Replik şu:
"Ben onlara dedim ki.. Bulut sizi mahveder"
[/CENTER]
Ben senelerdir hala boş bulunup sıçrıyorum senin sıçraman o kadar normal ki.. :1shok: :roflol:
Seninkilere gelince..
Muhabbet kuşunun aklına uçmak nasıl gelmez anlamadım.. kaydirigubbakcemile3
Çocuğun günahını almayalım belki de mazoşisttir.. :roflol:
Güvercinin seni terk etmesi iyi olmuş.. Yoksa Allah mmuhafaza :roflol:
benim yaramaz kızım (şimdilerde kerli ferli koca bir kız ve bir anne) :)))
öpülmekten hiç hoşlanmaz:dilcikar:babası (eşim:)) kucağına alıp öptüğünde onunla savaşıp aşağıya atlar ve ilk iş sinirini erkek kedimden yani eşinden çıkarır onu döver:roflol:
o özene bezene ütülediğim pantolonlarını eşim giyer giymez pantolonların üzerinde tırnaklarını sivriltmeye çalışır eşimin de bacaklarını yırtar:))
ödül olarak verdiğim konserve mamalarını evdeki diğer kedilerle paylaşmamak için birden yutar yutarken de söylenir 'nam nam nam' diye.
akşamları eşimin kucağında uyur ve eşim kımıldadıkça kızar bağırır ve yeniden uyumaya başlar .
çizgi film izler ara sıra gözlerini irileştirip tepki verir.
bazen de öyle bir durur ki sanırız hayatı çözmüş böyle gözlerinde bir bilgelik 'ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz' der gibi bir ifadesi olur :roflol::roflol:
Sizin bahçede saldırılacak kişiler, halledilmesi gereken olaylar var sanırım her an püsküütüm, anında adam uçuyor pencereye:roflol:
Kuş işi zor vallahi.. Kedi-köpek olsa höbedenek tutar çıkartır insan dışarı.. Kuşu nasıl tutacaksın.....biz çağırdıkça incecik bir ses geliyor. sağa bak, sola bak yok. en son aşağılara baktık. meğer karyolanın altına girmiş edepsiz. dışardan biz ona bakıyoruz, o bize. gelmiyor da, bir yere çarpmasın diye elimize de almaya çalışmıyoruz. sevdiği eşyalarla çıkardık en son. :asigim:
Ben de Badem'e diyeyim ki;
Ben dedim ki onlara Badem sizi mihivvveder:roflol::roflol::roflol:
:roflol: Doğru demiş düşünür..bazen de öyle bir durur ki sanırız hayatı çözmüş böyle gözlerinde bir bilgelik 'ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz' der gibi bir ifadesi olur :roflol::roflol:
Barçmanım.. Hepsinin huyları arasında beni en çok güldürenleri seçtim..
Nazlıcan için:
Cicoş için:
Gizmo için:
:roflol: :roflol: Hepsine de sağlıklı, uzun ömürler dilerim..
benim lokum,kedişim,,daima,tuvalet ihtiyacını karşıladıktan sonra füze hızıyla sanki ,yaptıkları peşinden geliyor gibi vınnnnnnnnnnnn diye yanımdan geçerek masanın altına saklanır.
kızım derim,kakişler çişişler yine mi, seni takip ediyor:roflol:
Çok ilginç geldi bu ya.. Mesela Bulut algılamaz telefonu... Eğer ben telefonda yüksek sesle konuşuyorsam, kendisine söylendiğimi düşünür, kulaklarını kapatıp kaçar.. :roflol:babamız askerde her akşam telefon seanslarımız var özlüyo çocuk tamam anladımda su yakmıyor faturayı ben ödüyorum eger bırakıp telefonu 1 2 dakika mavlayıp yalayıp kafa sürtmesine izin vermessen konuşmamız mumkun olmuyo malesef
:roflol: :roflol: Süslüye bak sen yaaaen tuhaf gelenide memkelet yolculuguna hazırlanıyorum valizler koşuşturmaca onun seyahat kutusuda ortada oraya gittigimizde sevdigi seyler cıktı içinden oda valiz yapmış :))) (tokam kumaştan gül zeytin pamuklu cubuk)
benim lokum,kedişim,,daima,tuvalet ihtiyacını karşıladıktan sonra füze hızıyla sanki ,yaptıkları peşinden geliyor gibi vınnnnnnnnnnnn diye yanımdan geçerek masanın altına saklanır.
:roflol::roflol::roflol:
Valla bizim ki aksine asla bırakmaz ben temizleyene kadar deli gibi üstünü örter patilerini siler temizler oğlum diyorum çık git şurdan rahatça alayım adın poklu badem olcak:roflol:
:roflol: :roflol:
Yahu bunların hepsi bir alem.. Oku, oku gül..
birde uyurken sayıklar benimki. geneldede ayak ucumda bazen yastığımın yanında uyur. bu sabah,baktım yine sayıklıyor,dedim neler görüyor. sayıklarken yataktan , düştü.sanırım dönmek istedi,uykusunda. amanın dedim..baktım... bir şaşırdı. sonra tekrar çıktı yerine başladıuykuya,ve yine sayıklamaya.:roflol:....
birde uyurken sayıklar benimki. geneldede ayak ucumda bazen yastığımın yanında uyur. bu sabah,baktım yine sayıklıyor,dedim neler görüyor. sayıklarken yataktan , düştü.sanırım dönmek istedi,uykusunda. amanın dedim..baktım... bir şaşırdı. sonra tekrar çıktı yerine başladıuykuya,ve yine sayıklamaya.:roflol:....
Sıra geldi Bulut'umun ikinci komik huyuna..
Normalde huy olarak havlayan köpeklerden değildir Bulut'um.. Kapı çalınınca havlar.. Ne olur ne olmaz duymuyor olabiliriz di mi?
Ya da o sırada kadraja bir kedi ya da köpek takılmıştır.
Amma velakin bazen havlaması icap ediyor.. Mesela kardeşim aradığında "Bulut'u çok özledim bi' havlatsana, bari sesini duyayım" dediğinde ben ne yapıyorum acaba? :roflol:
Replik şu:
"Ben onlara dedim ki.. Bulut sizi mahveder"
Bu cümle yetiyor.. Başlıyor havlamaya.. Ama bu nasıl cümledir yahu? Kaç hece var içinde.. sen nereden anlıyorsun bunu?:roflol:
İki ayrı zamanda çektim, tepkilerin aynılığına bakın lütfen..