Bulut' umun komik huylarına devam ediyoruz..
Eğer ağlarsam yüzümü yalar, tedirginleşir..
Eğer kendime kızarsam hele hele bi'de kendimi döversem çok fena sinirlenir.. :asigim:
İzlesene.com : Video - etki&tepki
Ay ben bunu yerim ya
Bu arada anırmandan sonra ağlama seslerinde ses getirecek ben diyeyim:roflol:
Allah'ım o nedir kafayı koydu koltukla bacak arasına kaşlar küçük Emrah misali ben Bulut'un haline ağlayacaktımsenağlama
Varya kendine vurunca kamerayı senin suratına geçiriyodu ha:roflol::roflol:
Çocuğu psikopat ettin ha:mymeka::roflol:
Senin o "ha haayyy" diyen sesini sevsinlersırnaşık şeyŞeniz
Bu sefer bile bile attım kendimi yollara..
Filmlere efekt lazım olunca beni ararlar artık di mi? :roflol:
Ya iyi ki buraya ekleyecem diye çektim bu videoyu.. artık izleyip izleyip gülerim.. Bütün sülaleye de gönderdim az önce..
Tesellisinin şekli nasıl.. Yüz yalama yetmeyince göbeğe kayıyo adam :roflol:
Piskopatlık konusuna gelince... Belki çoktan oldu da benim haberim yok... :lepi:
Bulut 2 dakika 8 saniye boyunca şöyle bir ruh halindeydi bence:roflol:
- Anammm ağlıyorsenağlama
- Aaa güldü bu ayol, iyi iyi kendine geldi ben yalayıncadelikafadulden
- Aaa manyağa bak kendine kızıyoÇok üzgünüm çoook
- Dur dur, aaaa dövüyo kendini
- Dur yapma havlarım bak psikopata bağlarım bakalkisalkisalkis
- Ahanda gene güldü
Acaba şimdi neler oldu anlayan beri gelip bana da anlatabilir miCADIARZU
:roflol::roflol:
Püsküütüm dün akşam izledim hemde defalarca:roflol: ama şu var bilmeni istedim, Bulut'tan çok sen dikkat çekiyorsun artık:roflol: psikopata bağlanan Bulut değil emin olsırnaşık şey..
Delisin sen, inan delisin tek kelime ile ifade edebiliyorum söyleyecek söz bulamıyorum:roflol:
Bulut'un tavrına çok üzüldüm canım ya anlamaya uğraşıyor bu ne yapmaya çalışıyor gibilerinde dinliyor, bakıyor, hareket yapmaya çabalıyor ayy yazık ya yapma bu işkenceyi nasılda üzülüyor valla:1hug: kıyamam ben ona...
yaa yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi benim teriyer oğlumda ezan okunurken hafiften uluyarak eşlik ediyor
Haha Barçmanım benim komşumdada bir Sibirya kurdu var her akşam ezanında hocayla başlıyor bitene dek susmuyor bazen Alex çok ayıp diye bağrıyorum sadece ulurken kafasını çevirip yüzüme bakmakla yetiniyor:roflol:.. Bu sırada benim Yırtık şaşkın şaşkın çitlere burnunu dayayıp sarmaşıkların arasından gözenekler açıp dikkatle Alex'i izliyor bu ne yapıyor acaba diye...:roflol:
koptum resmen koptum yok böle bisey ALLAH'ım ya....
püsküütüüüüm yaaa bu sene oscarda ses ve efect ödülüne yüksek müsadelerinle seni aday göstermek istiyorum bulutuma da karakteri en hızlı değişen mükemmel köpek ödülü vercemmm oyy dayadı pembiş burnunu kameraya bende ekrandan seviyorum :))
Bulut da seni seviyor (sevene aşık olur hep).. a.s.
Bulut' umun komik huylarına devam ediyoruz..
Eğer ağlarsam yüzümü yalar, tedirginleşir..
Eğer kendime kızarsam hele hele bi'de kendimi döversem çok fena sinirlenir.. :asigim:
İzlesene.com : Video - etki&tepki
Bulut 2 dakika 8 saniye boyunca şöyle bir ruh halindeydi bence:roflol:
- Anammm ağlıyorsenağlama
- Aaa güldü bu ayol, iyi iyi kendine geldi ben yalayıncadelikafadulden
- Aaa manyağa bak kendine kızıyoÇok üzgünüm çoook
- Dur dur, aaaa dövüyo kendini
- Dur yapma havlarım bak psikopata bağlarım bakalkisalkisalkis
- Ahanda gene güldü
Acaba şimdi neler oldu anlayan beri gelip bana da anlatabilir miCADIARZU
:roflol::roflol:
:teytey: Günler sonra ilk defa sanırım 8-10 dakikadır kesintisiz kalabildim forumda ve açılışı Bulut-Püsküüt ikilisinin videosuyla yapmış oldum alkisalkisalkis
Ya gözleri doluyor adamın sanki (ya da bana öyle geldi o anda :uhm:) Ama sonra Nev'in dediği gibi karmaşık ruh hallerini görünce sabrı taşıyor sanki Bulut'umun Şeniz
Bu arada ağlama sesinde gerçekten junior Bulut mu var acaba diye düşündüm başta :roflol: Kendine kızdığında da "kızma kız kendine, bak ben bi kızarım görürsün, aa bak ayol sana diyorum, huuuu, kızma dedim, burada biri kızacaksa ancak ben kızarım" duygusunu vermeye çalışmış gibi geldi. kaydirigubbakcemile3
:roflol: sırnaşık şey :roflol: Ay karnıma ağrı girdi alkisalkisalkis Ben de alkışlıyorum :roflol: Püsküüt'ün dediği gibi ikinizi film yapımlarında görmek güzel olacak, sinemaya gitmeyi sevmem ama sizin için gider gişeden bilet alır seyreder, sonra da DVD'sini beklerim yerimseniben
Efen'im açılışı bizimle yapmanızdan ötürü gurur ve bahtiyarlıklarımızı yüksek müsaadenizle iletiriz.. a.s
Özellikle bir sahne var.. Şimdi saniyesini bilemiyorum yan bir bakış atıyor ya ona bitiyorum.. Sabitleyerek yandan çarklı bir bakış... Ölürüm ona ben ölürüm.. :asigim: Gözleri de dolar, tedirginleşir, çok hassas bir börektir benim oğlum..
Bak ben bunu hiç düşünmemiştim.. Sinemaya gitmeyi ben de sevmem.. Ama sanırım filmimizin galasına gitmem gerekebilir.. Neyse.. o zamana kadar alıştırabilirim kendimi bu düşünceye..