Bi don bak bakalim herkes ayni seyi mi yaziyor neyin kafasi bu ya ? Tamam hadi sen yazma istemiyorum sana da taktım oldumu
Ben anladim yaa kk de boyle bi tim var. Bunlar birbirlerini takip eden bilen taniyan tipler biri elestirince hep beraber hucum ediyolar. Onlara prim vermiyorum. Digerleri yorum yaparsa okurum arkadaşlar. Çünkü bu yazan kompleksliler bunfan prim yapiyo istedikleri kadar yuklensinler ..)
Ben anladim yaa kk de boyle bi tim var. Bunlar birbirlerini takip eden bilen taniyan tipler biri elestirince hep beraber hucum ediyolar. Onlara prim vermiyorum. Digerleri yorum yaparsa okurum arkadaşlar. Çünkü bu yazan kompleksliler bundan prim yapiyo istedikleri kadar yuklensinler ..) gulerim anca
umarım benden bahsetmiyorsun. çünkü mesajlarımı genelde beğeniyorsun:)Ben anladim yaa kk de boyle bi tim var. Bunlar birbirlerini takip eden bilen taniyan tipler biri elestirince hep beraber hucum ediyolar. Onlara prim vermiyorum. Digerleri yorum yaparsa okurum arkadaşlar. Çünkü bu yazan kompleksliler bundan prim yapiyo istedikleri kadar yuklensinler ..) gulerim anca
Çete onlar canım. Hangi konuyu acsam ayni kisiler art arda yorum yapmislar. Birbirlerini cagiriyorlar heralde. Hadi şu konuya girip elestirelim diye.
Ya arkadaş bunun neresini anlamiyorsunuz neyse sıkıldım bu tip yorumlara cevap yazmayacağim gerizekaliya anlatir gibi anlatıyorum zaten bunaldim. O kisi umrumda degil ama davranışları gözümün onunde oluyo ve bana batıyor bu kadar basit. Siz salak olun farkina varmayin cevrenizdekileri bu didiklemek degildir gormektir.
He he ya ben yazdim uzun uzun takintiliyim sizde cevap yazdiniz psikologsunz hepiniz herseyi siz biliyosunz he tamam canım :) ben burda vakit harcıyorum derdimi paylaşıyorum sizin yaptığınıza bakın yürüyün bi gidin ya. Ben buraya iyi seyler duymak icin yazmadim zaten ama insanlar beni yargilasin diyede yazmadm. Yaptigiz saygisizlik baska bisey degil takildigim seyleri elestirip takildiginz seylere bakin. Adam akilli yorum yapabilen yazsın
Evet arkadaşlar taktım ki yazdım. Ama kiza degil yaptiklarina bana olan tavirlarina defolsun gitsin istiyorum tamammi ama çözüm bu degil. Biraz makul olun ya.. ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorm diyorum çözüm öneriniz süper elestirmek :))
Ben anladim yaa kk de boyle bi tim var. Bunlar birbirlerini takip eden bilen taniyan tipler biri elestirince hep beraber hucum ediyolar. Onlara prim vermiyorum. Digerleri yorum yaparsa okurum arkadaşlar. Çünkü bu yazan kompleksliler bundan prim yapiyo istedikleri kadar yuklensinler ..) gulerim anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?