Sizinkinin Komik Huyu Ne?

hevesle yazılanları okuyorum bu topik gene süperr olmuss helede videolar ekleincedelikafadulden
havucun yüzüne bakamzken güzel kıza gitceğini anlayı nasılda yemeye calışıoorrr :roflol:

Mamasını yeni değiştirdik beyzadenin.. Mırın kırın oldu yine.. Ben de her naz yapışında mama kabını elime alıp pencereye doğru gidiyor ve başlıyorum "Güzeeeell Kızzzzz gel Bulut'un mamasını ye" diye bağırmaya..

Önce kaba atlıyor.. Ve o haldeyken yemeye başlıyor.. İki ayak üzerindeyken :roflol: :roflol:

Çok komik ya...:roflol:

hehehe ''güzeeell kızzzzz''' heheheh....:roflol:

Aynı çocuklar gibi, çocuklara da yemek yedirirken, başkasına vericem deyince kıskanır yerler ya...kafamçokkarıştı

Çok komik ya...:roflol:

hehehe ''güzeeell kızzzzz''' heheheh....:roflol:

Aynı çocuklar gibi, çocuklara da yemek yedirirken, başkasına vericem deyince kıskanır yerler ya...kafamçokkarıştı

:roflol: :roflol:
Bu mertebeye nasıl yükseldi ben de anlamadım vallahi.. Bir gün, yemesi gereken bir şeyi yemeyince denedim (insan hali ne de olsa) tuttu.. kaydirigubbakcemile5

benim zilli danam da aksam saat 10.30 oldumu ( dakiktir) esimin karsisina gecer söylenmeye baslar kavga eder hadi yatalim diye ... eger esim hemen kalkip yatmazsa salon kapisina gider ters ters bakip 2 laf daha eder söylenir söylenir sonra gidip yatar kaydirigubbakcemile3

ayrica kardesime cok düskündür eskiden ayni sehirde yasardik...ama 1.5 yildir görmedi... evde kardesimin adini söyleyemiyoruz.. adini duyunca bögüre bögüre agliyor senağlama

Huylara bak ya-aa
Çok alemmiş.. kaydirigubbakcemile3
Hassasiyetleri şaşırtıyor insanı..

:teselli: Duygusallığa bakar mısınız?! Allah'ım şu insan şeklindeki canlılara da biraz gönder, lütfen :Saruboceq:

Uyku saati konusunda pek bi' hassasmış :roflol:

Sıra geldi Bulut'umun ikinci komik huyuna..

Normalde huy olarak havlayan köpeklerden değildir Bulut'um.. Kapı çalınınca havlar.. Ne olur ne olmaz duymuyor olabiliriz di mi?

Ya da o sırada kadraja bir kedi ya da köpek takılmıştır.

Amma velakin bazen havlaması icap ediyor.. Mesela kardeşim aradığında "Bulut'u çok özledim bi' havlatsana, bari sesini duyayım" dediğinde ben ne yapıyorum acaba? :roflol:

Replik şu:
"Ben onlara dedim ki.. Bulut sizi mahveder"

Bu cümle yetiyor.. Başlıyor havlamaya.. Ama bu nasıl cümledir yahu? Kaç hece var içinde.. sen nereden anlıyorsun bunu? :roflol:

ıki ayrı zamanda çektim, tepkilerin aynılığına bakın lütfen..

Çok mersi çok bu saatte koyduğun içün ben gene eve gidene kadar izleyemeyecem ya

Ama şeyi merak ettim o cümleye hassasmışya:roflol:

Bi de şey deyip çeksen;

Hamzalar tahteravalliden kayarken Bulut yakalamış-tatlicadiarzu-

Acaba nasıl tepki verirCADIARZU:roflol::roflol::asigim:

Hemen akşam olsunda gidip izleyeyim pofuduk Bulut'u:asigim:

Ya uf yaaa klava: İnan aklımdan gitti senin gündüz izleyemediğin. Ben de heyecanla bekliyordum nevkuşum ne yazacak diye..

Verdiğin repliğe çalışayım ben bi'ara.. Ondan sonra da çekim yapıp PeriPrens topiğimize ekleyeyim..

He yap ekle ekle lütfennnnsırnaşık şey

Ama akşam ekle tepemi attırma kadın:mymeka:sırnaşık şey

Çok mersi çok bu saatte koyduğun içün ben gene eve gidene kadar izleyemeyecem ya

:

sositososito Oh, ooh, izledim ya sositososito Nev'den önce izledim ya sositososito sefam olsun, oh oooohh :tomato:

:roflol: Püsküütüm dünden beri ancak çıkmaya karar veren 20 yaş dişimin acısıyla kavrulurken ilaç gönderdiğin için çoook teşekkür ederim a.s.
Bulut da benim gibi dile ve çözümlemelere meraklı anlaşılan kaydirigubbakcemile3 Hakkaten mahvedecek gibi havlıyor ama :roflol: Acaba mahveder ve hav arasında bizim Türkçe ve Arapça kökenli (Osmanlıca da olabilir, yanlışım olmasın) kelimeler arasında sık sık kurduğumuz bağlantıyı mı kuruyor :roflol:

Sevgili yufka sana tepeleme dalarrım, silme yapar kaçarım ha neye uğradığını şaşrsın:mymeka:-tatlicadiarzu-

