püsküütüm ne güzel düşünmüşsün bu konuyu Şenizçok sevdim buaralar vaktim dar bütün mesajları okuyamadım ama en kısa sürede okuyacağım
ya sarışın bombam bizimki çok horluyor lokumda horluyormu?
Temiz oğlum benim... tertipli oğlum.. ooohhh mis oğluummm...:roflol::roflol::roflol:
Valla bizim ki aksine asla bırakmaz ben temizleyene kadar deli gibi üstünü örter patilerini siler temizler oğlum diyorum çık git şurdan rahatça alayım adın poklu badem olcak:roflol:
Geçmiş olsun.. Bir an önce iyileşir inşallah.. Siz yine de -di li geçmiş yazmayın.. içim tuhaf oldu..:çok üzgünüm:uyuyrken sürekli hıyy diye ses çıkarır(dı)ilk aldığımızda bilmediğimiz için kapı gıcırtısı flan sanıyorduk bu yüzden kapıları yağlamıştık bile:))(dı)dedim çünkü şuan hasta ve yapmıyor(
Teşekkürler çalı kafam.. Şenizİ-NAN-MI-YO-RUUUMMMMMM inanamıyorum püsküütüm yaaaa nasıl bir üstün zekadır 41 defa maşallahhayy gece gece nasıl mutlu oldummm :sm_cool: bu arada turkuaz boyunluklu bulutu da yirimmm :asigim:
turkuaz boyunluklu bulutu da yirimmm :asigim:
Turkuvaz boyunluk kallisim sefgilimin kendi elleriyle yapıp da gönderdiği hediyesi.. :asigim:
Aynısından Yırtık ve Celebede yapacağım, 3 in 1 olacaklar :roflol:
Celeb telefon açtığında bizimkinin ya mızıklanmasını duyuyor yada havlamasını ve diyorki "İlk fırsatta gelip Yırtık'la yatacağım.... :1hug: Yırtığın kulübesi bahçede (sadece eve çağırdığımızda kulübesine giriyor:roflol: çok işlevsel yani..)evet, bende diyorum kulübede yatarsınız:roflol: Bu teklife bayıldığı için aynı kolyeden takma fikride hoş gelecektir eminim :1hug:
:roflol: :roflol: Nasıl yani yaaa???Yırtığın kulübesi bahçede (sadece eve çağırdığımızda kulübesine giriyor:roflol: çok işlevsel yani..)
Benim tanıdığım kallisim o kulübeye pofuduk minderler serer.. Merak etme sen.. yerimsenibenyatacağız dediysek en azından konforlu bi yer olsun kallisim :mymeka:
Ayyyyy koparttın beni nevkuşum yaaa..
Güya bu videoyla benim seni kopartmam gerekiyordu.. yani planlanan oydu ama.. bu nasıl mesajdır yahu! :roflol: :roflol:
Demek aşağılara ineyim ha! :roflol: Ayy yazamicam daha fazlaaaaa
Akşama bende fidyolarımızı koyunca bakalım benim planım tutacak mı:roflol:
Bol bol Mercanlı fidyolar hanımmm hanımmm:lepi:-tatlicadiarzu-
Nerden başlıyım sorusuna aslında çocuğun cevabı çok net ve basitte sen anlamadın tabe karnını ovuyosun-tatlicadiarzu-ın aşağa in aşağa anırtma çocuğu:roflol:
Ayy en sonunda iki elle daldın çocuğa tellak gibin:roflol: Dedim kesinin sonunda kese de yapmaya girişcek:roflol:
Ay çok zevkle izlecem püskütüm eline sağlık ve Bulutumuzunda:asigim:
PeriPrensim Bulut'umun 3. komik huy videosunu da ekliyoooruuzz
Konumuz şu: Bir köpek nasıl anırır? :roflol:
ızlesene.com : Video - anıran labrador
Videonun ilk on saniyesindeki anırmalar Bulut'a ait değil.. gaza getiriyorum.. duymazdan gelin..
İnsanın fikri neyse zikri... hesabı , hatun belli ediyor kendini her yerde :roflol: :tomato:
Anıran labrador :roflol: :roflol:
Bir açıklık getirilmesini istiyorum acilen, 7-12 saniyeler arasındaki hoş nidalar Bulut'a ait değil mi? :1shok: Ben öncesinde başka duyamadım da, eğer Püsküütüm seninse o hoş sesler, bi' hatam olduysa şimdiye kadar affola abla, yani saygıda kusur ettiysek :tomato::roflol:
gerçi biri banada öyle bir masaj yapsa bende anırırdımdelikafadulden
Bir açıklık getirilmesini istiyorum acilen, 7-12 saniyeler arasındaki hoş nidalar Bulut'a ait değil mi? :1shok: Ben öncesinde başka duyamadım da, eğer Püsküütüm seninse o hoş sesler, bi' hatam olduysa şimdiye kadar affola abla, yani saygıda kusur ettiysek :tomato::roflol:
hehehee utanmasa konuşucak bulutkaydirigubbakcemile3
gerçi biri banada öyle bir masaj yapsa bende anırırdımdelikafadulden
Maşallah hiç abartı yok.. :dilcikar:İlk 12 anırtı püsküte ait:roflol:
Bence de kaçmalısın.. Yoksa sahiden hırlayacam.. pardon anıracam.. :roflol: :roflol: