Size bı sorum olacak beni aydınlatin

Bide merak ettiğim bişey var neden doktorlar pcoslu olduğunuz zaman tüp Bebek tutma ihtimali yüksek diyorlar anlamadım ben orayı tam olarak .

Bide merak ettiğim bişey var neden doktorlar pcoslu olduğunuz zaman tüp Bebek tutma ihtimali yüksek diyorlar anlamadım ben orayı tam olarak .
Fazla yumurta toplandığı için normalde 7-8 , 10-12 toplanıyorsa pcoslulardan daha fazla yumurta toplanıyor. Mesela bende pcoslıyum 28 yumurta toplandı

Benim Amh 'ım 5,17 çıkmıştı pcoslu mu oluyorum.
Benimde amh 5.17 ama folikul sayisi fazla göründüğü halde içinden yumurta çıkmadı o kadar .ici boş çıktı 18 folikul görünüyordu 5 tane yumurta çıktı pcosluyum cok üzüldüm bu nasıl olabiliyor

Benimde amh 5.17 ama folikul sayisi fazla göründüğü halde içinden yumurta çıkmadı o kadar .ici boş çıktı 18 folikul görünüyordu 5 tane yumurta çıktı pcosluyum cok üzüldüm bu nasıl olabiliyor
İnanki bende hiç bilmiyorum.Doktorum pcoslu olmanda fayda var dedi.

Hayır daha başlamadim.Şuan maddi durumdan dolayı biraz sıkışığız.
Allah nasip ederse tek sperm ve yumurta bile yeter. Ama burda yaşınız ek hastalığınız ve ne kadar süredir çocuk deniyorsunuz bu önemli.
Ortada bir sağlık sorunu var ve rapor çıkıyor bir devlete başvurun bi yola çıkın bence. Amh yumurta durumunu gösteriyor pcos ayrı bir tanı hem över görüntüsü hem de hormon oranına bakılıyor.
Özeller hep çok daha pahalı oluyor. Tutma işi ise nasip toplanan yumurta kalitesi spwrm kalitesi önemli herşey kaliteli ise bile daha sebebi bilinmeyen şeylerden döllenemeyebiliyor. Ama tabi yaş önemli çok riske atmamak gerek. Ama maddi durum da çok önemli kaymakamlık vakıf gibi yerler destek verebiliyor.

X