hevesle yazılanları okuyorum bu topik gene süperr olmuss helede videolar ekleincedelikafadulden
havucun yüzüne bakamzken güzel kıza gitceğini anlayı nasılda yemeye calışıoorrr :roflol:
Çok komik ya...:roflol:
hehehe ''güzeeell kızzzzz''' heheheh....:roflol:
Aynı çocuklar gibi, çocuklara da yemek yedirirken, başkasına vericem deyince kıskanır yerler ya...kafamçokkarıştı
benim zilli danam da aksam saat 10.30 oldumu ( dakiktir) esimin karsisina gecer söylenmeye baslar kavga eder hadi yatalim diye ... eger esim hemen kalkip yatmazsa salon kapisina gider ters ters bakip 2 laf daha eder söylenir söylenir sonra gidip yatar kaydirigubbakcemile3
ayrica kardesime cok düskündür eskiden ayni sehirde yasardik...ama 1.5 yildir görmedi... evde kardesimin adini söyleyemiyoruz.. adini duyunca bögüre bögüre agliyor senağlama
benim zilli danam da aksam saat 10.30 oldumu ( dakiktir) esimin karsisina gecer söylenmeye baslar kavga eder hadi yatalim diye ... eger esim hemen kalkip yatmazsa salon kapisina gider ters ters bakip 2 laf daha eder söylenir söylenir sonra gidip yatar kaydirigubbakcemile3
ayrica kardesime cok düskündür eskiden ayni sehirde yasardik...ama 1.5 yildir görmedi... evde kardesimin adini söyleyemiyoruz.. adini duyunca bögüre bögüre agliyor senağlama
Çok mersi çok bu saatte koyduğun içün ben gene eve gidene kadar izleyemeyecem ya
Ama şeyi merak ettim o cümleye hassasmışya:roflol:
Bi de şey deyip çeksen;
Hamzalar tahteravalliden kayarken Bulut yakalamış-tatlicadiarzu-
Acaba nasıl tepki verirCADIARZU:roflol::roflol::asigim:
Hemen akşam olsunda gidip izleyeyim pofuduk Bulut'u:asigim:
Ya uf yaaaklava: İnan aklımdan gitti senin gündüz izleyemediğin. Ben de heyecanla bekliyordum nevkuşum ne yazacak diye..
Verdiğin repliğe çalışayım ben bi'ara.. Ondan sonra da çekim yapıp PeriPrens topiğimize ekleyeyim..
Çok mersi çok bu saatte koyduğun içün ben gene eve gidene kadar izleyemeyecem ya
:
Sıra geldi Bulut'umun ikinci komik huyuna..
Replik şu:
"Ben onlara dedim ki.. Bulut sizi mahveder"
Bu cümle yetiyor.. Başlıyor havlamaya.. Ama bu nasıl cümledir yahu? Kaç hece var içinde.. sen nereden anlıyorsun bunu?:roflol:
........Acaba mahveder ve hav arasında bizim Türkçe ve Arapça kökenli (Osmanlıca da olabilir, yanlışım olmasın) kelimeler arasında sık sık kurduğumuz bağlantıyı mı kuruyor :roflol:
Ayy Barçam ablacım bizimkiler de öyle:roflol:
Hele zeytine hastalar aşırıp aşırıp top gibi oynarlar:roflol:
Benimkilere de mandalina koklatıyorum Allah'ım o hallerini bir gün videoya çekeyim o surat nasıl ekşiyor kafayı çeviriyor çok komik oluyolar ya:roflol:
sifonu çekince klozete patilerini dayayıp büyük bir merakla izlemesi
not kazara göremediyse uzun süre miyavlaması
kendi mamasını bitirdikten sonra gizmonun ilgisini başka bir yere çekip onun mamasından aşırması
gözleri uzağı görmediği için uzaktan sesimi duyana kadar bana sinirli sinirli havlaması
Ben senelerdir hala boş bulunup sıçrıyorum senin sıçraman o kadar normal ki.. :1shok: :roflol:Bulut sizi mahveder videosunu dalgın dalgın izlerken, havlamasıyla yerimde sıçradım resmen kaydirigubbakcemile3