★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

Benimde hoşuma giden bu oldu. tek derdim insty ye başlamayı çok istiyordum hazirandan önce ona başlayamam bu durumda. Ama en azından insitye saglam bi kondüsyonla başlamış olurum. O da ayrı bi güzellik olur=)
Aynen canım çoook mantıklı olur bu karar senin için olmadı onu da beraber yaparız çünkü ben de bir kere tekrar etmeyi düşünüyorum

Ben normalde solağım ama sağ taraf güçsüz kaldığı için güç kazanmaya çalışıyor anladığım kadarıyla kuzum:) açıklaman için çok sağol ilk defa bu kadar düzenli spor yapınca korkuyorum yanlış yapmaktan

inş =) senin insty son günleri nasıl gidiyo=)
Bitireceğim için çok heyecanlıyım, 3 gün kaldı sadece
Rica ederim canım yanlış yapmaktan korkman bilinçli olduğunu gösterir ki bu çok iyi bir şey

Bitireceğim için çok heyecanlıyım, 3 gün kaldı sadece

Rica ederim canım yanlış yapmaktan korkman bilinçli olduğunu gösterir ki bu çok iyi bir şey

3 gün sonra baştan sona insanity yorumlarını alcağım için bende çok heyecanlıyım bakalım tam olarak nasıl oldu değişim=)

3 gün sonra baştan sona insanity yorumlarını alcağım için bende çok heyecanlıyım bakalım tam olarak nasıl oldu değişim=)
Bir de bana sor bir gün çok zayıflamışım gibi hissediyorum bir gün o kadar incelememişim kendimi kandırıyormuşum gibi hissediyorum, ben de birazcık psikopatım sanırım Ama ne olursa olsun bana müthiş bir kondisyon verdi insanity bunu inkar edemem

caanım şöyle bir durum var bedenimie hemen alışıyoreuz eski halimiz ne kadar iri olsada o halimizi unutuveriyoruz. ve her zaman şu an hala daha iri olduğumuzu hissediyoruz hala fazlalıklarımız olduğu için. ama bi karşılaştırma yapıldığı zaman muazzam sonuç ortada oluyor=)En güzel kanıtlardan biride senin resmindi =)

Ayy canım dışardan öyle ama işte insanın kendisine öyle gelmiyor canım Zaten kendime 10 aylık bir süre verdim 54-55 olabilmek için acelem yok ama insan yine de istiyor işte değişim görmeyi

Ayy canım dışardan öyle ama işte insanın kendisine öyle gelmiyor canım Zaten kendime 10 aylık bir süre verdim 54-55 olabilmek için acelem yok ama insan yine de istiyor işte değişim görmeyi

öyle bir anda gitmiyor kilolar tabi istediğimiz rakamı görene kadar incelmeler mutlu etmeli işte=)

Aynen canım onlarla mutlu olacağım artık 54'e inene kadar Ufak şeylerle de mutlu olmayı bilmeli insan
Buı arada yeni planıma karar verdim
turbo zaten 1 hazirana kadar sürüyor. onda sıkıntı yok.
Slim bitince jillian 30 day shred ardından ripped ardından 6 week 6 six pack=) evet evet daha da heyecanlanıyorum programım belli olunca==) ve o ara turo biter insanity. sonrasında zaten bir hayli yol almış olurum artık.
gelsin p90 ardından p90x =) brazil lift but ta sıkışır artık bi ara bi yerlere=)

Maşallah Bunny sen bir yıllık program yapmışsın neredeyse Senden geriye bir şey kalmaz bunları bitirdiğinde fıstık gibi bi hatun olur çıkarsın ben sana söyleyeyim

kızlar bu takvim ne oluyor ? yaa bide ben 61.5 kiloydum kilo almışım neden kii bazen 62.5 bazen 62.9 bazen 63 oluyorum o gün tartildigindan beri 61 i daha goremedjm

kızlar bu takvim ne oluyor ? yaa bide ben 61.5 kiloydum kilo almışım neden kii bazen 62.5 bazen 62.9 bazen 63 oluyorum o gün tartildigindan beri 61 i daha goremedjm
tatlım uzun süreden sonra kasların çalıştığı için su tutmuştur. su tüketimini arttır .Mümkünse alkali su iç. yeşil çay tüket 1 haftaya düşer kilon.

tatlım uzun süreden sonra kasların çalıştığı için su tutmuştur. su tüketimini arttır .Mümkünse alkali su iç. yeşil çay tüket 1 haftaya düşer kilon.
alkali su ıngiliz karbonatli su değil mi .. ya ışte bebim en büyük sorunun o su icemiyorum icibce zsten karbonatli su içiyorum ama oda gubde iki bardak .s

Turbo nedir linki varmı merak ettim.
Bende kilo vermedim hatta almıştım ama bugün sabit çıktım artık gitmeye başlar kilo diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…