Sizlerden akıl almam gerekiyor.

Ee bravo, daha ne yapacaksın, tabi ki yetmeyecek onlara, yeteceğini mi sandın? İşte böyle kafana kafana vururlar. Sana söyleyeyim istersen salonlarına paspas ol, çokta umurlarında

Bana tasinan lafi ortaya atip ortaligi karistirmam, ama kime mesafeli davranacagimi ona göre de ayarlarim. Laf tasiyan zaten iyilik yapmiyor, kayinvalideye de mesafe koyarim. Yüzlesmek istesen zaten herkes hemen inkar ediyor

Ee bravo, daha ne yapacaksın, tabi ki yetmeyecek onlara, yeteceğini mi sandın? İşte böyle kafana kafana vururlar. Sana söyleyeyim istersen salonlarına paspas ol, çokta umurlarında
Bu konuda fikrinizi merak ediyorum. Evlendigim zaman eşimin ailesi ve benim ailemi yemeğe çağırdım. Daha sonra gündüz oturmasına kayınvalidem geldi, görümcem annesine geldiği zaman evime davet ettim, hizmetini ettim. Misafircilik oynamayı sevmem fakat beni bı kere cagirmamasi çok garibime gittiği için bende hiçbir şekilde cagirmama karari almıştım kendisi çağırana kadar. Ki cagirmadi da. Sizce haksız mıyım? Saclamiyor muyum?

Bana tasinan lafi ortaya atip ortaligi karistirmam, ama kime mesafeli davranacagimi ona göre de ayarlarim. Laf tasiyan zaten iyilik yapmiyor, kayinvalideye de mesafe koyarim. Yüzlesmek istesen zaten herkes hemen inkar ediyor
Kayınvalidem büyük ihtimalle inkar etmeyecek konuştuğu şeyleri tabii ki daha kibar bı dille söyleyecek. Bı şekilde haksız cikartilacagimi düşünüyorum o yüzden de susmayı tercih ediyorum şimdilik

Öncelikle laf taşıyanı hayatınızdan çıkarın
Hatta keşke hiç sormasaydınız bile ne demiş olabilir diye

Eşinize bi şey anlatmayın
Çok başarılı sonuçlanacağını sanmıyorum

Kayınvalideye karşı da biraz dikkatli olabilirsiniz

Lafı getireni yanında böyle ağır ve rahat konuşabiliyorlarsa o da bir şeyler söylüyordur muhtemelen ona zaten mesafe koyun. Kişilik meselesi ya ben söylemezdim ama bir şekilde hissettirirdim bildiğimi heralde içim içimi yer başka türlü çünkü. Yıllarca aklımdan çıkmaz . Siz unuturum diyorsanız üzerini kapatın bence kendinizi üzmeyin

Öyle yapacağım bundan sonraki süreçte.
Dediğiniz gibi büyük ihtimalle karşılıklı konuşulmuş bazı şeyler. Benimde içim içimi yiyor fakat şu an susup beklemem daha hayırlısı gibi çünkü konuşursam çok daha büyür olaylar, Allah'a bıraktım şimdilik daha sonra sakin bı şekilde konuşmayı düşünüyorum

Laf tasiyanla ilisigi kes ve gorumce kvyede apacik soyle; ben sizin yaninizda olmadim mi size can katip geldim gittim el aleme dedikodumu satmissiniz ki benim kulagima kadar geldi, begenmiyorsaniz gelip gitmem okeyyy diye. Bak bir daha dedikodunu edebiliyorlar mi, duydun mu vuracaksin ki yuzlerine hadlerini bilsinler. Esimede soylerdim eskisi gibi gidip gelmem mesafeliyim artik diye. Ben olsam duydugumu saklamam sessiz kalmam. Ikiyuzlu sinsi insanlardan hic haz etmiyorum. Siz zor zamanlarinda birlik olmussunuz yanlarina gitmissiniz ki bu benim icin cok onemli, ben olsam mutlu olur bak yanimdalar diye dusunurdum bunlarda bulmuslar begenmemisler.

Ben elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. Bende yüzlerine vurmayı çok çok istiyorum fakat şimdi yaparsam haksız duruma düşebilirim kendimi savunamam gibi geliyor sinirden ağlamaktan, o yüzden doğru zamanı bekleyeceğim

Kayınvalidem büyük ihtimalle inkar etmeyecek konuştuğu şeyleri tabii ki daha kibar bı dille söyleyecek. Bı şekilde haksız cikartilacagimi düşünüyorum o yüzden de susmayı tercih ediyorum şimdilik
ben de olsam direk uslubunca KV ile konusurdum ve soyleyecegini bana soyle aile meselelerini baskasindan duymayalim de.

dedikodu yapan kisiyle iletisim kurma, sakin sen de KV dedikoudusu yapmao kisiye. bu kisiler cok tehlikeli.

ayrica gorumcen evden ayrilmis, onlar cok streslidir, tabi ki ziyaret edip destek olursun ama baska bir sey yapma. onlarin meselesi, seni ilgilendirmez, gerekiyorsa esin gitsin istisare etsinler ama sen uzak dur. kizinin yuvasi dagiliyor , gelinin mutlu olmasi bile batabilir KV gozune, Allah sasirtmasin.

