Sizlerden akıl almam gerekiyor.

yengeckadini7896

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
221
303
18
SAYFA 9DA GÜNCELLEME OKUYUN LÜTFEN.

Görümcem eşiyle birkaç sorun yaşamıştı ve annesinin evine gelmişti. O dönem elimizden geldiği kadar yanında olmaya çalıştık, 2 günde bir gittik sabahtan akşama kadar durduk, beraber vakit geçirdik. Bugün öğreniyorum ki aslında benim sandığım kadar da iyi vakit geçirmemişiz. Ortak tanıdığımız kişi aradı bugün öylesine konuşurken senin hakkında da kayınvaliden bir şeyler diyor dedi. Dedim ne diyebilir ki? Ne diyor? Kimseye söyleme vs diyerek girdi konuya kızı burada olduğu zaman (kendisi yoktu,memleketteydi) kimin ne mal olduğunu anlamış. Benim için evinin ağzına mı sıçacaklardı, bı çorba yapıp cagiramadi mi? Demiş. En en en çok zoruma giden ise kendi torununu kıskandığımı söylemiş, 4 yaşında ki bebeği. Neye göre söyledi bilmiyorum,bana bunu söyleyen kişide sanırım bilmiyor. Ve ben böyle bı durumda ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizlerden tavsiye istiyorum. Ve bir sorum daha var eşime bu olanlardan bahsetmeli miyim? Bahsetmemeli miyim? Çok teşekkür ederim şimdiden.

KONUYA EK: Dün eltimin çocuğu hastalanınca onun küçüğünü hastaneye götürdük, büyük kızını da kayınvalideme ve görümceme bırakmışlar. Dönerken de onları oraya bıraktık eşim çıkalım yukarı oturalım yarım saat diyince çıktık. Benim gözlerim şişti görümcem ne olduğunu sorunca gün içinde çok uyuyup uyandığımı söyledim kapattım konuyu eve döndük. Eve geldim saat gece 1 civarı bana lafı taşıyan kişi yazdı müsait misin? Arayacağım diye ne oldu? Dedim aradı kayınvalidem ona yazmış sen xxxle konuştun mu? Gözleri kan çanağıydı başkaları da vardı soramadım o da demiş ki evet konuştum ben bir iki şey ağzımdan kaçırdım sonra toplamaya çalıştım ama toplayamadım falan demiş. Neden karışıyorsun daha fazla dediğimde işte özür dilerim ben senin ağlayacağını düşünmedim o yüzden senin bildiğini bilsinler istedim böyle yaptım dedi. Ne söylediğini sormuş kayınvalidem o da laf arasında güya bana kıskançlıktan bahsettiğini benim küçük bebeği kıskandığımı ima edici bir şey söylediğinden bahsetmiş sonra güya toparlamaya çalışmış toparlayamamış. Kayınvalidem xx anlamıştır öyle bı durumda gelip bana bir şey derse ben gelip sana bir şey söylemediğimi, ben oturup bu konuyu kızımla konuştum Ayşe varken ben seni kötüler miyim tarzı diyeceğinden bahsetti. Eşim içinde kesin ona söyler tarzı bir şey söylemiş aslında tek korktuğu kendi oğlunun tavrı çok karışık bı durum içindeyim

Son düzenleme:
Ve ben böyle bı durumda ne yapmalıyım bilmiyorum
Ne mi yapin? O size lafı getiren agzı folloş kisiyi hayatinizdan cikarin.Aile uyesi ise mesafeli olun.
Esinize söyleseniz ne olacak? Annesine neden dedin mi diyecek? Hadi dedi diyelim deyince ne olacak? Sonuca vardırmaz..

Siz kvniz ile yüz yüzeyken sakince ; "anne ben bunu bunu yaptım, her gün gittim, ilgilendim sen neden hakkımda konusuyorsun cok üzüldüm çok kırıldım demelisiniz.

Aklınızda olsun birisi size x senin hakkında konuşuyor deyince yapılacak tek şey isteyen istediği gibi konuşur deyip geçiştirmek. İnşallah boş bulunup siz de kayınvalide dedikodusu yapmamışsınızdır.

Görümcenizle de kayınvalide evde yokken onun evine gidip vakit geçirmek yerine evinize bi yemeğe çaya çağırmak daha şık olurdu. Haksız bulmadım o konuda.

Hayatımda çok yeri olmayan bı insan zaten büyük ihtimalle bu lafı sırf bana getirmek için aradı, o konuda yapmam gereken neyse onu yapacağım.
Sakin kalarak dediğiniz gibi yapmam en mantıklısı olur sanırım.

