- 11 Aralık 2018
- 40.852
- 253.957
- 598
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Bunlar konuşulduğunda hamile değildiniz muhtemelen.O zor süreci atlattı şükür. Evine dönüyor üstünden 1 ay geçiyor bu konu öyle çıkıyor
Büyük ihtimalle. Ama birinin bebeğini kıskanmak,hele ki bebek sonuçta bu bilmiyorum çok garipsedim,üzüldüm, şaşırdım. Çok teşekkür ederim size bu arada.Bunlar konuşulduğunda hamile değildiniz muhtemelen.
Onu ne maksatla öyle yaptı bilmiyorum üstünden çocuklar almış çoğu duruyordu tiksindigi için mi attı bilmiyorum demesine göre yemezmis çocuklar işin garip tarafı çocukların pastayı çok sevdiğini biliyorumBence uzulme, esinin ailesine de fazla samimi olma bence , ne yapsan yaranamiycan ve dedikodun yapilicak gibi
Sen aldin diye pastayi bile çöpe atiyosa, hakkaten gicik olmasi lazim sana.
Dedikleri korkunç ama bence de 2 güne bir gitmekle birlikte bi kahve içmeye cagirmaniz gerekirdi. Sahi neden cagirmadiniz? Geçmişten gelen bir husumet varsa haklısınız elbetteGörümcem eşiyle birkaç sorun yaşamıştı ve annesinin evine gelmişti. O dönem elimizden geldiği kadar yanında olmaya çalıştık, 2 günde bir gittik sabahtan akşama kadar durduk, beraber vakit geçirdik. Bugün öğreniyorum ki aslında benim sandığım kadar da iyi vakit geçirmemişiz. Ortak tanıdığımız kişi aradı bugün öylesine konuşurken senin hakkında da kayınvaliden bir şeyler diyor dedi. Dedim ne diyebilir ki? Ne diyor? Kimseye söyleme vs diyerek girdi konuya kızı burada olduğu zaman (kendisi yoktu,memleketteydi) kimin ne mal olduğunu anlamış. Benim için evinin ağzına mı sıçacaklardı, bı çorba yapıp cagiramadi mi? Demiş. En en en çok zoruma giden ise kendi torununu kıskandığımı söylemiş, 4 yaşında ki bebeği. Neye göre söyledi bilmiyorum,bana bunu söyleyen kişide sanırım bilmiyor. Ve ben böyle bı durumda ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizlerden tavsiye istiyorum. Ve bir sorum daha var eşime bu olanlardan bahsetmeli miyim? Bahsetmemeli miyim? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Haziran ayında evlendim ben. Ve evime herkesi davet ettim yemek yapmayı pek bilmediğim için bilen birisiyle yemek yaptım, ettim. Sonra gorumcemi kahveye çağırdım, kekler yaptım ettim daha sonra bununla ilgili konuşulduğunu da duydum. Evlendiğimizden bu yana bizi bı kere bile evine davet etmemişti, yani bizde çağrılırdı o cagirmadi diye belki de çok saçma bı şekilde triplenerek bende çağırmama kararı aldım bı kere cagirdiktan sonra. Dediğim gibi belkide saçma, gereksizDedikleri korkunç ama bence de 2 güne bir gitmekle birlikte bi kahve içmeye cagirmaniz gerekirdi. Sahi neden cagirmadiniz? Geçmişten gelen bir husumet varsa haklısınız elbette
Yok bunları anlattıktan sonra ben haklı buldum sizi. İnsan durduk yere zaten evine cagirmamazlik yapmaz zaten. İnsanlar başkasına kötülük ya da nezaketsizlik yaparken kendi akıbetini düşünmeden hareket ediyor benzer saygısızlık lar ben de yaşadım ve görümcem boşanma sürecine girse ben de sizin gibi sadece nezaketen iki arar sorarım giderim vs. Haklısınız yani bosverin ayrıca kv bu tabiki gorumceyi tutacak çok takmayinHaziran ayında evlendim ben. Ve evime herkesi davet ettim yemek yapmayı pek bilmediğim için bilen birisiyle yemek yaptım, ettim. Sonra gorumcemi kahveye çağırdım, kekler yaptım ettim daha sonra bununla ilgili konuşulduğunu da duydum. Evlendiğimizden bu yana bizi bı kere bile evine davet etmemişti, yani bizde çağrılırdı o cagirmadi diye belki de çok saçma bı şekilde triplenerek bende çağırmama kararı aldım bı kere cagirdiktan sonra. Dediğim gibi belkide saçma, gereksiz
