Sizlerden akıl almam gerekiyor.

Bunlar konuşulduğunda hamile değildiniz muhtemelen.
Büyük ihtimalle. Ama birinin bebeğini kıskanmak,hele ki bebek sonuçta bu bilmiyorum çok garipsedim,üzüldüm, şaşırdım. Çok teşekkür ederim size bu arada.

Bence uzulme, esinin ailesine de fazla samimi olma bence , ne yapsan yaranamiycan ve dedikodun yapilicak gibi
Sen aldin diye pastayi bile çöpe atiyosa, hakkaten gicik olmasi lazim sana.
Onu ne maksatla öyle yaptı bilmiyorum üstünden çocuklar almış çoğu duruyordu tiksindigi için mi attı bilmiyorum demesine göre yemezmis çocuklar işin garip tarafı çocukların pastayı çok sevdiğini biliyorum

Dedikleri korkunç ama bence de 2 güne bir gitmekle birlikte bi kahve içmeye cagirmaniz gerekirdi. Sahi neden cagirmadiniz? Geçmişten gelen bir husumet varsa haklısınız elbette

Dedikleri korkunç ama bence de 2 güne bir gitmekle birlikte bi kahve içmeye cagirmaniz gerekirdi. Sahi neden cagirmadiniz? Geçmişten gelen bir husumet varsa haklısınız elbette
Haziran ayında evlendim ben. Ve evime herkesi davet ettim yemek yapmayı pek bilmediğim için bilen birisiyle yemek yaptım, ettim. Sonra gorumcemi kahveye çağırdım, kekler yaptım ettim daha sonra bununla ilgili konuşulduğunu da duydum. Evlendiğimizden bu yana bizi bı kere bile evine davet etmemişti, yani bizde çağrılırdı o cagirmadi diye belki de çok saçma bı şekilde triplenerek bende çağırmama kararı aldım bı kere cagirdiktan sonra. Dediğim gibi belkide saçma, gereksiz

Yok bunları anlattıktan sonra ben haklı buldum sizi. İnsan durduk yere zaten evine cagirmamazlik yapmaz zaten. İnsanlar başkasına kötülük ya da nezaketsizlik yaparken kendi akıbetini düşünmeden hareket ediyor benzer saygısızlık lar ben de yaşadım ve görümcem boşanma sürecine girse ben de sizin gibi sadece nezaketen iki arar sorarım giderim vs. Haklısınız yani bosverin ayrıca kv bu tabiki gorumceyi tutacak çok takmayin

Evet kendi kızını tutacak birde bir tek ondan dinledi her şeyi. Ama küçük bı çocuğu kıskanma mevzusu çok kırdı beni. Çok teşekkür ederim sizede

Niye kırdı uzun süredir çocuğunuz mu olmuyor ordan mı vurdu seni acaba
Hayır öyle bı durum yoktu. Hashimoto hastasıydım kayınvalidem kendi araştırmaları sonucu çocuğum olmaz kanaatindeydi. Belkide o yüzden öyle söyledi onu hangi anlamda söyledi bilmiyorum

Bu kanaatini de size söyledi yani hadsiz! Kırılacak kadar önemli biri değilmis
Evet senin çocuğun olmayabilirmiş dedi, ilacını sakın ihmal etme tarzı konuştu ben buna o dönem takıldım eşimde çocuğumuz olmayacaksa bizim olmayacak xxxx üzülüyor görmüyor musun sürekli bu konuyla ilgili konuşuyorsun yeter demişti annesi de yok ben kötü niyetle demedim tarzı bı konuşma gerçekleştirip birdaha o konuyla ilgili ağzını bile açmamıştı.

Ben olsam eşime hiçbirşey söylemem.. Kayınvalideme sorarım.. Merak ediyorsunuz ya neye göre böyle söyledi diye e sorun öğrenin işte.. Kavga gürültü yapmadan gereken cevabı da verin.. Sonra geçin evinize ohhh misss..

O zaman yüzleş kv ile benim hakkımda böyle demişsin ayıp değil mi falan de

Hiçbir şey yapmamaya karar verdim. Allah'a bıraktım.. belki daha sonra sakin bı kafayla konuşabilirim su an o sakinlikte kalamayabilirim

Laf taşıyana hayat boyu dikkat edin. Bugün ordan size laf taşır. Yarın sizden oraya

Niye sen uğraşıyorsun ki allahın kırıklarıyla. Kusura bakma alttan al al bir yere kadar, hiç uğraşamam, kendilerini en sanıyorlar? Ne sanıyorlar söyleyeyim, paşa çocuklarıyla evlisin ve potansiyel ezilecek dedikodusu yapılacak sürekli hizmet ve pış pış bekleyecekleri köle gelin. Bu yüzden görüşmüyorum eş ailesiyle, anası da kızı da umrumda değil, kim neyi hakediyorsa onu yasar

Dün yemin ederim size eşimin üvey abisinin eşiyle konuşurken kayınvalidem için kızıyla oturup konuşur belki arkamdan ama beni kimseye kötülemez biliyorum ona eminim demiştim bugün ise olan şeyler karşısında şaşkınlıkla beraber çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…