ben de hiç sevmezdim ama zorla alıştırdım kendimi. içmeye zorladım şimdi zor gelmiyor. biraz zorla kendini.alkali su ıngiliz karbonatli su değil mi .. ya ışte bebim en büyük sorunun o su icemiyorum icibce zsten karbonatli su içiyorum ama oda gubde iki bardak .s
turbo fire diye google da arat istersen tatlım. youtubede tanıtım videoları var. egzersiz videoları yok ne yyazıkkşi onları torrentten indirebilirsin.Turbo nedir linki varmı merak ettim.
Bende kilo vermedim hatta almıştım ama bugün sabit çıktım artık gitmeye başlar kilo diye düşünüyorum.
hadi bakalım ins.beninde öyle olur :)Turbo nedir linki varmı merak ettim.
Bende kilo vermedim hatta almıştım ama bugün sabit çıktım artık gitmeye başlar kilo diye düşünüyorum.
Su içmeyi hatırlamak için uyugulamalar var telefona indirilebilen ben öyle alıştım en az 2 litre içiyorum günde.bugünden itibaren zorlayarak 10 bardak içim o zaman günde en az 12 içilmesi gerekiyomus
aa öyle mi bi bakim .. şimdi koca bir bardagi su doldurdum ıngiliz karbonati koydum içiyorum büyük 5 bardak icsem yeterli olur heraldeSu içmeyi hatırlamak için uyugulamalar var telefona indirilebilen ben öyle alıştım en az 2 litre içiyorum günde.
benim tavsiyem gün içi ne kadar su içiyosan yani 2.5 lt olmalı o da alkali içmek için zorla 2-3 gün içinde inan tadına alışacaksın normal su gibi içceksin farklı gelmeyecek. ve alkali su içtikce icesin gelcek gunde 2.5 litreyi tamamlamak zor olmayacak 3 gün zorla kendini 4. gün dediğim gibi olmazsan gel çemkir bana dilediğince=)aa öyle mi bi bakim .. şimdi koca bir bardagi su doldurdum ıngiliz karbonati koydum içiyorum büyük 5 bardak icsem yeterli olur heralde
benim tavsiyem gün içi ne kadar su içiyosan yani 2.5 lt olmalı o da alkali içmek için zorla 2-3 gün içinde inan tadına alışacaksın normal su gibi içceksin farklı gelmeyecek. ve alkali su içtikce icesin gelcek gunde 2.5 litreyi tamamlamak zor olmayacak 3 gün zorla kendini 4. gün dediğim gibi olmazsan gel çemkir bana dilediğince=)
canım ben bi litreye bi çay kkasıgı koyuyorumcanım ben alkali içmekten zorlanmiyorum su içmeye zorlaniyorum .. ya acaba ben karbobatini az mı koyuyorum cunku yorunlarda okudugumda herkesin ilk başta midesi bulaniyomus icemiyomhs bende öyle bisy olnadi demekki az koyuyorum canım sen ne kadar koyuyorsun
canım gecmıs olsun iyilir değilmmi durumlarıKızlar ben bugün spor yapamayacağım teyzemler trafik kazası geçirmişler çocuklara bakmam gerekiyor şuan sırf haberiniz olsun diye yazıyorum
ah tatlım fire veren coksımdı gecmısı okuyayım bıraz bakalım fıre veren varmı
oh maşallah=)Bugun kü sporumuda yaptım kızlar
himm ben bir buçuk lt suya bir tatlı kaşığı koyuyordumcanım ben bi litreye bi çay kkasıgı koyuyorum