Güncellemenizi yeni okudum eşinizle bu konuda tartışmayın tartıştıpınızla kalır canınızı sıkarsınız.
Onlarla görüşmeyeceğinizi söylemişsiniz zaten buraya kadar tmm.
Normalde eşinizle aranız nasıl yani mutlu bir çiftmisiniz ailsi ve saçmalıkları dışında?
Bakın bir erkeği ne kadar mutlu eder kendinize bağlarsanız o kadar kazanan taraf siz olursunuz
Aşk meşk bunlar kalıcı ve bağlayıcı duygular değil maalesef..yazdıklarımı iyi düşünün
Birkere psikolojinizin çok iyi olması lazım...şakalaşın cilveleşin nazlanın kocanızı sürekli övün .Mesela sen harika bir eşsin,mükemmelsin..ailene tavır aldım ki gerçi haklıydım biliyorsun ..beni destekledin bana sahip çıktın benim arkamda durdun..kesinlikle güvenilirliğini ispat ettin falan işte övün yani hatta göklere çıkarın...o dahada gaza gelip tepkisini koyacaktır ailesine..baktınızki onlara yakınlaşıyor sizin kırgınlığınızı umursamıyor çıkardığınız yerden indirin yerin dibine sokun

Erkekler aslında çok saf varlıklar çabuk kanarlar
..bunu kaldıramayıp muhtemelen oda ailesine size karşı daha dikkatli davranmaları konusunda uyaracaktır olmadı mesafe koyacaktır
Bakın bunlar çok ufak pürüzler aldatma,kumar vs.olmadığı müddetçe bu tarz konuları kafanıza takıp boşuna üzülmeyin ..zamanla kriz yönetimini elinize alacaksınız .. Bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirin inşallah.. Sevgiler..