Kuzum niye haksiz duruma dusesin ya sjsjdj ulan milet neler konusuyor utanmiyorda sen mi utanacaksin jdjdj ha gidip saclarini baslarini yolmadiktan sonra sen niye utanasin, sinme boyle kavga et demedim ki. Sakince konuş ayip sizin bu yaptiginiz elden duydum dediklerinizi size yakistiramadim demekki mesafe lazimmis ben size samimi oldum ama siz olamamissiniz der cikardim isin icinden ha bir dahada bir olay oldu mu b*k bulurlardi beni yanlarinda .

Sizin yerinizde olsam şöyle yapardım.
Birincisi laf getiren kişiyle çok konuşmazdım, bir daha bir şey demeye kalkarsa boş ver deme derim. Çok fazla muhatap olmam.
İkincisi eşime “şimdilik” bir şey demem. Olaylar taze anladığım kadarıyla. Demem için 1-2 sene geçmesi gerekir. Onu da böyle baş başa keyifli bir anda derdim biliyor musun yıllar önce şu kadın annen için böyle böyle dedi vs.
Üçüncüsü kayınvalide ve görümceye hiçbir şey yapmazdım, bu konuşulanları bilmiyormuş gibi davranırdım.. Onları iyi davranışlarımla utandırırdım. Kin tutmazdım, andan keyif alırdım, yemeğe çağırırdım güzel yemekler hazırlardım. Birçok kişinin olduğu ortamda da benim kayınvalidem bir tane, çok severim onu, benim arkamdan hiç konuşmaz ben de onu asla kötülemem biz çok iyi anlaşan gelin kaynanayız derdim.
Dördüncüsü yıllar yıllar sonra derdim ki şu kadın benim hakkımda öyle dedi ama ben asla inanmadım. Benim annem öyle bir şey yapmaz diye ağzının payını verdim derdim.

Hamilesiniz daha hassassınız. Ama emin olun değmez. Hiç duymamış gibi devam edin. Dümdüz yaşayın boş verin. Çok da iç içe yaşamaya gerek yok çok samimi olmayın mesafenizi koruyun.

1. Size söyleyene asla güvenmeyin.
2. Eşimden hiç birşey asla saklamıyor um. Sonunda ne olursa olsun onun haberinin olmasi gerekiyor diye düşünüyorum.

Kardeş sende Peygamber sabrı var. Buna tatbaktan falan pasta alsana belki zehirlenir ?

Görümcem 1 hafta annesinde kalıp evine geri döndü eşiyle barışıp. Döndüğünde ise herkesin ne bok olduğunu anladım tarzda diyerek döndü. Sorduğum zaman hiçbir şey söylemedi.
Cidden öyle bı durumdayım ki neye ugradigimi şaşırmış durumdayım hazmedemiyorum çok ağlıyorum istemeden içimden gelen bu. İnşallah kötü bir şekilde sonuç vermez.
Zaten çok içiçe değildik. Değmez bende bunun farkındayım fakat söylenilen şey hiç hoş şeyler değil. Bir çocuğu kıskanmak, bunu bu şekilde dillendirmek ki öyle bir şey olmadığı hâlde. Belki de dediğiniz gibi çok hassas olduğum bı dönem içerisindeyim.

1. Size söyleyene asla güvenmeyin.
2. Eşimden hiç birşey asla saklamıyor um. Sonunda ne olursa olsun onun haberinin olmasi gerekiyor diye düşünüyorum.
Bana söyleyene zaten güvenim yok fakat böyle bı muhabettin döndüğüne koşulsuz inandım. Çünkü potansiyelleri var, biliyorum.

Kardeş sende Peygamber sabrı var. Buna tatbaktan falan pasta alsana belki zehirlenir ?
Büyük ihtimalle yine benim için söylüyor benim çocuğumu hiç sevmiyor, hiçbir yere sigamadi tarzı konuşuyor. Sevmesem cidden anlarım bu dediğini ki çocuk sevmeyen bı insan değilim konuşulan şeyler benim daha önce görmediğim şeyler

Ok yeteri kadar kafaya takmissiniz..dile getirip ektra tartisacak haliniz varsa neyse de haliniz yoksa unutup enerjinizi kendinize verin

Laf taşıyan kişi hayatınızdan çıkarın . Kayın valideye duyduklarınızı aynen söyleyin üzüldüğünüzüde belirtin.Başkasına değilde size söylemesini derseniz belki hakkınızda konuşmaz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…