini yazmıştı iki gündür takıma da gelmedi geldiğinde açıklama yapacaktır diye düşünüyorum.@Morvampiv @Diyet1214 @_Lavin_ @bsrns @ranah bugünde sporu yapmazsanız listeden çıkarıyorum kızlar haberiniz olsun. 3 gün yapmamışsınız. bugün 4. gün oluyor.
@selinmhPaleland D ddanes bugun yapmayınca 3 gun yapmamış oluyorsunuz yarın aksatmayın sakın. Yarın yapmazsanız sizi de listeden çıkarmak zorunda kalacağım.
Böyle yaptırım yapmak hoşuma gitmiyor kendimi kötü öğretmen gibi hissettim ama daha ilk haftada bu kadar kaçamak sonrası için korkutucu önümüzde daha 5 hafta var azimle devam eden arkadaşlarımızında rahatlamalarını istemiyorum.Tabi kendiminde=)
Kızlar ben bugün spor yapamayacağım teyzemler trafik kazası geçirmişler çocuklara bakmam gerekiyor şuan sırf haberiniz olsun diye yazıyorum
çook geçmiş olsun acil şifalar diliyorum:/Kızlar ben bugün spor yapamayacağım teyzemler trafik kazası geçirmişler çocuklara bakmam gerekiyor şuan sırf haberiniz olsun diye yazıyorum
Ayy canım dışardan öyle ama işte insanın kendisine öyle gelmiyor canımZaten kendime 10 aylık bir süre verdim 54-55 olabilmek için acelem yok ama insan yine de istiyor işte değişim görmeyi
öyle bir anda gitmiyor kilolar tabi istediğimiz rakamı görene kadar incelmeler mutlu etmeli işte=)
ah tatlım fire veren cokdünki listeyi güncellemedim henüz. birazdan eklerim artık.
Yarın 3 gün yapmamış olanları çıkarıyorum listeden yoklar ama var gözüküyorlar
Tubo bi harika canım kesinklikle tavsiye ederim ama biraz kararlılık istiyor belirteyim. slimi ha gayret deyip yaparızda. turbodan vazgeçmek daha kolay çünkü yoruyor=) ama ben çok keyifli buldum. Grup kurmamış olsaydım hem turbo hem slim yerine slimi terk edip günde iki turbo yapabilirdim o kadar eğlenceli=)
Göğüs kafesinde ve bacaklarında kırıklar varmış canım pek iyi sayılmaz