Işık hızında olan videonun o bölümü değil.. Bulut'un ta kendisi.. :roflol: :roflol:güzeel kıızzzzzzzzzzzzz duyduğu an bi haller oldu o umursamaz bulutuma havuca atladı sanırım çünkü videonun o bölümü ışık hızında geçiyo
Oleeeeyyyyy izlemiş nevkuşummmm :lepi: :lepi:ahhahahahahah :roflol:
Evden izleyebildim :roflol:
Daha önce güzel kızlı başka başka videoda izlemiştim tabi ozaman Bulut deliriyordu:roflol:
Ben de Badem'e Cindyi evden gönderiyorum desem iyi taktik olur mu yoksa sıfatımı tırmalar mı emin değilim benneyaptımki
Bu başlık altında dostlarımızın komik huylarını paylaşalım.. Bize komik gelen tepkilerini, alışkanlıklarını konuşalım.. Okudukça keyfimiz yerine gelsin, gülelim.. :lepi:
Benim 6 yaşındaLabrador Retriever cinsi köpişim Bulut'un havuçla arası yok.. Oysa yemesi lazım. Tesadüfen geliştirdiğim bir yöntemle artık ilaç dahil ne olsa Bulut'a yutturuyorum. şakkıdı
Eski evimizin bahçesinde bir sokak kedisi vardı beslediğim: Güzel Kız koymuştum adını.
Bulut'a uzat havucu.. Hayatta yemez.. Ama havucu güzel kıza vereceğini söylersen anında kapılır.. :roflol: :roflol:
-Güzeeelll kııızzzzzz hihoyyyt
Buyrun bu da vidomuzun linki : (pata küte çektim, başındaki anlamsız görüntüyü silmeyi akıl edemeden upload etmiş bulundum, kusura bakılmasın)
İzlesene.com : Video - labrador & havuç
ahhahahahahah :roflol:
Evden izleyebildim :roflol:
Daha önce güzel kızlı başka başka videoda izlemiştim tabi ozaman Bulut deliriyordu:roflol:
Ben de Badem'e Cindyi evden gönderiyorum desem iyi taktik olur mu yoksa sıfatımı tırmalar mı emin değilim benneyaptımki
:roflol: :roflol: :roflol: Koptuk annemle burada! Allah'ım nasıl bir zekadır, şartlanmadır, kıskançlıktır Şeniz Sevgi arsızı Bulutçuğumuza daha güzel bir numara olamazdı sanırım. Hiç onda Püsküütünü Güzel Kız'la payalaşacak göz var mı sengözlerimebaksanab
Annem torununa bu numara henüz sökmediği için kıskandı biraz, torunu 16 aylık ve 2 ayaklı, ben de dedim Bulut büyük ondan, abi (ağabey), o yüzden anlıyor kaydirigubbakcemile3
Ben ısrarla sizinkilerin de komik huylarını bekliyorum.. Topiği Bulut'un topiği haline getirmeyelim..
Bekliyorum sizden de bir şeyler gelsin.. Ha'di..
Sırada, komik huylarımızla ilgili çekilecek videolarımız var.. Duyurulur.. :roflol: :roflol: ben şimdilik tek başıma gülmeye devam ediyorum..
Şu anda aynı evi paylaştığım bir sevimli dostum yok maalesef :çok üzgünüm: ama geçmişe daldım bir an,
İlk muhabbet kuşumuz, babama aşırı düşkündü.:asigim: O zamanlar vergi iadesi için fişler yazılırdı malum. Bizimki de babamın ellerini kendine zimmetlediğinden midir, nedir :uhm: babam uzun süre bir şeyle meşgul olursa sinirlenirdiBir süre sonra kendince bir çözüm bulmuştu bizim küçük bey! :roflol: Babam fişleri masaya üst üste tarih sırasına göre bir güzel dizdikten sonra (sıralama anında hiç bir reaksiyon göstermezdi :jeyyar:) tam yazmaya başladığında fişlerin yanına gelip kanatlarıyla rüzgar yapa yapa bütün fişleri masadan aşağı düşürüne kadar uğraşırdı. Tabii biz ona kıyamadığımız ve bu oyunu çok sevdiği için, fişlerin yazılması çoook uzun sürerdi. Tekrar baştan sıraya koy, yazmaya başla ve bizimki delikafadulden uçursun...
