- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Püsküüt'üm,
Son videoya kolay ulaşmakla birlikte,"Ben de onlara dedim ki.."videosunu bulana kadar epeyce uğraştığımı belirtir;hemen nacizane bir öneri sunarım: Lütfen bu ve bundan sonraki bütün Bulut videolarının linkleri ilk mesaja eklensin ki,aklıma estikçe tümünü birden bulup izleyebileyim.:asigim:
Geleyim Bulut'uma.."Ben de onlara dedim ki Bulut sizi mahveder"e bayıldım,öldüm,bittim,hızımı alamadım bütün tanıdıklara link attım.
Ben yerim, yerim kasım kasım kasılan erkek'i.:roflol:
Hele ilk videoda kasılarak pencereye gidiş ve dışarıya atılan o bakış, süper ötesi.kaydirigubbakcemile3
Anırmali video da harika..Ama benim için çok tanıdık..Biricik köpeğim Fındık'ım aklıma geldi.:1closedeyes:
O da,şımarınca böyle sesler çıkarır,söylediğim herşeye aynı Bulut gibi uzun uzun cevaplar verirdi.
Ama açıkçası benim onu havaya sokmak için "ön anırma"yapmama gerek olmazdı.:roflol:
Benim köpüş,beni karşıladıktan sonra yere yatıp bu sesleri çıkarmaya başlardı zaten;ben de konuşarak ve okşayarak iştirak ederdim duruma..
(Yazdığım satırlarla ilgili ciddi endişelerim var.Okuyunca pek hoş gelmiyo insana sanki ama neyse...mirmirmirmir)
Fikir süper selim.. İlk fırsatta yapayım söylediğini.. Bir video çalışması daha yapıyoruz şimdi.. Onu ekleyene kadar hepsini ilk mesaja da aktarırım.. Haklısın böyle bulmak zor oluyordur..
Sayende Bulut meşhur oldu desene.. Mail başına telif hakkı mı isteseydik? Beleşe mi gitti yani şimdi hepsi? şakkıdı
Ön anırmama sen de taktın.. E hoşgeldin aramıza.. Sizin yüzünüzden artık konuşmayı bırakıp anırmaya karar verdim. Bunca yıldır konuşurum, sözler havaya gider.. Meğer anırmak lazımmış.. Bak nasıl da dikkat çekti :roflol:
Ancak devam satırlarından anladığım kadarıyla.. "anıranlardan sen anlarsın, anır onlarla" diyesim geldi.. kaydirigubbakcemile5
Not: Rapunzelin kuleden sarkıp kocaman bir öpücük gönderiyor sana.. a.s.