★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

alkali su ıngiliz karbonatli su değil mi .. ya ışte bebim en büyük sorunun o su icemiyorum icibce zsten karbonatli su içiyorum ama oda gubde iki bardak .s
ben de hiç sevmezdim ama zorla alıştırdım kendimi. içmeye zorladım şimdi zor gelmiyor. biraz zorla kendini.

Turbo nedir linki varmı merak ettim.

Bende kilo vermedim hatta almıştım ama bugün sabit çıktım artık gitmeye başlar kilo diye düşünüyorum.
turbo fire diye google da arat istersen tatlım. youtubede tanıtım videoları var. egzersiz videoları yok ne yyazıkkşi onları torrentten indirebilirsin.

bugünden itibaren zorlayarak 10 bardak içim o zaman günde en az 12 içilmesi gerekiyomus

Su içmeyi hatırlamak için uyugulamalar var telefona indirilebilen ben öyle alıştım en az 2 litre içiyorum günde.
aa öyle mi bi bakim .. şimdi koca bir bardagi su doldurdum ıngiliz karbonati koydum içiyorum büyük 5 bardak icsem yeterli olur heralde

aa öyle mi bi bakim .. şimdi koca bir bardagi su doldurdum ıngiliz karbonati koydum içiyorum büyük 5 bardak icsem yeterli olur heralde
benim tavsiyem gün içi ne kadar su içiyosan yani 2.5 lt olmalı o da alkali içmek için zorla 2-3 gün içinde inan tadına alışacaksın normal su gibi içceksin farklı gelmeyecek. ve alkali su içtikce icesin gelcek gunde 2.5 litreyi tamamlamak zor olmayacak 3 gün zorla kendini 4. gün dediğim gibi olmazsan gel çemkir bana dilediğince=)

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün spor yapamayacağım teyzemler trafik kazası geçirmişler çocuklara bakmam gerekiyor şuan sırf haberiniz olsun diye yazıyorum

canım ben alkali içmekten zorlanmiyorum su içmeye zorlaniyorum .. ya acaba ben karbobatini az mı koyuyorum cunku yorunlarda okudugumda herkesin ilk başta midesi bulaniyomus icemiyomhs bende öyle bisy olnadi demekki az koyuyorum canım sen ne kadar koyuyorsun

selam kızlarrrr

anca gelebıldım sabah kalktım egsersızımı yaptım level 1 sonra hemen dus ve kayınvalıdeme ındım dunden bana haber yollamıs yarın bırlıkte pazara gıdelım dıye 2 saat pazarda dolastık o yorgunlugun uzerıne dızlerım koptu resmen. bırzdan karın egserzımıde yapıcam. dıyetımde guzel gıdıyor masallah

canım ben bi litreye bi çay kkasıgı koyuyorum

Tubo bi harika canım kesinklikle tavsiye ederim ama biraz kararlılık istiyor belirteyim. slimi ha gayret deyip yaparızda. turbodan vazgeçmek daha kolay çünkü yoruyor=) ama ben çok keyifli buldum. Grup kurmamış olsaydım hem turbo hem slim yerine slimi terk edip günde iki turbo yapabilirdim o kadar eğlenceli=)

Morvampiv D Diyet1214 _Lavin_ @bsrns R ranah bugünde sporu yapmazsanız listeden çıkarıyorum kızlar haberiniz olsun. 3 gün yapmamışsınız. bugün 4. gün oluyor.

selinmh Paleland D ddanes bugun yapmayınca 3 gun yapmamış oluyorsunuz yarın aksatmayın sakın. Yarın yapmazsanız sizi de listeden çıkarmak zorunda kalacağım.

Böyle yaptırım yapmak hoşuma gitmiyor kendimi kötü öğretmen gibi hissettim ama daha ilk haftada bu kadar kaçamak sonrası için korkutucu önümüzde daha 5 hafta var azimle devam eden arkadaşlarımızında rahatlamalarını istemiyorum.Tabi kendiminde=)

bu arada uyarıda bulunduğum arkadaşlar hastalık sebebi olanda vardı aranızda sanırım .
Gerçi hepiniz için geçerli izin günlerini kullanıp spoor yapmaya devam etmek isterseniz listede kalabilirsiniz.
Yeterki spora gönüllü olalım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…