Şu anda aynı evi paylaştığım bir sevimli dostum yok maalesef :çok üzgünüm: ama geçmişe daldım bir an,
İlk muhabbet kuşumuz, babama aşırı düşkündü.:asigim: O zamanlar vergi iadesi için fişler yazılırdı malum. Bizimki de babamın ellerini kendine zimmetlediğinden midir, nedir :uhm: babam uzun süre bir şeyle meşgul olursa sinirlenirdiBir süre sonra kendince bir çözüm bulmuştu bizim küçük bey! :roflol: Babam fişleri masaya üst üste tarih sırasına göre bir güzel dizdikten sonra (sıralama anında hiç bir reaksiyon göstermezdi :jeyyar:) tam yazmaya başladığında fişlerin yanına gelip kanatlarıyla rüzgar yapa yapa bütün fişleri masadan aşağı düşürüne kadar uğraşırdı. Tabii biz ona kıyamadığımız ve bu oyunu çok sevdiği için, fişlerin yazılması çoook uzun sürerdi. Tekrar baştan sıraya koy, yazmaya başla ve bizimki delikafadulden uçursun...
Akla bak akla :roflol: Kuşbilimcisi bir adam demeç vermiş geçen gün.. "Kuş kadar aklın var" argosuna çok sinirleniyormuş. Bu hayvanlar aptal olsa binlerce kilometreyi kat ederek nasıl yol bulabilirler? demiş.....tam yazmaya başladığında fişlerin yanına gelip kanatlarıyla rüzgar yapa yapa bütün fişleri masadan aşağı düşürüne kadar uğraşırdı...
Kurban olsunlar onun cumburlopunaaaaaa....Ve ilk cumburlop düşüşü:roflol.....
Amannnn amannn o nasıl bir limon ya:asigim:
Limonlar ekşi olur ama bu limon ne kadar tatlı böyle:asigim:
Ben limonu yiyebilirim lütfen lütfen lütfencokacimcoook :asigim:
Akla bak akla :roflol: Kuşbilimcisi bir adam demeç vermiş geçen gün.. "Kuş kadar aklın var" argosuna çok sinirleniyormuş. Bu hayvanlar aptal olsa binlerce kilometreyi kat ederek nasıl yol bulabilirler? demiş..
Al işte seninki de adamın tezini doğrulamış..
: Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
hiç sorma nevbaharcımm arkadaşlarım da diyoo yaa bu LiMon olmazz olsa olsaa baklava olur kadayıf olur şekerpare olurrr :)
ama aşkımın ismini mecburen koyduk :1rolleyes: hikayesi ise şöyle : Limonu ailemize ilk kattığımız günün akşamı mutfakta salata yapıyorum daha o zaman henüz 3 aylık salataya limon sıkarken tezgahtan limon yere düştü bizimki çıldırdı katiyen limon parçasını alamıyoruzz müthişş bir keyifle yalıyor-yiyiyor... heeee dedikk o zaman sen bundan sonra LiMoN sunnn:asigim: ve o gün bugünn limona bayılıyooo bizim LiMoN :roflol:
Öncelikle limonu en derin hislerimle yalıyorum.. bunu bildireyim.. Maşallah..o zaman henüz 3 aylık salataya limon sıkarken tezgahtan limon yere düştü bizimki çıldırdı katiyen limon parçasını alamıyoruzz müthişş bir keyifle yalıyor-yiyiyor...
Affınıza sığınarak ben, buna gülemediğimi iletmek istiyorum..bizim kedide çok tüy döküyor topak topak...artık cinnet geçirdiğimiz bir gün babam dayanamadı..elektrik süpürgesinin hortumu çıkarıp fırçalı aparatıyla resmen hayvanı süpürdü :roflol: ben katılıyorum gülmekten karnıma ağrılar girdi ama tüy topakları yüzünden neler çektik..bunun süpürgeye pata küte bir girişi var..zor zaptettik ikimiz birden hayvanı bir görcektiniz
İşte.. hem akıllılar hem de sabırlı.. Meziyetlere bakınız, örnek alınız. Hayvanlardan öğreneceğimiz çok şey var çooookkk hihoyyytSorma Püsküütüm yaa, hani bir defa olsun dizme işlemi bitmeden uçursa :1no2: yok illa ki istiflenecek ondan sonra.
püsküütcüm inan kedicik değil tam bir şero o...bulduğumda şimdiki halinin kuyruğunun yarısı kadardı...her yerimizi çizik çürük içinde bıraktı namussuz..zati ev içinde elektrik süpürgesiyle önceden özel bir ilişkileri vardı....
Havada karada kapar ne versen.. yeter ki "güzel kııızzzz" diye bağırayım.. :roflol:
Bizimki biraz filozof takılıyor.. Yatar bir köşede, bir boşluğa sabitler bakışlarını dalar gider.. hangi felsefeyi irdeliyor o anda bilemiyorum tabii.. :roflol:
Seslenirim, duymaz.. Meşgul..
Sonra derim ki "İyi bari ben de güzel kızla oynayayım"
Topunu alır gelir hemen :roflol: :roflol: