Sizinkinin Komik Huyu Ne?

seninki horluyor mu.çok iyi ya.kaydirigubbakcemile3
lokumda o yok. ama habire sayıklar.............

:roflol::roflol::roflol:

Valla bizim ki aksine asla bırakmaz ben temizleyene kadar deli gibi üstünü örter patilerini siler temizler oğlum diyorum çık git şurdan rahatça alayım adın poklu badem olcak:roflol:
Temiz oğlum benim... tertipli oğlum.. ooohhh mis oğluummm...
E-ee kimin babası? :asigim:

Geçmiş olsun.. Bir an önce iyileşir inşallah.. Siz yine de -di li geçmiş yazmayın.. içim tuhaf oldu..:çok üzgünüm:

İ-NAN-MI-YO-RUUUMMMMMM inanamıyorum püsküütüm yaaaa nasıl bir üstün zekadır 41 defa maşallahh ayy gece gece nasıl mutlu oldummm :sm_cool: bu arada turkuaz boyunluklu bulutu da yirimmm :asigim:
Teşekkürler çalı kafam.. Şeniz

Turkuvaz boyunluk kallisim sefgilimin kendi elleriyle yapıp da gönderdiği hediyesi.. :asigim:

turkuaz boyunluklu bulutu da yirimmm :asigim:

Turkuvaz boyunluk kallisim sefgilimin kendi elleriyle yapıp da gönderdiği hediyesi.. :asigim:

Aynısından Yırtık ve Celebede yapacağım, 3 in 1 olacaklar :roflol:
Celeb telefon açtığında bizimkinin ya mızıklanmasını duyuyor yada havlamasını ve diyorki "İlk fırsatta gelip Yırtık'la yatacağım.... :1hug: Yırtığın kulübesi bahçede (sadece eve çağırdığımızda kulübesine giriyor:roflol: çok işlevsel yani..)evet, bende diyorum kulübede yatarsınız:roflol: Bu teklife bayıldığı için aynı kolyeden takma fikride hoş gelecektir eminim :1hug:

yatacağız dediysek en azından konforlu bi yer olsun kallisim :mymeka:
hee bileklik olsun benimki biliyosun kolye türü şeylere alerjim var

Yırtığın kulübesi bahçede (sadece eve çağırdığımızda kulübesine giriyor:roflol: çok işlevsel yani..)
:roflol: :roflol: Nasıl yani yaaa???

Yani kulübe bi'yerde protesto alanı mı? :roflol:

yatacağız dediysek en azından konforlu bi yer olsun kallisim :mymeka:
Benim tanıdığım kallisim o kulübeye pofuduk minderler serer.. Merak etme sen.. yerimseniben

Anıran labrador isimde pek afilli olmuş.. Püsküütüm allah seni diyorum başkada sözüm yok canımcığımı nasılda sıkıştırmışsın öyle ama bunların heps anırıyor benden söylemesi ...
Gökçe'yle yerlerdeyiz:roflol:

O halde bi' anırma videosu da senden bekleriz kallisim.. Ama olur mu öyle şey ya.. Benim Yırtığım zarif bir prenses.. nasıl olur da anırır? :roflol:

Kalkın yerden yahu.. her yer tüy içinde :roflol: :roflol:

Bari anırdığın kısmı kes:roflol:Allam kaç oktav sesin var püsküttüm çok güzel anırıyosun:1shok:-tatlicadiarzu- Ay Bulut'a 10 bastın ha:roflol: Harrr Harrrr dedim bu gerçekten püsküttmüüü korktum senden:1shok:delikafadulden

Kurban olayım Bulut'a:asigim:Sen benim kulağıma öyle edecen valla tepeleme dalardım sana anırarak hemde:roflol:

Ay Bulut karnını açınca daha bir anırmaya başladı:1shok::asigim:Ya püskütüm furarak yanaşmayınca anırmıyo mu bu sıpışsositososito

Not: Videonun yüklenmesini bekleyemedim de, izledikçe yazıyorum buraya:roflol:

Nerden başlıyım sorusuna aslında çocuğun cevabı çok net ve basitte sen anlamadın tabe karnını ovuyosun-tatlicadiarzu-İn aşağa in aşağa anırtma çocuğu:roflol:

Ayy en sonunda iki elle daldın çocuğa tellak gibin:roflol: Dedim kesinin sonunda kese de yapmaya girişcek:roflol:

Ay çok zevkle izlecem püskütüm eline sağlık ve Bulutumuzunda:asigim:

Ayyyyy koparttın beni nevkuşum yaaa..

