Sizinkinin Komik Huyu Ne?

Replik şu:
"Ben onlara dedim ki.. Bulut sizi mahveder"
[/CENTER]

Oyy oyy allahın delüsüüüü:roflol:
Kimi mahvedecek acabananiknanik Kime ne yapacakta? Kim nasıl mahvolacak? :roflol:delikafadulden
Sizin bahçede saldırılacak kişiler, halledilmesi gereken olaylar var sanırım her an püsküütüm, anında adam uçuyor pencereye:roflol:
Hahahaaa bayıldım bayıldım :nazar:

Ben senelerdir hala boş bulunup sıçrıyorum senin sıçraman o kadar normal ki.. :1shok: :roflol:

Seninkilere gelince..
Muhabbet kuşunun aklına uçmak nasıl gelmez anlamadım.. kaydirigubbakcemile3
Çocuğun günahını almayalım belki de mazoşisttir.. :roflol:

Güvercinin seni terk etmesi iyi olmuş.. Yoksa Allah mmuhafaza :roflol:

sorma püsküütüm, normalde çok akıllı bir kuş idi, ama bu olayda biz de şüphe etmiştik kendisinden. :eek:

pek hiperaktifti. bir kere kaybolmuştu evin içinde. her yere baktık, camlar banyo kapıları falan kapalı, çok dikkat ederdik bunlara. evin içinde ama nerede? çağırıyoruz hiç ses yok.
tekrar tekrar odaları gezdik. en son çağıra çağıra evde dolanırken, yatak odasına baktık. biz çağırdıkça incecik bir ses geliyor. sağa bak, sola bak yok. en son aşağılara baktık. meğer karyolanın altına girmiş edepsiz. dışardan biz ona bakıyoruz, o bize. gelmiyor da, bir yere çarpmasın diye elimize de almaya çalışmıyoruz. sevdiği eşyalarla çıkardık en son. :asigim:

güvercin olayı ayrı zaten. o zamanlar çok bilgim yoktu, neden öyle dolandığını anlamıyorduk. ben ortaokuldaydım, zamanla öğrendik :eek:

Oh be sonun da izledim:roflol:

Mahveder kelimesinde ki vurgu Bulut'u hoplatan sebep anladığım kadarıyla:roflol:

Hatta yufkamın teorisini destekliyorum ahv ahv ahv hav hav:roflol::roflol:

Ben de Badem'e diyeyim ki;

Ben dedim ki onlara Badem sizi mihivvveder:roflol::roflol::roflol:

benim yaramaz kızım (şimdilerde kerli ferli koca bir kız ve bir anne) :)))

öpülmekten hiç hoşlanmaz:dilcikar:babası (eşim:)) kucağına alıp öptüğünde onunla savaşıp aşağıya atlar ve ilk iş sinirini erkek kedimden yani eşinden çıkarır onu döver:roflol:

o özene bezene ütülediğim pantolonlarını eşim giyer giymez pantolonların üzerinde tırnaklarını sivriltmeye çalışır eşimin de bacaklarını yırtar:))

ödül olarak verdiğim konserve mamalarını evdeki diğer kedilerle paylaşmamak için birden yutar yutarken de söylenir 'nam nam nam' diye.

akşamları eşimin kucağında uyur ve eşim kımıldadıkça kızar bağırır ve yeniden uyumaya başlar .

çizgi film izler ara sıra gözlerini irileştirip tepki verir.

bazen de öyle bir durur ki sanırız hayatı çözmüş böyle gözlerinde bir bilgelik 'ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz' der gibi bir ifadesi olur :roflol::roflol:

benim yaramaz kızım (şimdilerde kerli ferli koca bir kız ve bir anne) :)))

öpülmekten hiç hoşlanmaz:dilcikar:babası (eşim:)) kucağına alıp öptüğünde onunla savaşıp aşağıya atlar ve ilk iş sinirini erkek kedimden yani eşinden çıkarır onu döver:roflol:

o özene bezene ütülediğim pantolonlarını eşim giyer giymez pantolonların üzerinde tırnaklarını sivriltmeye çalışır eşimin de bacaklarını yırtar:))

ödül olarak verdiğim konserve mamalarını evdeki diğer kedilerle paylaşmamak için birden yutar yutarken de söylenir 'nam nam nam' diye.

akşamları eşimin kucağında uyur ve eşim kımıldadıkça kızar bağırır ve yeniden uyumaya başlar .