Evet kendi kızını tutacak birde bir tek ondan dinledi her şeyi. Ama küçük bı çocuğu kıskanma mevzusu çok kırdı beni. Çok teşekkür ederim sizedeYok bunları anlattıktan sonra ben haklı buldum sizi. İnsan durduk yere zaten evine cagirmamazlik yapmaz zaten. İnsanlar başkasına kötülük ya da nezaketsizlik yaparken kendi akıbetini düşünmeden hareket ediyor benzer saygısızlık lar ben de yaşadım ve görümcem boşanma sürecine girse ben de sizin gibi sadece nezaketen iki arar sorarım giderim vs. Haklısınız yani bosverin ayrıca kv bu tabiki gorumceyi tutacak çok takmayin
Niye kırdı uzun süredir çocuğunuz mu olmuyor ordan mı vurdu seni acabaEvet kendi kızını tutacak birde bir tek ondan dinledi her şeyi. Ama küçük bı çocuğu kıskanma mevzusu çok kırdı beni. Çok teşekkür ederim sizede
Hayır öyle bı durum yoktu. Hashimoto hastasıydım kayınvalidem kendi araştırmaları sonucu çocuğum olmaz kanaatindeydi. Belkide o yüzden öyle söyledi onu hangi anlamda söyledi bilmiyorumNiye kırdı uzun süredir çocuğunuz mu olmuyor ordan mı vurdu seni acaba
Bu kanaatini de size söyledi yani hadsiz! Kırılacak kadar önemli biri değilmisHayır öyle bı durum yoktu. Hashimoto hastasıydım kayınvalidem kendi araştırmaları sonucu çocuğum olmaz kanaatindeydi. Belkide o yüzden öyle söyledi onu hangi anlamda söyledi bilmiyorum
Evet senin çocuğun olmayabilirmiş dedi, ilacını sakın ihmal etme tarzı konuştu ben buna o dönem takıldım eşimde çocuğumuz olmayacaksa bizim olmayacak xxxx üzülüyor görmüyor musun sürekli bu konuyla ilgili konuşuyorsun yeter demişti annesi de yok ben kötü niyetle demedim tarzı bı konuşma gerçekleştirip birdaha o konuyla ilgili ağzını bile açmamıştı.Bu kanaatini de size söyledi yani hadsiz! Kırılacak kadar önemli biri değilmis
Ben olsam eşime hiçbirşey söylemem.. Kayınvalideme sorarım.. Merak ediyorsunuz ya neye göre böyle söyledi diye e sorun öğrenin işte.. Kavga gürültü yapmadan gereken cevabı da verin.. Sonra geçin evinize ohhh misss..Görümcem eşiyle birkaç sorun yaşamıştı ve annesinin evine gelmişti. O dönem elimizden geldiği kadar yanında olmaya çalıştık, 2 günde bir gittik sabahtan akşama kadar durduk, beraber vakit geçirdik. Bugün öğreniyorum ki aslında benim sandığım kadar da iyi vakit geçirmemişiz. Ortak tanıdığımız kişi aradı bugün öylesine konuşurken senin hakkında da kayınvaliden bir şeyler diyor dedi. Dedim ne diyebilir ki? Ne diyor? Kimseye söyleme vs diyerek girdi konuya kızı burada olduğu zaman (kendisi yoktu,memleketteydi) kimin ne mal olduğunu anlamış. Benim için evinin ağzına mı sıçacaklardı, bı çorba yapıp cagiramadi mi? Demiş. En en en çok zoruma giden ise kendi torununu kıskandığımı söylemiş, 4 yaşında ki bebeği. Neye göre söyledi bilmiyorum,bana bunu söyleyen kişide sanırım bilmiyor. Ve ben böyle bı durumda ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizlerden tavsiye istiyorum. Ve bir sorum daha var eşime bu olanlardan bahsetmeli miyim? Bahsetmemeli miyim? Çok teşekkür ederim şimdiden.
O zaman yüzleş kv ile benim hakkımda böyle demişsin ayıp değil mi falan deEvet senin çocuğun olmayabilirmiş dedi, ilacını sakın ihmal etme tarzı konuştu ben buna o dönem takıldım eşimde çocuğumuz olmayacaksa bizim olmayacak xxxx üzülüyor görmüyor musun sürekli bu konuyla ilgili konuşuyorsun yeter demişti annesi de yok ben kötü niyetle demedim tarzı bı konuşma gerçekleştirip birdaha o konuyla ilgili ağzını bile açmamıştı.