Gerçekten normal şartlarda annesi evde olmayan ve kocasıyla sorun yaşayıp annesinin evine gelen kadın bir kez de olsa eve davet edilir, yemeğe alınır en azından. Ben olsam bende kal derdim ama eve çağırmayı bile düşünmemek çok ayrı bir mevzu. Hatalı davranmışsınız kayınvalide haklı gibi. Ama keşke başkasına konuşmak yerine size söyleseymiş.

Bu arada o laf taşıyan insanı da hayatınızda tutmayın bence, müzevir müzeyyen resmen kadın.

eşinizle alakası yok konuşulanların, söyleseniz de bir yere varmaz
siz de hem bunu size söyleyenlerden hem de eş ailesinden biraz uzak durun. karışmayın

Emin olun esinizi karistirmadan direkt soylemeniz her zaman kazandirir.O an kabullenmeseler bile sonradan düsünür yaslılarUslup onemli tabi sonucta hassas konu ve es annesi..
Dedikoducu insanlar uzak olsun hayatlardan

İşte bu yüzden ben sadece kardeşlerimle görüşüyorum. Eşleri ile ise ayda yılda bir. Kimse kimseye yaranamıyor.
Ama kendisi nasıl bir fesat ki sizin 4 yaşındaki bebeği kıskandığınızı söylemiş.
Valla ben hemen kocamı fitnelerim kötü biriyim ben.

Yok hayır hiç konuşmadım tamam diyip kapattım sonrasında ağladım o kadar.
Evet haklı olabilirsiniz çağırmayı hiç akıl edemedim bu konuda hata yaptım.
Evet o konuda hatalı davrandım onu kabul ediyorum. Fakat küçücük bebeği kıskanma mevzusunu kendi içimde aşamıyorum. Büyük ihtimalle görümcem annesine ne anlattiysa o şekil biliyor.
Kesinlikle haklısınız.
eşinizle alakası yok konuşulanların, söyleseniz de bir yere varmaz
siz de hem bunu size söyleyenlerden hem de eş ailesinden biraz uzak durun. karışmayın
Bana bunu söyleyenden kesinlikle uzak duracağım zaten çok samimi değildik çok teşekkür ederim

Emin olun esinizi karistirmadan direkt soylemeniz her zaman kazandirir.O an kabullenmeseler bile sonradan düsünür yaslılarUslup onemli tabi sonucta hassas konu ve es annesi..
Dedikoducu insanlar uzak olsun hayatlardan
Keşke keşke çok teşekkür ederim

Görümcem annesindeyken bı pasta alıp gittim akşam vakti pastadan çocuklar üstünkörü aldı yüzde 90nı duruyordu çocuklar sevinsin yesin diye aldım birde mum uflemeyi çok seviyordu her neyse o pastayı çocuklar başından kalktığı an üstüne ıslak mendil atıp çöpe yöneltti. Eşimde neden onu çöpe atıyorsun çocuklar yemedi bile daha dedi. O da çöp oldu artık o tarzı bir şey söyledi ve kalktı çöpe attı. Bunun için bile ben suçlanmışım. Bilmiyorum çok kötü hissettim duyduklarım karşında .

Görümcenizi arada çağırabilirsin ne yaptığına ne söylediğine takılı kalmayın zor bir süreçte.Hem size gelirse ortam değişikliği ona da iyi gelebilir

Ortak tanıdığınız kişi de ne gereksiz biriymiş. Belki de sizi denemek için söyledi. Size söylüyorsa sizin lafınızı da onlara taşıyabilir. Öncelikle o kişiyle aranıza mesafe koyun . Bazen görmedim duymadım bilmiyorum demek en iyisi . Eşine söylesen ne olacak boşuna huzursuzluk. Ondan ona ondan ona konu uzayıp gidecek .

Bebeği kıskanma mevzusu sizin bebeğiniz henüz yoksa ona istinaden söylenmiştir diye tahmin ediyorum.

bi uye yazmis kv evde yokken girumceye gidip vakit gecirmek yerine keske eve bikavkez yemege cagirsaydiniz .kahvalti yemek vs.

Görümcenizi arada çağırabilirsin ne yaptığına ne söylediğine takılı kalmayın zor bir süreçte.Hem size gelirse ortam değişikliği ona da iyi gelebilir
O zor süreci atlattı şükür. Evine dönüyor üstünden 1 ay geçiyor bu konu öyle çıkıyor

Ağzımı açıp hiçbir şey söylemedim zaten tamam diyip gecistirdim. Sonrasında çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…