★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

cok tesekkur ederım kaptanım yarın evet slım yok ama yuruyuse dewam dıyetım ve su ıcme oranımdada hersey yolunda cok sukurrr

teşekkür ederim canım umarım en kısa zamanda düzelir ve dönerim aranıza:/

benim spor tamamdir.siz yarin yatarken ben yapacam carsamba regl yuzunden ekmistim gaaarii:)

kızlar uğrayamadım affedin beni içim sıkılıyo darlanıyo. hiç nete giresim gelmedi.
nasılsınız nasıl gidiyo aksatmadan bütün hafta yapanların dinlenme günü=) diğerleri eksik kapatcak=)
bi hafta bi an önce geçsinde level 2 başlasın artık ya=) yeniden çekelim hamlık ağrılarını=)

bazen oluyor oyle canım gecıcı ama merak etme. evettt bugun dınlenme gunu ama benım ıcın kısmen cunku bugunde 45 dskıka yuruyecegım ben . bu arada benım cok kotu bır huyum var hergun dayanamıyorum tartılıyorum bugunde tarrtıldım 200 gr daha gıtmıs level 2 yı bende heycanla beklıyorum

herkeze gunaydın mutlu pazarlar kızlarrr

bu dınlenme gununde hava okadar guzelkı burda tam yuruyus havası

oh oh harika gidiyorsun tatlım .Kilo verirken tartılmak güzel ama kilo verme durdugunda motivasyonunu kaybetmene sebep olmasın aman=)

Günaydın kızlar dinlenme günü oh mis=)
Gerçi ben turboya devam ettim dinlenemedim
ankarada hava kapalı evden çıkasımda yok bütün gün film keyfi yapacağım inş=)
Hepinize mutlu pazarlar=)

Merhabalar slim in 6 yı yıllar önce ben de yapmiştim acayip etkili bi egzersiz o dönem hiç kilo vermediğim halde arkadaşlar sen ne kadar zayıflamışsın diyet mi yapıyosun diye sormuşlardı...yemeye dikkat edildiği zaman kilo da verdiriyordır mutlaka en zor olan burn videosu hepinize bol istikrarlı sporlar diliyorum. Turbofire ise denedim ama bana çok Karışık gelmişti hareketi çözene kadar diğerne geçiyordu çok zorlanmıştım bırakmıştım o dönem ama sanırım kondisyonla ve yaptıkça hareketler ezberleniyor beachbody tr sitesinde sormuştum konunun uzmanlarına çok zor olmadığını sadece zamanla hareketlerin daha kolay çözüleceğini ve zevkli geleceğini söylemişlerdi

Bunnyoga canim ben dun yaptim sporunu yine..ama geç kaldi bildirim disardaydim bütün gün bu akşamda yapicam yine bi aksilik cikmazsa..ben birgün sonra yazıyorum gece çok geç yaptigimdan unarim sorun olmaz..

Kizlar kac iki gündür ugrayamadim isle ilgili sıkıntım vardi. Cuma yapamadim c.tesi yaptım. Simdi de yapacağım.

tavsannnn benim sporum tamam. Ben meraktan catliycam yarın olculerimi almayı düşünüyorum varmı aranızda arkadaşlar merakina yenilen
Bende merak ediyorum ama nedense üşeniyorum ya :-i
Tartıya çıkmak daha kolayıma geliyor, böylesi daha iyi ölcülere bakmayayım diyorum.
Tartıya göre 2 kilo verdim 1 haftada

İyi pazarlar
Bende dısarıda yürüyüs yaptım, hava güzel gibi ama aslinda sogukmus, genede iyi geldi,

Bu arada ben yeni gordum, level 2 level 3 nekadar uzunmuş ayol.

Ben de weight meter diye program indirdim, bundan sonra surekli kilomu kaydederek kontrol altında tutmayı düşünüyorum, grafik olarak inisli cikisli halini gosteriyor, hoş bir uygulama

bende ölçülsem mi diye düşünenlerdendim bu hafta kilo verdim ölçtüm kendimi ama incelme yok hiç sinirim bozuldu :S
işin ilginç yanı ölçülerde değişiklik yok ama bi pantolonum tam üstüme yapışıyordu o bollaşmış. Yeni yıkandı giydim en sıkı halindeydi yani. ama ölçülerde fark yok anlamadım bişey:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…