Sizinkinin Komik Huyu Ne?

Fikir süper selim.. İlk fırsatta yapayım söylediğini.. Bir video çalışması daha yapıyoruz şimdi.. Onu ekleyene kadar hepsini ilk mesaja da aktarırım.. Haklısın böyle bulmak zor oluyordur..

Sayende Bulut meşhur oldu desene.. Mail başına telif hakkı mı isteseydik? Beleşe mi gitti yani şimdi hepsi? şakkıdı

Ön anırmama sen de taktın.. E hoşgeldin aramıza.. Sizin yüzünüzden artık konuşmayı bırakıp anırmaya karar verdim. Bunca yıldır konuşurum, sözler havaya gider.. Meğer anırmak lazımmış.. Bak nasıl da dikkat çekti :roflol:

Ancak devam satırlarından anladığım kadarıyla.. "anıranlardan sen anlarsın, anır onlarla" diyesim geldi.. kaydirigubbakcemile5

Not: Rapunzelin kuleden sarkıp kocaman bir öpücük gönderiyor sana.. a.s.

1 aydan sonra ilk kez gördüm..geldi atladı üstüme..normalde miyavlamaz purrrlar...bi baktım mivmiv purrmurr miyav miyav elime bakıyo bişe anlatıyo karşılıklı miyavlaşıyoz...baba hiç yaparmıydı böyle dedim..seni görünce yapıyo dedi..

püsküüüüütüüüüümmm o nasıl fideodur öyleee? bulut anırıyo önce şok oldum inanmadım
o sesin bulutum gibi bir centilmenden çıktığına sonra
yarıldım gülmekten sesi de açmışım farkında olmadan
odamın kapısının önünden geçen babam kapıyı çalıp dediki
--o ses nerden çıkıyo gecenin bu saatinde :))

Son düzenleme:
Sitemini dile getiriyor herhalde.. Ayda bir görüyorsa normaldir.. :roflol: E-ee nasıl anlatsın çocuk olanı biteni..?
Babanın yerine koydum kendimi de... :roflol: :roflol: :roflol:
Demiştir sonunda kız delirdi.. :roflol:

Söz dinledim.. Bulut'un bütün "Komik Huy" videolarını ilk mesaja ekledim.. yerimseniben

Ellerine sağlık,süper olmuş Püsküüt'üm..
Bu arada yenilerini de dört gözle bekliyoruz,unutma..:asigim:
Kocaman öpüyorum Rapunzel'im..Şeniz

Bulut sanırım kendisini buralarda madara ettiğimi anladı..
Zaten hepi topu iki tane komik huyumuz kaldı videoya çekmelik.. Adam elimde kamerayı görünce vazgeçiyor ne yapacaksa..

Yüz eskimesi denilen şey herhalde.. Sahnelere biraz ara vermemiz gerekiyor.. :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Asla izin vermem

Lulut oğlum, fivvv fiyyttt(ıslık efekti oluyor:roflol:) Nev ablan seni bekliyor yüz mü çevireceksin:çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Asla izin vermem

Lulut oğlum, fivvv fiyyttt(ıslık efekti oluyor:roflol:) Nev ablan seni bekliyor yüz mü çevireceksin:çok üzgünüm:

Ya bildiğin gibi değil nevkuşum... Adam 6 senedir yaptığı hareketi yapmaktan vaz geçer mi?
Kaç kere denedim.. Elimde kamera varsa kafayı başka yere çeviriyor..
Ama kamera yoksa aynı komik huy tamam..
Gizli kamera mı alsam ne? :roflol: :roflol:

delikafadulden Ne sandın benim lulutumu Şeniz Ay o da benim gibi yüzünü eskitmekten mi korkarmış şakkıdı kameralara oynamazmış Bulut demek ki, ay Nev kaçırma bu oğlanı bak evde kalacan, böylesini bi' daha bulamazsın asla :roflol: :tomato: kaçtııım

