Bu başlık altında dostlarımızın komik huylarını paylaşalım.. Bize komik gelen tepkilerini, alışkanlıklarını konuşalım.. Okudukça keyfimiz yerine gelsin, gülelim.. :lepi:
Benim 6 yaşındaLabrador Retriever cinsi köpişim Bulut'un havuçla arası yok.. Oysa yemesi lazım. Tesadüfen geliştirdiğim bir yöntemle artık ilaç dahil ne olsa Bulut'a yutturuyorum. şakkıdı
Eski evimizin bahçesinde bir sokak kedisi vardı beslediğim: Güzel Kız koymuştum adını.
Bulut'a uzat havucu.. Hayatta yemez.. Ama havucu güzel kıza vereceğini söylersen anında kapılır.. :roflol: :roflol:
-Güzeeelll kııızzzzzz hihoyyyt
Buyrun bu da vidomuzun linki : (pata küte çektim, başındaki anlamsız görüntüyü silmeyi akıl edemeden upload etmiş bulundum, kusura bakılmasın)
İzlesene.com : Video - labrador & havuç
ahahha kıskanc ne olcek yedi havucu:roflol::roflol::asigim:
Allah "Güzel Kız" dan razı olsun vallahi.. :roflol: :roflol::roflol: :roflol: iyi taktik işe yarıyor
Ayy yerim onu ben yaa.. Lütfen çekin bir an önce de gülelim hep beraber.. :lepi:Yerim ben o Bulut'un kıskançlığını:)) Benim kedim var. Adı Fındık. Pazar sabahları babasıyla yani eşimle oturup belgesel seyrediyolar. Kuş görüntüsü oldu mu zor tutuyoruz tv ye saldırıyo. Ama elimde görüntü yok. Çekince sizinle paylaşırım püsküütcüm.
ya cok sekermıs nasılda yedı vermemek ıcın Şeniz
çok güzel ve akıllı köpeğiniz var benim kıza izleticeğim bayılıyor hayvanlara büyüdüğünde veteriner olacakmış sokak köpeklerini tedavi edecekmiş sırf o mutlu olsun hayvan sevgisiyle yetişsin diye bizimde bir kuşumuz var suda oynamaya bayılıyor su sesi taklidi bile yapıyor çok şeker ya:asigim:
Teşekkür ederim.. a.s.
Kızınızın fikri büyüyünce değişmez dilerim.. Gerçekten hayvanları seven veteriner açığımız çok büyük çünkü..
Kuşunuza da sağlıklı ömürler dilerim..
:roflol: Seninki daha da betermiş.. Kediden korkuyo yani? :roflol: Ayy Allahım yaaaa.. Hastasıyım bunların yaaane güldum o videoya yaaaa okadarmı olur:)))))) benim de kayınvaldemde ki kedinin adı maviş bende oyle korkutuyorum bağzen maviş gelir yer diye ve işe yarıyo gerçekten video baya komik tı vallah akıllı tv ye de yolla bence:))))
Ha'di mantıyı içindeki kıyma kokusuyla yuttu diyelim.. Diğerlerine ne demeli? :roflol:Nasılda yedi havucu kıskançlık bu olsa gerek.
Bende beslemiştim 2 sene amerikan cocker cinsi oda domates ve salatalığın kabuklarını yerdi hatta bir keresinde sarımsaklı mantı yemişti.
Yaaa nevkuşum yaaa.. Bi'sen izleyemedin..Güzel kızı daha önce de izledimdi ama bu videoyu hala izleyemiyorum hata 103 diyor üff:çok üzgünüm:Evde açar belki of ya:çok üzgünüm:
Sabrede sabrede sabır taşına döndüm Yırtık kızım sayesinde yahu.. hevesle bekliyorummmmOnun o burnunu o karizmatik tipini yerim ben... Deli oldum izlerken ve kahkahayı patlattım:roflol: Ne olsa aynı tepkiyi veriyor demek ay çok hoş püsküütüm çok güzel...Ama... Isırmayı çok istiyorum o burnuşu ben yaaaa:1hug:
Havuç ve Bulut:roflol:
Havuç ve Yırtık :roflol: az sabredin aradaki farkı izleyin...:roflol: