Aynen canım çoook mantıklı olur bu karar senin için olmadı onu da beraber yaparız çünkü ben de bir kere tekrar etmeyi düşünüyorumBenimde hoşuma giden bu oldu. tek derdim insty ye başlamayı çok istiyordum hazirandan önce ona başlayamam bu durumda. Ama en azından insitye saglam bi kondüsyonla başlamış olurum. O da ayrı bi güzellik olur=)
tamam canımYok ben yapmadım pazara telafi edeceğim.
inş =) senin insty son günleri nasıl gidiyo=)Aynen canım çoook mantıklı olur bu karar senin için olmadı onu da beraber yaparız çünkü ben de bir kere tekrar etmeyi düşünüyorum
Canım demek ki bir bacağına daha çok yükleniyorsun, ilk günler çok normal çünkü gün içinde bile yazı yazarken yemek yerken kullandığımız uzuvlarımızı çalıştırırken, kullanmadığımız uzuvları dinlendiriyoruz böyle olunca insanın kullandığı eli diğer elinden daha büyük, kullandığı kolu ve bacağı diğer bacağa göre daha güçlü oluyor. Egzersiz yaparken de yine kullandığımız uzuvlara farkında olmadan daha çok yükleniyoruz. Bir süre sonra ikisine de eşit olarak yüklenmeye başlayacaksın
Teşekkür ederim canım övgülerin içinCanım yürüyüş çok güzel bir kardiyo gerçekten çok dengeli, kalbi zorlamıyor, nabzı 180-190'lara fırlatmıyor ama kesinlikle yetersiz. Ve sana da bu konuda tamamen katılıyorum sadece yürüyüşle kilo vermek egzersiz+yürüyüşle verilecek aynı kilonun yarısı kadar etki göstermez vücutta. Yürürken ister istemez sadece belli kısımlarını çalıştırıyoruz vücudumuzun ama gerek bu program gerek beachbodynin pek çok programı vücuttaki her bölgeyi çalıştırmaya odaklanmış programlar o yüzden kesinlikle kendini bu egzersizlerden mahrum etme
Bitireceğim için çok heyecanlıyım, 3 gün kaldı sadeceinş =) senin insty son günleri nasıl gidiyo=)
Rica ederim canım yanlış yapmaktan korkman bilinçli olduğunu gösterir ki bu çok iyi bir şeyBen normalde solağım ama sağ taraf güçsüz kaldığı için güç kazanmaya çalışıyor anladığım kadarıyla kuzum:) açıklaman için çok sağol ilk defa bu kadar düzenli spor yapınca korkuyorum yanlış yapmaktan
Bitireceğim için çok heyecanlıyım, 3 gün kaldı sadece
Rica ederim canım yanlış yapmaktan korkman bilinçli olduğunu gösterir ki bu çok iyi bir şey
Bir de bana sor bir gün çok zayıflamışım gibi hissediyorum bir gün o kadar incelememişim kendimi kandırıyormuşum gibi hissediyorum, ben de birazcık psikopatım sanırım3 gün sonra baştan sona insanity yorumlarını alcağım için bende çok heyecanlıyım bakalım tam olarak nasıl oldu değişim=)
caanım şöyle bir durum var bedenimie hemen alışıyoreuz eski halimiz ne kadar iri olsada o halimizi unutuveriyoruz. ve her zaman şu an hala daha iri olduğumuzu hissediyoruz hala fazlalıklarımız olduğu için. ama bi karşılaştırma yapıldığı zaman muazzam sonuç ortada oluyor=)En güzel kanıtlardan biride senin resmindi =)Bir de bana sor bir gün çok zayıflamışım gibi hissediyorum bir gün o kadar incelememişim kendimi kandırıyormuşum gibi hissediyorum, ben de birazcık psikopatım sanırımAma ne olursa olsun bana müthiş bir kondisyon verdi insanity bunu inkar edemem
Ayy canım dışardan öyle ama işte insanın kendisine öyle gelmiyor canımcaanım şöyle bir durum var bedenimie hemen alışıyoreuz eski halimiz ne kadar iri olsada o halimizi unutuveriyoruz. ve her zaman şu an hala daha iri olduğumuzu hissediyoruz hala fazlalıklarımız olduğu için. ama bi karşılaştırma yapıldığı zaman muazzam sonuç ortada oluyor=)En güzel kanıtlardan biride senin resmindi =)
Ayy canım dışardan öyle ama işte insanın kendisine öyle gelmiyor canımZaten kendime 10 aylık bir süre verdim 54-55 olabilmek için acelem yok ama insan yine de istiyor işte değişim görmeyi
Aynen canım onlarla mutlu olacağım artık 54'e inene kadaröyle bir anda gitmiyor kilolar tabi istediğimiz rakamı görene kadar incelmeler mutlu etmeli işte=)
Buı arada yeni planıma karar verdimAynen canım onlarla mutlu olacağım artık 54'e inene kadarUfak şeylerle de mutlu olmayı bilmeli insan
Maşallah Bunny sen bir yıllık program yapmışsın neredeyseBuı arada yeni planıma karar verdim
turbo zaten 1 hazirana kadar sürüyor. onda sıkıntı yok.
