Sizinkinin Komik Huyu Ne?

çok mutlu olduğunda seke seke koşuyor,o kadar komik oluyor ki ve onu yiyesim geliyo beniiiiiim :KK66:

benim iki tane kızım var :KK16:
zeytin çok şımarık bi köpüş, ısırarak sevgisini belli ediyor. e ne de olsa daha 3 yaşında, kanı kaynıyor :KK52:
asıl meseleye gelirsek : kartopu (7 yaşındaki kızımız) mama yemek istemediğinde , zeytini mamanın yanına getiriyorum. sonra kartopu bir iştahlanıyor ki sorma gitsin :KK66:

Benim 4 yaşında golden retriever cinsi bir kızım var.top hastası.top deyince hemen kulaklar dikilir topunu aramaya gider.bahçeli bir evimiz var ordayken yağmur başladığında bahçenin değişik yerlerinde olan 3-4 topunu koşarak teker teker hemen bulup toplar ve verandada yağmur gelmeyen bir köşeye bırakır.başka köpeklerin su içtiği kaptan asla içmez.pis yerlere kaçan toplarını almaz, biri gelip alsın diye ağlar.odadan çıkmasını istediğimde 'geri bas' diyorum geri geri çıkıyor yok böyle bir tatlılık.:KK16:

çok mutlu olduğunda seke seke koşuyor,o kadar komik oluyor ki ve onu yiyesim geliyo beniiiiiim :KK66:

yeşilçam filmlerine aday sanırım:))) seke seke sevdiceğine kavuşuuur:)))

benim iki tane kızım var :KK16:
zeytin çok şımarık bi köpüş, ısırarak sevgisini belli ediyor. e ne de olsa daha 3 yaşında, kanı kaynıyor :KK52:
asıl meseleye gelirsek : kartopu (7 yaşındaki kızımız) mama yemek istemediğinde , zeytini mamanın yanına getiriyorum. sonra kartopu bir iştahlanıyor ki sorma gitsin :KK66:

tam çocuklara uygulanan yöntem, kıskanç bunlar kıskanç:)))))))

Benim 4 yaşında golden retriever cinsi bir kızım var.top hastası.top deyince hemen kulaklar dikilir topunu aramaya gider.bahçeli bir evimiz var ordayken yağmur başladığında bahçenin değişik yerlerinde olan 3-4 topunu koşarak teker teker hemen bulup toplar ve verandada yağmur gelmeyen bir köşeye bırakır.başka köpeklerin su içtiği kaptan asla içmez.pis yerlere kaçan toplarını almaz, biri gelip alsın diye ağlar.odadan çıkmasını istediğimde 'geri bas' diyorum geri geri çıkıyor yok böyle bir tatlılık.:KK16:

prenses desek, ya da titiz hatun, bayıldım yaa, pis yere girilir miymiş :KK19: :KK60:

Bahçede baktığımız bir kedimiz var, kendini köpek sanıyor, biz ne zaman evden çıksak hemen bizi takip etmeye başlar, izimizi kaybettiğindede en tiz sesiyle miyavlar:)) Aşırı iştahlıdır, 10 dakika arayla yemek ver hayır demez, sizi yemek yerken gördüğünde yemeğinizi ona verene kadar evin tüm camlarını teker teker gezip komik sesler çıkarır, arabanın kapısını açık bulsun herkesten önce biner, sandalyeye oturmaya niyetlendiğinizi anladığı an sizden önce gider bir güzel yayılır
a050.gif

maya(tekir olan kızım) pamuk yiyor,zararlı olur diye sakladığımda hırsızlık yapıyor dolabı falan açıp :KK70: eğer çalarken yakalarsam sanki başka bişey yapıyormuş gibi kuyruğla oynamaya başlıyor :KK70: bir de sevmek için kucağıma alıyorum gögüslerime yerleşiyor sonra bebeğin gazını çıkartır gibi dolaşıyoruz öyle evin içinde o da mırlayıp duruyor :KK70: yürümeyi bıraktığımda mırlamayı kesiyor :KK70:
piyu(siyah olan kızım) gece boynumu ya da kafamı emip uyuyor :KK70: bir de bazen poposunu temizlerken dengesi kaybedip sebzelikten falan düşüyor :KK70:

Erkek bir kedim var aileden birini görünce hemen şımarıyor ve yere yatıyor yuvarlanıyor :)

ben yazmıştım ama bunu görünce tekrar yazıyım dedim :))) benim kuzumda aynı yaaa o topu herbişeylerden önemli valla :)) top oynamaya bayılıyor.hatta dolaşmaya çıktıgımızda sırf bu yüzden çok nadir tasmasız dolaştırabiliyorum zira o top sesini duydugu anda gözü kimseyi görmüyor çılldırıyor resmen çocukların arasına dalıp onlarla top oynamaya başlıyor :) saatlerce hiç yorulmadan oynuyor eger yorulursada topu almasınlar diye yanında atıyor kendini yere :))
ne yaptıysak vazgeçiremedik :)))
evdede ufak bi topu var onunla oynamak istediginde götürüp koltugun arkasına atıyor sonrada alın diye aglamaya başlıyor :)))

bide kedimiz var evde o da kulagımı emip duruyor başka kimseye yapmıyo bi tek bana :)) ikisinide sokaktan aldım kuzuşlarımı ve onşları çok seviorumm

dışardan poşetlerle gelip bi kenara bıraktığımda gidip kafasını sokup poşetleri karıştırıyo annem bana ne almış diye =) çok seviyorummm minişimi çookk =)

Bizim kedimiz de buzdolabı açıldığında nerede olursa olsun koşup geliyor.:KK1:
Bazen onu bulamadığımda buzdolabını açıyoruz , o bizi buluyor. :KK16:

nişanlımın son zamanlarda öğrendiğim komik bir huyundan bahsedeyim. bir gün bana demiştiki, annem tuvalete girmeden pantolonumu tuvalet kapısının önünde çıkarıp girmeme kızıyo demişti. nasıl yani oldum:44::44: çıkarıp oraya bırakıyor musun diye güldüm eveeet öyle rahat oluyorum demişti. inanmamıştım. bi gün evlerine gittiğimde aşkım tuvalete gidip gelicem demişti. aklıma geldi gittim arkasından baktım hakkaten pantolonunu kapının önüne çıkarmış girmiş:KK53: küçük bi çocuk gibi:KK70: gülmekten ölmüştüm ya:KK9: onun bütün alışkanlıkları bana tatlı geliyoo:KK16:

nişanlımın son zamanlarda öğrendiğim komik bir huyundan bahsedeyim. bir gün bana demiştiki, annem tuvalete girmeden pantolonumu tuvalet kapısının önünde çıkarıp girmeme kızıyo demişti. nasıl yani oldum:44::44: çıkarıp oraya bırakıyor musun diye güldüm eveeet öyle rahat oluyorum demişti. inanmamıştım. bi gün evlerine gittiğimde aşkım tuvalete gidip gelicem demişti. aklıma geldi gittim arkasından baktım hakkaten pantolonunu kapının önüne çıkarmış girmiş:KK53: küçük bi çocuk gibi:KK70: gülmekten ölmüştüm ya:KK9: onun bütün alışkanlıkları bana tatlı geliyoo:KK16:

"Sizinki" derken evcil hayvanlardan bahsediyorduk, nişanlılardan değil.. :KK34:

Benim kedim katlanmış çorap hastası bıraktığın yerde asla bulamazsın.çoraplarla top oynuyor bebeğim :KK1: buzdolabı sevdası benimkinde de var.Hatta nasıl açıldığını bile gösteriyor küçük patileriyle.

X