Gözünüzün önünde evli bir bayan baska bir erkeğin ceketini duzeltse omuzlarina masaj yapsa konuşurken eline yuzune dokunsa sizin dikkatinizi çekmez oyle mi? Ilginc
Bebegim nerede yazmisim beni kiskaniyor diye soylermisin :) ya allah askina ben onun icin bile boyle bisey demiyorken siz bana ne kadar kolay diyebiliyosunuz :)Şimdi sema, öyle yazmışsın ki kadını kıskandığın, ona karşı içinde çekememezlik olduğu çok açık.Kadının seni kıskandığını söylüyorsun ama yazdıklarından asıl kıskanan sen gibisin.Bunu söylemek mi kötü oldu şimdi, sana bir ayna tutalım da kendini de başkalarının gözüyle gör istedik fena mı ettik.İş yerinde kimse farkında değil, üstelik kadının arkasından dedikodu etmeye çalışmışsın ama iş arkadaşların sana yüz vermemmiş.
işyerindeki kadınlar mesafeliyse bu kadınla demekki onlarda hoşlanmıyor, fakat erkekler bizim gibi kişilik analizi yapmadığı için veya bu tip kadınlardan daha çok hoşlandığı için seni takıntılı bulur tabi buna şaşırmadım.
senin bunda tek çözümün yok saymak en iyisi, malesef oluyor böyle tipler ve bir şelilde göze batıyorlar ztn amaçları bu bunların. Diğerleri niye farketmiyor demişsinya onlar olduğu gibi kabul etmiş koymuş bi köşeye, ama sen bunu yapamıyor rahatsız oluyorsun.
Daha free düşünmelisiniz.Yani delidir ne yapsa yeridir diye geçiştirmek varken haklı sebepleriniz dahi olsa bu tarz şeylere takılan insanlarda bana garip gelmiştir hep açıkcası.Tabiki dile getirdiğiniz zaman da bu sebeple siz takıntılı insan durumuna düşersiniz gayet normal.Ne yazıkki genel olarak insanlar kendilerini değil milletin hatalarını görüyor. Son derece haklı bile olsa ''ayyyy buda beni taklit ediyo'' der gibi konuşan insanlardan da ben haz almam.Bırakın bunu insanlar size söylesin.Şayet insanlar hiç fark etmiyorsa biri bile size gelip böylebişey söylemiyoken siz dile getiriyosanız insanlara karsı buda sizi çok itici biri yapar.Bahsettiğiniz türde ilginin sürekli üstünde olmasını istediği için samimiyetin dozunu arttıran insanlardan hiç haz etmem çok ucuz bulurum. Fakat birde bunun ''buda bana özeniyor'' ''buda beni taklit ediyor'' diye düşünüp dilegetiren insan modeli varki ondandaen az bu kadar haaz etmem.Ve ne yazıkki sizde bu durumdasınız ama farkında değilsiniz. Bütün mesele bu bence. Övülmekte yerilmekte başkaları tarafından olmalı. Siz dile getirdiğiniz zaman sizde kendinizi küçük düşürmüş oluyorsnuz.Buda bir gerçek.Bu noktayıda atlamayınn o yüzden.
Kadını göz hapsine almışsın.senden bi gün önce bi gün sonra ne giyiyor ona bile bakıyorsun.Hatta başka işin gücün yokmuş gibi denemek için bi gün şöyle giydim gittim diyorsun.Arkadaşım sanane bu kadar takmışsın .Belki senle alakası bile yok.Bende olabilirim o anlattığın kişi.
Bir gün cok iyiyim birgün çok kötü.kimi gün full makyaj kimi gün paspal.yani her hareketinden kendine bi pay cıkarıyorsun.
Burda takıntılı olan sensin bence.Hadi o manyak olsun sen hiç normal değilsin.
Diğerleri umursamazken..ya inanamıyorum gmrmüyorlar falan diyorsun çünkü onlar takıntılı değil.iltifat aldığında şöyle yapıyor falan diye sana hiç söyleniyorlar mı?Hayır.
Vardı senin gibi tipler çalıştığım yerde.Bişey giysem "kız benden mi gördün "falan diyen.Herkes kendi hayatında arkadasım .bu kadar dert edinip buraya yazacak kadar takmışsın.gecer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?