★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

sut olsun diye günde 3 lt su içiyorum içine karbonat atmayı denedım ama içemedim maalesef. bende tartıldım gram oynamamuş hatta ustune almışım 1 kilo . çok çikolata yedım

sut olsun diye günde 3 lt su içiyorum içine karbonat atmayı denedım ama içemedim maalesef. bende tartıldım gram oynamamuş hatta ustune almışım 1 kilo . çok çikolata yedım
emziren anneye diyet konusunda biy diyemiyorum bence diyetisyen desteği olmadan kafana göre diyet kesinlikle yapmamalısın. Süt yapıcı şeyleri sende araştırmışsındır muhakkak kalorisi az ama süt yapıcı besin çok onlara yönel.

Selam kızlar dun aksam sporunu yaptin ben..ama takima sporuna basliycam birazdan yazinda sanki buradanda yazmisim gibi bisey zannetmisim..öyle iste dinde fire vermedim yani..

Kızlar ben bugün spor yapamayacağım teyzemler trafik kazası geçirmişler çocuklara bakmam gerekiyor şuan sırf haberiniz olsun diye yazıyorum
Çok geçmiş olsun inşallah iyilerdir.
Diyet1214 bizim takımda dizini incittigini doktora gidecegini yazmıştı iki gündür takıma da gelmedi geldiğinde açıklama yapacaktır diye düşünüyorum.

Ben izin günümü bugün kullanacağım nöbetçiyim çünkü. Yarın kaldığım yerden devam.

kızlar su içmek için çok güzel bi program indirdim adı water your body kilonun yaziyosun ve günlük ne kadar su içmenin gerektiğini söylüyor kaç ml icersen onu yaziyosun ve yetersiz olunca alarm çalıyor benim gibi su icemeyebler unutanlar için süper bi uygulama programı saat üç te indirmistim o zamandan beri 1200 ml su ictim wc ve oda arasında mekik dokuyorum

ben bugün sporumu yapamadım, yapamayacağımda((
sol ayak bileğimi dün incitmişim çok canım acıyor üzerine basınca( ayrıca rahatsızlığım iyicene arttık öksürük, ses kısıklığı, kulaklarım tıkalı vs sabah dr gittim bisürü ilaç verdi pofff
düzelene kadar mecburi biz izin durumu söz konusu üzülerek((
benimde tartıda değişiklik yok, hatta vücudumda şişlik varmış, kilo almışım gibi ... herkes kilomu aldın diyor ki zaten pantolonlarım dar geliyor neden böyle oldu ki...

selam kızlar

bugunde level1+karın egserzısım ıle yuruyusumude yaparak bu haftayı tamamlamıs bulunuyorum efemmm
dıyetımde gayet guzel gıdıyor. bugun dayanamadım tartıldım 5 gunde 1200 gr gıtmıs. benı pek kesmedı ama olsıum otekı hafta daha guzel sonuc alcagıma emınım

Ayy canım dışardan öyle ama işte insanın kendisine öyle gelmiyor canım Zaten kendime 10 aylık bir süre verdim 54-55 olabilmek için acelem yok ama insan yine de istiyor işte değişim görmeyi

valla bravo fıstıgım sen bu gıdısle 10 ay sonra tas hatun olcaksın tebrıkler sımdıden

öyle bir anda gitmiyor kilolar tabi istediğimiz rakamı görene kadar incelmeler mutlu etmeli işte=)

canım bız bunca kıloyu bır ıkı ayda almadıkkı bır ıkı ayda hemen ıncecık olalım demı onemlı olan ıstıkrar ve azımle devam etmek yanı egsersız +yuruyus+DIYET+su sonra gelsın bıuzler gıbı cıtırlarrr gıtsın yaglı saglıksız vucutlar

ah tatlım fire veren cok dünki listeyi güncellemedim henüz. birazdan eklerim artık.
Yarın 3 gün yapmamış olanları çıkarıyorum listeden yoklar ama var gözüküyorlar

haklısın canım ıstıkrarlı olmalıyız

braz bunda alıstırayım vucudu deneyecegımmm

Göğüs kafesinde ve bacaklarında kırıklar varmış canım pek iyi sayılmaz

c0k cok gecmıs olsun ALLAH sıfa versın

Slm kızlar anca girebildim internete ya=) sabah kalktım sporumu yaptım ardından kahvaltı temizlik derken pilim bitti. yarın dinlenme günü diye seviniyorm su an=)
melekcım ne guzel vermıssın kılo hiç aksatmadında slimi yarın kasların bi dinlensin bakalım=) listeyi not aldım ama yarın güncelleyeceğim kızlar listeden sileceklerim var .
Agaric allah acil şifalar versin. inş tez zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar.
nastasia çok geçmiş olsun . dikkat et kendine bu durumda olmaz zaten spor bi an önce iyi ol=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…