Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar anca girebildim internete ya=) sabah kalktım sporumu yaptım ardından kahvaltı temizlik derken pilim bitti. yarın dinlenme günü diye seviniyorm su an=)
melekcım ne guzel vermıssın kılo hiç aksatmadında slimi yarın kasların bi dinlensin bakalım=) listeyi not aldım ama yarın güncelleyeceğim kızlar listeden sileceklerim var .
@Agaric allah acil şifalar versin. inş tez zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar.
nastasia çok geçmiş olsun . dikkat et kendine bu durumda olmaz zaten spor bi an önce iyi ol=)
Slm kızlar anca girebildim internete ya=) sabah kalktım sporumu yaptım ardından kahvaltı temizlik derken pilim bitti. yarın dinlenme günü diye seviniyorm su an=)
melekcım ne guzel vermıssın kılo hiç aksatmadında slimi yarın kasların bi dinlensin bakalım=) listeyi not aldım ama yarın güncelleyeceğim kızlar listeden sileceklerim var .
@Agaric allah acil şifalar versin. inş tez zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar.
nastasia çok geçmiş olsun . dikkat et kendine bu durumda olmaz zaten spor bi an önce iyi ol=)
kızlar uğrayamadım affedin beni içim sıkılıyo darlanıyo. hiç nete giresim gelmedi.
nasılsınız nasıl gidiyo aksatmadan bütün hafta yapanların dinlenme günü=) diğerleri eksik kapatcak=)
bi hafta bi an önce geçsinde level 2 başlasın artık ya=) yeniden çekelim hamlık ağrılarını=)
oh oh harika gidiyorsun tatlım .Kilo verirken tartılmak güzel ama kilo verme durdugunda motivasyonunu kaybetmene sebep olmasın aman=)bazen oluyor oyle canım gecıcı ama merak etme. evettt bugun dınlenme gunu ama benım ıcın kısmen cunku bugunde 45 dskıka yuruyecegım ben . bu arada benım cok kotu bır huyum var hergun dayanamıyorum tartılıyorum bugunde tarrtıldım 200 gr daha gıtmıs level 2 yı bende heycanla beklıyorum
Bende merak ediyorum ama nedense üşeniyorum ya :-itavsannnn benim sporum tamam. Ben meraktan catliycam yarın olculerimi almayı düşünüyorum varmı aranızda arkadaşlar merakina yenilen