Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mutlu olduğunda seke seke koşuyor,o kadar komik oluyor ki ve onu yiyesim geliyo beniiiiiim
benim iki tane kızım var
zeytin çok şımarık bi köpüş, ısırarak sevgisini belli ediyor. e ne de olsa daha 3 yaşında, kanı kaynıyor
asıl meseleye gelirsek : kartopu (7 yaşındaki kızımız) mama yemek istemediğinde , zeytini mamanın yanına getiriyorum. sonra kartopu bir iştahlanıyor ki sorma gitsin
Benim 4 yaşında golden retriever cinsi bir kızım var.top hastası.top deyince hemen kulaklar dikilir topunu aramaya gider.bahçeli bir evimiz var ordayken yağmur başladığında bahçenin değişik yerlerinde olan 3-4 topunu koşarak teker teker hemen bulup toplar ve verandada yağmur gelmeyen bir köşeye bırakır.başka köpeklerin su içtiği kaptan asla içmez.pis yerlere kaçan toplarını almaz, biri gelip alsın diye ağlar.odadan çıkmasını istediğimde 'geri bas' diyorum geri geri çıkıyor yok böyle bir tatlılık.
Benim 4 yaşında golden retriever cinsi bir kızım var.top hastası.top deyince hemen kulaklar dikilir topunu aramaya gider.bahçeli bir evimiz var ordayken yağmur başladığında bahçenin değişik yerlerinde olan 3-4 topunu koşarak teker teker hemen bulup toplar ve verandada yağmur gelmeyen bir köşeye bırakır.başka köpeklerin su içtiği kaptan asla içmez.pis yerlere kaçan toplarını almaz, biri gelip alsın diye ağlar.odadan çıkmasını istediğimde 'geri bas' diyorum geri geri çıkıyor yok böyle bir tatlılık.
nişanlımın son zamanlarda öğrendiğim komik bir huyundan bahsedeyim. bir gün bana demiştiki, annem tuvalete girmeden pantolonumu tuvalet kapısının önünde çıkarıp girmeme kızıyo demişti. nasıl yani oldum:44::44: çıkarıp oraya bırakıyor musun diye güldüm eveeet öyle rahat oluyorum demişti. inanmamıştım. bi gün evlerine gittiğimde aşkım tuvalete gidip gelicem demişti. aklıma geldi gittim arkasından baktım hakkaten pantolonunu kapının önüne çıkarmış girmiş küçük bi çocuk gibi gülmekten ölmüştüm ya onun bütün alışkanlıkları bana tatlı geliyoo