Size bı sorum olacak beni aydınlatin

Ama az olduğu için bu sefer tüp Bebek tutmama ihtimali de var

Herşey iyi olsada tutmama ihtimali var.
Sadece tüp bebekte aşılamadan daha çok şans var.
Normal sevişmede milyonlarca sperm içinden sağlıklı olanı tutturmak çok zor.
Aşılamadada sadece yıkıyorlar bildiğim kadarıyla.
Tüp bebekte özellikle en iyilerini seçip laboratuvara gönderip birleştiriyorlar ve o yüzden şans yükseliyor.
Özele şuan durumunuz yoksa devlette yaptırın.
Sanırım bir kaç aşılamadan sonra karşılıyor tüp bebeği.
Bilmiyorum nekadar sıra vs var bu süreçte.
O zamana kadar alternatif şeyleri deneyebilirsiniz ama bazen sadece vakit kaybı oluyor maalesef.

Allah yardımcınız olsun bence para biriktirmeye bakın bu şeyler kulaktan kulağa dolma bilgiler doğruluğu ve güvenilirliği yok şimdi kullanıp umut edersiniz umutlarınız yıkılabilir o yüzden en iyisi para biriktirip tıbbi yollara başvurmak

Aşılama az maliyetli bir süreç değil . Bence zaman ve nakit kaybı yaşamayın. Doktorun bize sperm sayısı arttırmak icin verdiği iğne ve ilaçlar bile işe yaramamıştı. Aynı zamanda bizde takviyeler içmiştik kalite arttırıcı ve keçiboynuzu vs gibi şeyler yinede total sayıya bir etkisi olmamıştı

Herşey süre kaybı bu sefer de tüp Bebek çok pahalı insanlar nasıl tutturuyor ben hala onun şokundayim ben ilk günden hamile kalmayı bekliyordum belki de ondan umutlarım hepsi tükendi.

Benim eşimde bir sürü ilaç kullandı ama hiç bir işe yaramadı hatta daha kötü oldu.

Biriktirmeye çalişiyoruz ama her geçen gün artıyor bilmiyorum ya eşim de biraz daha bekleyelim diyor en azından o zaman a kadar parayı toplarız ben ise borç yapmak istiyorum sağlık olsa borç ama sonra pişman olmak istemiyorum.

Neden devlette denemiyorsunuz?

Herşey süre kaybı bu sefer de tüp Bebek çok pahalı insanlar nasıl tutturuyor ben hala onun şokundayim ben ilk günden hamile kalmayı bekliyordum belki de ondan umutlarım hepsi tükendi.
İnsanlarla kendini kıyaslama. Sen sensin.
Benimde sebepsiz 10 sene olmadı.
Şimdi tüp bebek tedavisiyle hamileyim (ilk seferde tuttu)

Ama insanlar bizi kiyaslıyor o benim moralimi bozuyor.Nerde yaptırdınız tüp bebeği

O insanların ağzının payını verip mesafeni koyacaksın.
Eşim abisiyle konuşmadı tam 5 sene abisi özür dileyene kadar.
Soner Düzgüner-Miel Clinic
Çok ilgili ve tecrübeli bi doktor.

Borç yapmayın inanın ki faiz çok kötü bir durum ben yaptım siz yapmayın valla yanarsınız

O insanların ağzının payını verip mesafeni koyacaksın.
Eşim abisiyle konuşmadı tam 5 sene abisi özür dileyene kadar.
Soner Düzgüner-Miel Clinic
Çok ilgili ve tecrübeli bi doktor.
İyi yapmış benim de görümcem demişt.ben mesafeliyim konuşmuyorum çok eşim konuşuyor.yalan söyledi ben böyle bir şey söylemedim dedi eşimde takmadı.

Borç yapmayın inanın ki faiz çok kötü bir durum ben yaptım siz yapmayın valla yanarsınız
Beklicez o zaman iki, üç ay aslında bi yandan eşime hak veriyorum. Ama sonra hemen olsun istiyorum diye borç yapalım diyorum .

Devlette tutmaz diye düşünüyorum aslında güvenmiyorum.
Tutmaması ne alaka ki guvenmemenizi anlarım ama süreç aynı prosedür aynı değişen bir şey yok. Sizin yumurtalarınız, spermleriniz. Ben devlette yaptırdım nasip oldu. Benim gibi tüp bebekle hamile kalan çok arkadaşım var. İşinin ehliyse doktor devlet ya da özel farketmiyor. Özelde yaptırınca yüzde yüz tutacak diye bir şey yok yalnız

Tabi ki özelde yaptırsam yüzde yüz tutacak demiyorum. devletten iyi bir laboratuvar ortamı var mı yok mu onu bilemez insan, benim bildiğim bir özel hastane var ve laboratuvar ortamı da iyiymiş orda yapmayı düşünüyorum, eğer yaparsam.

Tüp bebekte ki sperm yıkama işlemi ile aşılama için yapılan sperm yıkama işlemi aynı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…