Hiçbir şey yapmamaya karar verdim. Allah'a bıraktım.. belki daha sonra sakin bı kafayla konuşabilirim su an o sakinlikte kalamayabilirimBen olsam eşime hiçbirşey söylemem.. Kayınvalideme sorarım.. Merak ediyorsunuz ya neye göre böyle söyledi diye e sorun öğrenin işte.. Kavga gürültü yapmadan gereken cevabı da verin.. Sonra geçin evinize ohhh misss..
Laf taşıyana hayat boyu dikkat edin. Bugün ordan size laf taşır. Yarın sizden orayaGörümcem eşiyle birkaç sorun yaşamıştı ve annesinin evine gelmişti. O dönem elimizden geldiği kadar yanında olmaya çalıştık, 2 günde bir gittik sabahtan akşama kadar durduk, beraber vakit geçirdik. Bugün öğreniyorum ki aslında benim sandığım kadar da iyi vakit geçirmemişiz. Ortak tanıdığımız kişi aradı bugün öylesine konuşurken senin hakkında da kayınvaliden bir şeyler diyor dedi. Dedim ne diyebilir ki? Ne diyor? Kimseye söyleme vs diyerek girdi konuya kızı burada olduğu zaman (kendisi yoktu,memleketteydi) kimin ne mal olduğunu anlamış. Benim için evinin ağzına mı sıçacaklardı, bı çorba yapıp cagiramadi mi? Demiş. En en en çok zoruma giden ise kendi torununu kıskandığımı söylemiş, 4 yaşında ki bebeği. Neye göre söyledi bilmiyorum,bana bunu söyleyen kişide sanırım bilmiyor. Ve ben böyle bı durumda ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizlerden tavsiye istiyorum. Ve bir sorum daha var eşime bu olanlardan bahsetmeli miyim? Bahsetmemeli miyim? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Çok çok haklısınız. Zaten çok dikkatliyim o konuda.Laf taşıyana hayat boyu dikkat edin. Bugün ordan size laf taşır. Yarın sizden oraya
Biraz daha sakinleşip öyle konuşmayı düşünüyorum, su an pek sakin kalamam gibiO zaman yüzleş kv ile benim hakkımda böyle demişsin ayıp değil mi falan de
Niye sen uğraşıyorsun ki allahın kırıklarıyla. Kusura bakma alttan al al bir yere kadar, hiç uğraşamam, kendilerini en sanıyorlar? Ne sanıyorlar söyleyeyim, paşa çocuklarıyla evlisin ve potansiyel ezilecek dedikodusu yapılacak sürekli hizmet ve pış pış bekleyecekleri köle gelin. Bu yüzden görüşmüyorum eş ailesiyle, anası da kızı da umrumda değil, kim neyi hakediyorsa onu yasarGörümcem annesindeyken bı pasta alıp gittim akşam vakti pastadan çocuklar üstünkörü aldı yüzde 90nı duruyordu çocuklar sevinsin yesin diye aldım birde mum uflemeyi çok seviyordu her neyse o pastayı çocuklar başından kalktığı an üstüne ıslak mendil atıp çöpe yöneltti. Eşimde neden onu çöpe atıyorsun çocuklar yemedi bile daha dedi. O da çöp oldu artık o tarzı bir şey söyledi ve kalktı çöpe attı. Bunun için bile ben suçlanmışım. Bilmiyorum çok kötü hissettim duyduklarım karşında .
Dün yemin ederim size eşimin üvey abisinin eşiyle konuşurken kayınvalidem için kızıyla oturup konuşur belki arkamdan ama beni kimseye kötülemez biliyorum ona eminim demiştim bugün ise olan şeyler karşısında şaşkınlıkla beraber çok üzüldüm.Niye sen uğraşıyorsun ki allahın kırıklarıyla. Kusura bakma alttan al al bir yere kadar, hiç uğraşamam, kendilerini en sanıyorlar? Ne sanıyorlar söyleyeyim, paşa çocuklarıyla evlisin ve potansiyel ezilecek dedikodusu yapılacak sürekli hizmet ve pış pış bekleyecekleri köle gelin. Bu yüzden görüşmüyorum eş ailesiyle, anası da kızı da umrumda değil, kim neyi hakediyorsa onu yasar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?