Güya bu videoyla benim seni kopartmam gerekiyordu.. yani planlanan oydu ama.. bu nasıl mesajdır yahu! :roflol: :roflol:

Demek aşağılara ineyim ha! :roflol: Ayy yazamicam daha fazlaaaaa

Akşama bende fidyolarımızı koyunca bakalım benim planım tutacak mı:roflol:

Bol bol Mercanlı fidyolar hanımmm hanımmm:lepi:-tatlicadiarzu-

Akşama bende fidyolarımızı koyunca bakalım benim planım tutacak mı:roflol:

Bol bol Mercanlı fidyolar hanımmm hanımmm:lepi:-tatlicadiarzu-

Mama ve bıcı bıbı saatinden sonra ve kondiyon bisikleti saatinden önceki arada buradayım demektir bu.. :lepi: :lepi:

ınsanın fikri neyse zikri... hesabı , hatun belli ediyor kendini her yerde :roflol: :tomato:

Anıran labrador :roflol: :roflol:
Bir açıklık getirilmesini istiyorum acilen, 7-12 saniyeler arasındaki hoş nidalar Bulut'a ait değil mi? :1shok: Ben öncesinde başka duyamadım da, eğer Püsküütüm seninse o hoş sesler, bi' hatam olduysa şimdiye kadar affola abla, yani saygıda kusur ettiysek :tomato: :roflol:

hehehee utanmasa konuşucak bulutkaydirigubbakcemile3

gerçi biri banada öyle bir masaj yapsa bende anırırdımdelikafadulden

Höst höst:dilcikar:

Bunu hiç düşünmemiştim:roflol:

İlk 12 anırtı püsküte ait:roflol:

Saygılar yengee:1shok::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Önemli değil.. Affetmek büyüklükten gelir..şakkıdı Ama haddini bileceksin tabii..:roflol:

Yahu pes! İyi ki fidyoya açıklama yazdık.. İlk başta ben anırdım itiraf ediyorum evet..
7-12. saniyeler arasında anıran B-E-N-İ-M

Bulutum 27. saniyede başlıyor anırmaya.. Sonraki bütün sesler onun :asigim:

hehehee utanmasa konuşucak bulutkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: ayy şimdi aklıma ne geldi.. R bana masaj yaparken Bulut da beni çekse fidyoya rezil olsam dünya aleme... pardon rezil olsam yorgunla nevkuşuma.. kaydirigubbakcemile5

İlk 12 anırtı püsküte ait:roflol:
Maşallah hiç abartı yok.. :dilcikar:

Valla bu fidyoda Bulut'tan çok sen ön plandasın benim için:roflol:

Püsküt hanım nasıldır harrğğğğ ben yavaş yavaş kaçayım hağğrr ahv ahv :roflol:

Not: Dünya aleme rezil olabilirsin belki ama bana asla
Şeniz

Bence de kaçmalısın.. Yoksa sahiden hırlayacam.. pardon anıracam.. :roflol: :roflol:

Püsküüt'üm,
Son videoya kolay ulaşmakla birlikte,"Ben de onlara dedim ki.."videosunu bulana kadar epeyce uğraştığımı belirtir;hemen nacizane bir öneri sunarım: Lütfen bu ve bundan sonraki bütün Bulut videolarının linkleri ilk mesaja eklensin ki,aklıma estikçe tümünü birden bulup izleyebileyim.:asigim:

Geleyim Bulut'uma.."Ben de onlara dedim ki Bulut sizi mahveder"e bayıldım,öldüm,bittim,hızımı alamadım bütün tanıdıklara link attım.
Ben yerim, yerim kasım kasım kasılan erkek'i.:roflol:
Hele ilk videoda kasılarak pencereye gidiş ve dışarıya atılan o bakış, süper ötesi.kaydirigubbakcemile3

Anırmali video da harika..Ama benim için çok tanıdık..Biricik köpeğim Fındık'ım aklıma geldi.:1closedeyes:
O da,şımarınca böyle sesler çıkarır,söylediğim herşeye aynı Bulut gibi uzun uzun cevaplar verirdi.
Ama açıkçası benim onu havaya sokmak için "ön anırma"yapmama gerek olmazdı.:roflol:
Benim köpüş,beni karşıladıktan sonra yere yatıp bu sesleri çıkarmaya başlardı zaten;ben de konuşarak ve okşayarak iştirak ederdim duruma..
(Yazdığım satırlarla ilgili ciddi endişelerim var.Okuyunca pek hoş gelmiyo insana sanki ama neyse...mirmirmirmir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…