:roflol::roflol:
Süpersin Püsküüt'üm..İyi güldüm sabah sabah..:roflol:
Ama ben videoya çekilecek yeni komik huyu buldum sanırsam..Hadi bize kameralardan kaçan ünlümüzün videosunu çeksene.:asigim:

canım yaaa,, kıskanç seniii hihoyyyt cok akıllı maaşşallah.

benım tatuşum vefat ettı ama bana bır dunya guzel komık anılar bıraktı. onu çok özluyorum. ruyalarımda bıle göruyorum aglıyorum. kızım 0 numara pamuk bır terrıerdi. tam yemelıktı. sut içerken tasın etrafında bır kaç tur döner ve aglardı. sonra içerdi. ezan okundugunda 5 vakıt ezandan bır kaç sanıye once mırıldanarak aglardı. benım böceklerden korktugumu bılırdı ve yolda böcek falan görurse hemen benı başka yöne cekerdı...çok özledım onu çookkk.

Ya aslında hiç çakozlamazdı durumu.. Son günlerde abartınca o da ayıldı tabe yerimseniben
Telif ücretini bir buttan, 2 buta çıkartarak çözeriz belki konuyu yerimseniben

:roflol::roflol:
Süpersin Püsküüt'üm..İyi güldüm sabah sabah..:roflol:
Ama ben videoya çekilecek yeni komik huyu buldum sanırsam..Hadi bize kameralardan kaçan ünlümüzün videosunu çeksene.:asigim:
kameralardan kaçsa o da komik kuy sayılır tabii.. de adam öküz gibi bakıyo kameraya.. hani sanki görünmez bir pause düğmesine basıldı sanarsın.. :roflol:
Öyle kaç tane video oldu şimdi elimde :roflol: :roflol:

Özellikle de böceklere verdiği tepki komikmiş.. Gökyüzüne selam olsun.. Başınız sağ olsun..

[

Özellikle de böceklere verdiği tepki komikmiş.. Gökyüzüne selam olsun.. Başınız sağ olsun.. [/I][/QUOTE]

sagol canım.

Ya aslında hiç çakozlamazdı durumu.. Son günlerde abartınca o da ayıldı tabe yerimseniben
Telif ücretini bir buttan, 2 buta çıkartarak çözeriz belki konuyu yerimseniben

CADIARZU Bulut'u düşündüm. cokacimcoook delikafadulden cokacimcoook delikafadulden görüntüleri geldi hemen aklıma :roflol:

kaydirigubbakcemile3 "Hee, Püsküüüt Hanım ben de yedim sanki, yok al çek de yayınla bakiim, put gibi durayım da böyle :1shok: ay şu gözümde seğirmese ne olurdu sanki :1shok:" gibi bir şeyler mi diyor acaba :roflol:

Ne mutlu ki hayatınızın bir bölümünü o sevgiyle geçirebilmişsiniz. Bir yerlerde hissediyordur hatırlandığını, anıldığını, buna inanıyorum.

Yemek yemenin(süt içmenin) bir törene çevrilmesi söz konusuymuş sanırım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Dikkat ettim de sol gözün seyiriyor gibi geldi.. Sen kıpırdamadan durmayı becerene kadar ben videoyu çekmeyi haydi haydi beceririm herhalde.. -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2

Dikkat ettim de sol gözün seyiriyor gibi geldi.. Sen kıpırdamadan durmayı becerene kadar ben videoyu çekmeyi haydi haydi beceririm herhalde.. -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2

Yarın eminim ki video yada foto geliyorcokacimcoook

İçime doğuyor çok eminimdelikafadulden

Avartar değişmiş bir inceleyeimcokacimcoook

Nevkuşum seni mahcup etmek istemem ama sanmıyorum.. Yani en azından komik huy konusunda.. Ama sana az sonra sürprizim olacak.. Özel ekipmanla çekilmiş foto ekleniyor birazdan lulutun topiğine.. yerimseniben

Yarın eminim ki video yada foto geliyorcokacimcoook

İçime doğuyor çok eminimdelikafadulden

Avartar değişmiş bir inceleyeimcokacimcoook

Sen sanırım erdin.. Asıl planladığım olmasa da diğerini çekebildim :lepi:

Geliyor az sonra.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…