Sizinde çevrenizde böyle kadınlar var mı?

Konu açarken bir liste yapın ona göre yorum yapalım.

Sema içim şişti gı vallahi.

Bana da hem kadının davranışları hem senin konuyu anlatma biçimin garip geldi.

Gereksiz yani.

aaa tesüüf ederim sema,,
öylemi dedim ben:)

Vallahi sana guvensem numarami falan vereyim watsaptan bak falan diycem nedir bu kk guvensizligi . Kizsal bi soru sorun bari sadece kizlarin bilebilecegi :)) hey allahim. Canim ben o kizin davranislarina degil o erkeklerin salakligina yaniyorum o ayri. Buraya takildiysan. O kendi evinde kocasiyla ne halt ediyosa etsin yada cevresinde ama ven kendi çevremde bunu etik bulmuyorum

Şİmdi konu sahibi, kadın belki sizi kıskanıyordur orasını bilemeyeceğim ama siz de bu kadın takıntı halini almış.Kadınla kendinizi yarıştırmaya da başlamışsınız, biraz uzak dursanız ya da iş yerinizdeki diğer insanlar gibi umursamassanız sizin için daha iyi olur.

O da boyle bir saheser demekki fazla takma

Ben kesinlikle bütün gün kim ne giymiş diye bakmam ...
Bakmayan salak dır gibi de Bir yorum getirilmiş ...
Neden acaba ?

Ben kesinlikle bütün gün kim ne giymiş diye bakmam ...
Bakmayan salak dır gibi de Bir yorum getirilmiş ...
Neden acaba ?

Garip olan senin bu kadar detaylı anlatman, sende hafif takipçilik var inşallah iş azlığındandır başka nedeni yoktur

Canım daha da detaylı anlatsaydim keske hala anlasilmamis :))
3 yıldır çalıştığım insan dedim zateen bi kere göze batınca hep batar diye .takip etmeme gerek yok hep gozumun önünde

numaranı almayım sema.. artema tak kıza takma sema. etik değilse değil. boşver sema:)

Erkekler sizce neden salak ki ?

Herşeye yorum yapmaya çalismayin tatlım bu kadar yorucu oluyosa ben kimseden zorla yorum istedim mi ki

Bak bu iyi fikir sema :)
Kokten cozum ...
hadi ortaligi yangin yerine getir
meraklan bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…