Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla yumurta toplandığı için normalde 7-8 , 10-12 toplanıyorsa pcoslulardan daha fazla yumurta toplanıyor. Mesela bende pcoslıyum 28 yumurta toplandıBide merak ettiğim bişey var neden doktorlar pcoslu olduğunuz zaman tüp Bebek tutma ihtimali yüksek diyorlar anlamadım ben orayı tam olarak .
Peki kaç tanesi döllendiFazla yumurta toplandığı için normalde 7-8 , 10-12 toplanıyorsa pcoslulardan daha fazla yumurta toplanıyor. Mesela bende pcoslıyum 28 yumurta toplandı
Benimde amh 5.17 ama folikul sayisi fazla göründüğü halde içinden yumurta çıkmadı o kadar .ici boş çıktı 18 folikul görünüyordu 5 tane yumurta çıktı pcosluyum cok üzüldüm bu nasıl olabiliyorBenim Amh 'ım 5,17 çıkmıştı pcoslu mu oluyorum.
İnanki bende hiç bilmiyorum.Doktorum pcoslu olmanda fayda var dedi.Benimde amh 5.17 ama folikul sayisi fazla göründüğü halde içinden yumurta çıkmadı o kadar .ici boş çıktı 18 folikul görünüyordu 5 tane yumurta çıktı pcosluyum cok üzüldüm bu nasıl olabiliyor
Ignelere başladın mıİnanki bende hiç bilmiyorum.Doktorum pcoslu olmanda fayda var dedi.
Hayır daha başlamadim.Şuan maddi durumdan dolayı biraz sıkışığız.Ignelere başladın mı
Bence borç olarakta olsa başlayin taksit yapiyorlar yoksa vitamin veya hiçbisey iyi gelmeyebiliyor ve zaman kaybı oluyorHayır daha başlamadim.Şuan maddi durumdan dolayı biraz sıkışığız.
Taksit yapılmıyor benim bildiğimBence borç olarakta olsa başlayin taksit yapiyorlar yoksa vitamin veya hiçbisey iyi gelmeyebiliyor ve zaman kaybı oluyor
Sor mutlaka kolaylık saglayabilirlerTaksit yapılmıyor benim bildiğim
Bana bı form verdiler orda herşey yazıyordu. Bı kısmını adetimin ikinci günü verilmesi gerektiğini, diğerini de yumurta toplama günü verilmesi gerekiyor diyeSor mutlaka kolaylık saglayabilirler
Siz transfer yaptınız mı?Ignelere başladın mı
Biz ankara bahçecide tedavi görmüştük. Yapı krediye ve bir kaç bankaya 3 taksit yapıyorlar .Taksit yapılmıyor benim bildiğim
Pcosta taze transfer olmuyor .O ilk vereceğiniz kısmı konuşup taksit yaptırabiliyorsunuz sonraki kısmı da öyle en fazla 3 taksit oluyorSiz transfer yaptınız mı?
Transfer oldunuz muBiz ankara bahçecide tedavi görmüştük. Yapı krediye ve bir kaç bankaya 3 taksit yapıyorlar .
8 döllenmişti 5. Güne 2 embriyo sağlıklı kalmıştı.
Bı sonraki aya mı kalıyor ?Pcosta taze transfer olmuyor .O ilk vereceğiniz kısmı konuşup taksit yaptırabiliyorsunuz sonraki kısmı da öyle en fazla 3 taksit oluyor
Ben de Diyarbakır bahçeciye gidiyorum inşallah dediğiniz gibi taksit yaparlar.Biz ankara bahçecide tedavi görmüştük. Yapı krediye ve bir kaç bankaya 3 taksit yapıyorlar .
8 döllenmişti 5. Güne 2 embriyo sağlıklı kalmıştı.
Allah nasip ederse tek sperm ve yumurta bile yeter. Ama burda yaşınız ek hastalığınız ve ne kadar süredir çocuk deniyorsunuz bu önemli.Hayır daha başlamadim.Şuan maddi durumdan dolayı biraz sıkışığız.