Zaten izleyemedim diye asabiyete bağladım karnımda ağrıyo , ağrıdaş olduk bugün:roflol:

........Acaba mahveder ve hav arasında bizim Türkçe ve Arapça kökenli (Osmanlıca da olabilir, yanlışım olmasın) kelimeler arasında sık sık kurduğumuz bağlantıyı mı kuruyor :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Güldürme borcumu ödedim böylelikle.. Allah iyiliğini versin e mi?

ahv ve hav

:roflol: :roflol:

Valla neden olmasın? :1shok:

ahv.. ahv.. ahv.. ahv... :roflol: Ayyyy koptum yahuuu

ooo benim canlarımın komik huyları çoktur kaydirigubbakcemile3

NAZLICANla başlayım

canı oyun istiyorsa önüme geçip yürümemi engellemek için ayaklarıma pati atması

nerede açık bir dolap görse girip içine yerleşip yatması

sifonu çekince klozete patilerini dayayıp büyük bir merakla izlemesi

not kazara göremediyse uzun süre miyavlaması

limon ve portakal kokusundan kaçması gözlerini kısıp burnunu buruşturması

tabaklardan erik kiraz üzüm gibi meyveleri ağzıyla aşırıp yere inip onlarla oynaması

sabahları benim cornfleksime ortak olup birkaç tane yemesi

camın dışında kuşları seyrederken ( yüksek biryer aşağı inemez) atlayıp yakalayacakmış gibi pusuya yatıp poposunu sallaması

köpeklerimizin kuyruklarına gidip gelip pati atması

Son düzenleme:
Ayy Barçam ablacım bizimkiler de öyle:roflol:

Hele zeytine hastalar aşırıp aşırıp top gibi oynarlar:roflol:

Benimkilere de mandalina koklatıyorum Allah'ım o hallerini bir gün videoya çekeyim o surat nasıl ekşiyor kafayı çeviriyor çok komik oluyolar ya:roflol:

CİCOŞ ben giyinikken çamurlu patileriyle üstüme atlamaya çalışan gizmoya hayır diye bağırınca onu kulübesine sokup önünde nöbet tutarak ben çıkana kadar bırakmaması

eve gelen sucu, elektrikçi ve bilumum satıcının paçalarına yapışıp ısırması

kendi mamasını bitirdikten sonra gizmonun ilgisini başka bir yere çekip onun mamasından aşırması

yüzümü şılap şulup yalaması
GİZMO

yemeğini veren ben olduğum halde tabağına yaklaşınca bana bile hırlaması

gözleri uzağı görmediği için uzaktan sesimi duyana kadar bana sinirli sinirli havlaması

kucağıma oturduğunda onu okşamayı bırakınca patisiyle dürtüp devam et demesi

şimdilik aklıma gelenler bunlar sonra yine devam ederim

hiç hoşlanmıyor narenciyeden ve yüzü çok komik oluyor sıpanınkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 karizmatik Bulut' umuz pek kıskançmış. bunu da öğrenmiş olduk.

mesajlardaki link e denk gelmeden diğer videoları izledim. Bulut sizi mahveder videosunu dalgın dalgın izlerken, havlamasıyla yerimde sıçradım resmen kaydirigubbakcemile3

hepsi çok güzel videolar Püsküüt üm.

eski muhabbet kuşlarımızla ilgili anılarım var benim de.
içlerinden biri, kışın açıkta kalan kalorifer peteklerine konar, bağırırdı. ayakları yanıyor ama uçup kaçmak aklına gelmiyordu. (petekler sıcaktı ama tahriş edici bir sıcaklığı yoktu.) perdeler de kısaydı, petekleri örtü ile kapattık sonraları.

bir de dışarda bulduğumuz yaralı güvercinleri eve getirirdik. içlerinden biri resmen evcilleşmişti. ben ilgilendiğim için benden hiç kaçmazdı. hatta elime kur bile yapıyordu :1rolleyes: en son başka bir güvercin için terk etmişti beni...

Barçmanım.. Hepsinin huyları arasında beni en çok güldürenleri seçtim..

Nazlıcan için:
sifonu çekince klozete patilerini dayayıp büyük bir merakla izlemesi

not kazara göremediyse uzun süre miyavlaması

Cicoş için:
kendi mamasını bitirdikten sonra gizmonun ilgisini başka bir yere çekip onun mamasından aşırması

Gizmo için:
gözleri uzağı görmediği için uzaktan sesimi duyana kadar bana sinirli sinirli havlaması

:roflol: :roflol: Hepsine de sağlıklı, uzun ömürler dilerim..

Bulut sizi mahveder videosunu dalgın dalgın izlerken, havlamasıyla yerimde sıçradım resmen kaydirigubbakcemile3
Ben senelerdir hala boş bulunup sıçrıyorum senin sıçraman o kadar normal ki.. :1shok: :roflol:

Seninkilere gelince..
Muhabbet kuşunun aklına uçmak nasıl gelmez anlamadım.. kaydirigubbakcemile3
Çocuğun günahını almayalım belki de mazoşisttir.. :roflol:

Güvercinin seni terk etmesi iyi olmuş.. Yoksa Allah mmuhafaza :rofll:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…