çizgi film izler ara sıra gözlerini irileştirip tepki verir.

bazen de öyle bir durur ki sanırız hayatı çözmüş böyle gözlerinde bir bilgelik 'ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz' der gibi bir ifadesi olur :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Düşünüyorum da ilerde bizimde mi mama savaşlarımız olacak:roflol:

Sizin bahçede saldırılacak kişiler, halledilmesi gereken olaylar var sanırım her an püsküütüm, anında adam uçuyor pencereye:roflol:

:roflol: ohoooo nerde kallisim.. adam ya kedileri mahvediyo ya da köpekleri.. İnsan görünce deli mutlu, sevindirik.. Sanarsın herkes 40 yıllık ahbabı :roflol:

...biz çağırdıkça incecik bir ses geliyor. sağa bak, sola bak yok. en son aşağılara baktık. meğer karyolanın altına girmiş edepsiz. dışardan biz ona bakıyoruz, o bize. gelmiyor da, bir yere çarpmasın diye elimize de almaya çalışmıyoruz. sevdiği eşyalarla çıkardık en son. :asigim:
Kuş işi zor vallahi.. Kedi-köpek olsa höbedenek tutar çıkartır insan dışarı.. Kuşu nasıl tutacaksın..

Ben de Badem'e diyeyim ki;

Ben dedim ki onlara Badem sizi mihivvveder:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: Denemesi bedava..
Yorgunla sen ne kadar şifre çözücülük yapsanız da boş..
Bir örnek vereyim.. R anlatınca ben de inanamadım.. Ertesi gün denedik ve yeniden yaptı.

İkisi oyun oynuyor.. Oyuncaklarının hepsinin adını bilir Bulut. Topu getir, gelir.. maymunu getir, gelir... Bir oyuncağı var ama adı yok..
R demiş ki "Hani senin oyuncağın var ipini çekiyoruz böyle koş onu getir"
Getirmiş adam.. Ben de ha'di canım dedim.. Yok artık daha neler.. Sonra denedik ve yine yaptı adam.. Hayırdır inşallah diyelim..

Artık önemli konuları kısık sesle konuşuyoruz evde.. ne olur ne olmaz :roflol: :roflol:

:roflol: Doğru demiş düşünür.. :nazar:

Ay burası çok süper olmuş bayıldımm

Gelecekte birgun mutlaka benımde köpegim olacak:Saruboceq:

Şimdilik pamuk kızımla yaşayıp gidiyoruz :asigim:

benım kız asabi bu aralar gece göbegimde uyumaya bayılıyor bende sırtustu uyuyamam biraz bekliyorum ayıp olmasın die yok olmuyo kalkmasını ima edince bana:mymeka: bi tırmık 2 miyavv benı darp edip zorla yatırıyor senağlama :roflol:

barcman ablamın kedisinin huyu bizdede var sifon sesiyle merakla bakmaya çalışması bigun sinirlenim agzımdan ayyyyy m.k var pamuklafı cıktı :mymeka::roflol:

babamız askerde her akşam telefon seanslarımız var özlüyo çocuk tamam anladımda su yakmıyor faturayı ben ödüyorum eger bırakıp telefonu 1 2 dakika mavlayıp yalayıp kafa sürtmesine izin vermessen konuşmamız mumkun olmuyo malesef ama arayan baskasıysa amannnn:dilcikar: bi tavırla gidip yatıya koltuga bak hakkını yiyemem babasıyla hasret giderip bizi başbaşa bırakıyo anne baba özel konusur:jeyyar: anlayışlıdır benım kızımm

en tuhaf gelenide memkelet yolculuguna hazırlanıyorum valizler koşuşturmaca onun seyahat kutusuda ortada oraya gittigimizde sevdigi seyler cıktı içinden oda valiz yapmış :))) (tokam kumaştan gül zeytin pamuklu cubuk)

Son düzenleme:
Barçmanım.. Hepsinin huyları arasında beni en çok güldürenleri seçtim..

Nazlıcan için:

Cicoş için:

Gizmo için:

:roflol: :roflol: Hepsine de sağlıklı, uzun ömürler dilerim.. :nazar: :nazar: :nazar:

sağol birtanem yaaŞeniz gizmo 8 yaşında cicoş 7 yaşında oldu zaman çok çabuk geçiyor onları kaybetmeyi düşünmek bile istemiyorum

bende bütün küçük dostlarımıza uzun ömürler dilerim

şu anda köpeklerim banyo yaptıkları için evdeler nazlıcanla evin altını üstüne getirmekle meşguller kaydirigubbakcemile3

benim lokum,kedişim,,daima,tuvalet ihtiyacını karşıladıktan sonra füze hızıyla sanki ,yaptıkları peşinden geliyor gibi vınnnnnnnnnnnn diye yanımdan geçerek masanın altına saklanır.
kızım derim,kakişler çişişler yine mi, seni takip ediyor:roflol:

benim lokum,kedişim,,daima,tuvalet ihtiyacını karşıladıktan sonra füze hızıyla sanki ,yaptıkları peşinden geliyor gibi vınnnnnnnnnnnn diye yanımdan geçerek masanın altına saklanır.