Slim bitince jillian 30 day shred ardından ripped ardından 6 week 6 six pack=) evet evet daha da heyecanlanıyorum programım belli olunca==) ve o ara turo biter insanity. sonrasında zaten bir hayli yol almış olurum artık.
gelsin p90 ardından p90x =) brazil lift but ta sıkışır artık bi ara bi yerlere=)
Bitireceğim için çok heyecanlıyım, 3 gün kaldı sadece
Rica ederim canım yanlış yapmaktan korkman bilinçli olduğunu gösterir ki bu çok iyi bir şey
inş inş=)Maşallah Bunny sen bir yıllık program yapmışsın neredeyseSenden geriye bir şey kalmaz bunları bitirdiğinde fıstık gibi bi hatun olur çıkarsın ben sana söyleyeyim
tatlım uzun süreden sonra kasların çalıştığı için su tutmuştur. su tüketimini arttır .Mümkünse alkali su iç. yeşil çay tüket 1 haftaya düşer kilon.kızlar bu takvim ne oluyor ? yaa bide ben 61.5 kiloydum kilo almışım neden kiibazen 62.5 bazen 62.9 bazen 63 oluyorum o gün tartildigindan beri 61 i daha goremedjm
alkali su ıngiliz karbonatli su değil mi .. ya ışte bebim en büyük sorunun o su icemiyorum icibce zsten karbonatli su içiyorum ama oda gubde iki bardak .statlım uzun süreden sonra kasların çalıştığı için su tutmuştur. su tüketimini arttır .Mümkünse alkali su iç. yeşil çay tüket 1 haftaya düşer kilon.
Turbo nedir linki varmı merak ettim.Bu arada sabah her zaman ki gibi kazınarak yataktan kaktım ve sporumu yaptım=) 5. günde tamamdır=)
ve kızlar geçen cuma 85 kg dım. bu sabah ise sabah 83 kg =) bu hafta çok düzensiz beslendim. diyet yaptım denemez. Bütün gün ak durup akşam tatlı krizlerine girdiğim günlerde vardı.tüm gün 2 kase yoğurtla kaldığım günlerde. Haftaya inş güzel bi diyet listem olurda düzgün ilerler herşey.
tabi kilo vermemin en büyük etkeni turboya başlamak oldu bence bunun içinAgaric teşekkür ederim senin gazınla başladım=)
Dün turboda dinlenme günümüzdü akşam hiçbirşey yapmadım diye vicdan azabı çektim resmen=)
Bende kilo vermedim hatta almıştım ama bugün sabit çıktım artık gitmeye başlar kilo diye düşünüyorum.kızlar bu takvim ne oluyor ? yaa bide ben 61.5 kiloydum kilo almışım neden kiibazen 62.5 bazen 62.9 bazen 63 oluyorum o gün tartildigindan beri 61 i daha goremedjm