kaydirigubbakcemile3 aynen bizimkide öyle kumundan bir kaçışı varki görülmeye değer

babamız askerde her akşam telefon seanslarımız var özlüyo çocuk tamam anladımda su yakmıyor faturayı ben ödüyorum eger bırakıp telefonu 1 2 dakika mavlayıp yalayıp kafa sürtmesine izin vermessen konuşmamız mumkun olmuyo malesef
Çok ilginç geldi bu ya.. Mesela Bulut algılamaz telefonu... Eğer ben telefonda yüksek sesle konuşuyorsam, kendisine söylendiğimi düşünür, kulaklarını kapatıp kaçar.. :roflol:
en tuhaf gelenide memkelet yolculuguna hazırlanıyorum valizler koşuşturmaca onun seyahat kutusuda ortada oraya gittigimizde sevdigi seyler cıktı içinden oda valiz yapmış :))) (tokam kumaştan gül zeytin pamuklu cubuk)
:roflol: :roflol: Süslüye bak sen yaaa :nazar:

:roflol: :roflol:

Yahu bunların hepsi bir alem.. Oku, oku gül..

:nazar:

:roflol::roflol::roflol:

Valla bizim ki aksine asla bırakmaz ben temizleyene kadar deli gibi üstünü örter patilerini siler temizler oğlum diyorum çık git şurdan rahatça alayım adın poklu badem olcak:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Valla bizim ki aksine asla bırakmaz ben temizleyene kadar deli gibi üstünü örter patilerini siler temizler oğlum diyorum çık git şurdan rahatça alayım adın poklu badem olcak:roflol:

benimkide kapatır ...dakikalarca, kum sesleri duyarım. haşur huşur......kapadıktan sonra, vınnnnnnnnnnnnnnnnnn..ama jet hızı... kapadın neden kaçıyorsunki. sanki kovalıyorlar:roflol::roflol:

birde uyurken sayıklar benimki. geneldede ayak ucumda bazen yastığımın yanında uyur. bu sabah,baktım yine sayıklıyor,dedim neler görüyor. sayıklarken yataktan , düştü.sanırım dönmek istedi,uykusunda. amanın dedim..baktım... bir şaşırdı. sonra tekrar çıktı yerine başladıuykuya,ve yine sayıklamaya.:roflol:....

Son düzenleyen: Moderatör:

:roflol: :roflol:

Yahu bunların hepsi bir alem.. Oku, oku gül..

:nazar:

püsküütüm ne güzel düşünmüşsün bu konuyu Şenizçok sevdim buaralar vaktim dar bütün mesajları okuyamadım ama en kısa sürede okuyacağım

birde uyurken sayıklar benimki. geneldede ayak ucumda bazen yastığımın yanında uyur. bu sabah,baktım yine sayıklıyor,dedim neler görüyor. sayıklarken yataktan , düştü.sanırım dönmek istedi,uykusunda. amanın dedim..baktım... bir şaşırdı. sonra tekrar çıktı yerine başladıuykuya,ve yine sayıklamaya.:roflol:....

ya sarışın bombam bizimki çok horluyor lokumda horluyormu?

:roflol::roflol:ayy:roflol::roflol:

uyuyrken sürekli hıyy diye ses çıkarır(dı)ilk aldığımızda bilmediğimiz için kapı gıcırtısı flan sanıyorduk bu yüzden kapıları yağlamıştık bile:))(dı)dedim çünkü şuan hasta ve yapmıyor:KK43:(

ßizimki sessiz sessiz mutfaga gider, mutfak kapısı açıksa içeri girer, çöp kovasının ayagına ayagını ßasıp kapagını açar, içine kafayı sokup karı$tırır, kurßanını kaptıgı gißi salona getirir, onu kafasını saga sola sallayıp yırtar parçalar ßu 111111

kakasını çi$ini eger tuvaleti dı$ında ßi yere yapmı$sa ßizimki kuzuların sessizLiğine ßürünür..suç i$ledi yaa çıt çıkmazz saklanır ßi yerlere taaki ßen onu ßulana dek kötükedihüso ßu da 22222

Sıra geldi Bulut'umun ikinci komik huyuna..

Normalde huy olarak havlayan köpeklerden değildir Bulut'um.. Kapı çalınınca havlar.. Ne olur ne olmaz duymuyor olabiliriz di mi?

Ya da o sırada kadraja bir kedi ya da köpek takılmıştır.

Amma velakin bazen havlaması icap ediyor.. Mesela kardeşim aradığında "Bulut'u çok özledim bi' havlatsana, bari sesini duyayım" dediğinde ben ne yapıyorum acaba? :roflol:

Replik şu:
"Ben onlara dedim ki.. Bulut sizi mahveder"

Bu cümle yetiyor.. Başlıyor havlamaya.. Ama bu nasıl cümledir yahu? Kaç hece var içinde.. sen nereden anlıyorsun bunu? :nazar: :roflol:

İki ayrı zamanda çektim, tepkilerin aynılığına bakın lütfen..

İ-NAN-MI-YO-RUUUMMMMMM inanamıyorum püsküütüm yaaaa nasıl bir üstün zekadır 41 defa maşallahh :nazar: ayy gece gece nasıl mutlu oldummm :sm_cool: bu arada turkuaz boyunluklu bulutu da yirimmm :asigim:

X