Size bı sorum olacak beni aydınlatin

Rapor nasıl çıkarılır bide nerde canım anlatır mısın hiç bilmiyorum

Ne güzel inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın keşke eşim ameliyat olmasaydı diyorum .

Saol canım verdiğin bilgiler için siz tüp Bebek yaptınız mı?

canım kötü bir deneyim yaşadık 2 3 tane sperm çıktı doktor onu görünce tüp bebeğe başlıyoruz dedi yumurtam toplandı eşim de sperm çıkmadı hastanede öylece kalakaldık benden sana tavsiye sakın iki tane üç tane spermle tüp bebeğe girme. Maddi durumunu bilmiyorum ama ilaç iğne takviye bunları öğren güzel bir doktora git iki ayda üç ayda bir sperm testi verİn cikanlari dondurup yoluna devam et en doğru yol bu

Rapor nasıl çıkarılır bide nerde canım anlatır mısın hiç bilmiyorum
Özel bir hastanede üroloji doktoru bize ilaç kullanım raporu verdi kadın doğum doktorum yönlendirdi arkadaşıymış sağ olsun yardımcı oldu biz de iğnelerimizi raporlu olarak alıyoruz daha uygun fiyatlı oluyor

kuzum haklısın doğal beslenmek takviye önemli ama bizim sorun senden çok farklı bizim eşlerimizin sıfır . O yüzden doğal yolla çok zor ya kullandık hem de çok Celalettin Peru’ya da gittik doğal tedavi de aldık neler yaptım neler . Çok çektim ben bu durumdan sonumuz güzel olsun da razıyım diyorum napalım

Benim de tüp Bebek yapmadan önce son bı kez eşim test verecek ona göre hareket edecez artık bakalım nasıl olacak sanırım bizim de sizin gibi olacak sperm dondurduktan sonra tüp Bebek yapacaz.öyle gibi

Benim de tüp Bebek yapmadan önce son bı kez eşim test verecek ona göre hareket edecez artık bakalım nasıl olacak sanırım bizim de sizin gibi olacak sperm dondurduktan sonra tüp Bebek yapacaz.öyle gibi
Bu süreçte doğal beslenip kesinlikle stresten uzak olmak çok önemli işlerimiz test verirken strese girince bile sıfır çıkabiliyormuş o yüzden çok rahat davranın ve sadece sizin başınızda olmadığını düşünün bizzat kaç tane arkadaşım aynı durumla uğraşıyor bir de dünya halini düşünün artık çağımızın hastalığı gibi bir şey oldu rahat rahat tedaviye devam edin en güzeli böyle oluyor kuzuö inşallah sonu güzel olur

Aslında bizim ilk başlarda sadece morfoloji ve ileri hareketinde sorun vardı sonrada her ay sayı azalmaya başladı doktor ameliyat önerdi ameliyat ile iyileşme olur dedi 5,6 aydır eşim ameliyat olmuş ama durum daha berbat sperm yok.

Amin inşallah sonu güzel olur ama benim eşim çok olumsuz düşünüyor ister istemez bende etkileniyorum .

Önümüzdeki hafta biz de test vereceğiz çok güvendiğim bir yerden bal arı sütü polen ve bir şey daha eklemiş karışım aldım onu kullanıyor eşim bir aydır eğer işe yararsa sperm testimiz iyi çıkarsa sana öneririm doktoruna istersen sor kullanırsınız

Tmm canım çok iyi olur .

Amin inşallah sonu güzel olur ama benim eşim çok olumsuz düşünüyor ister istemez bende etkileniyorum .
Neden öyle düşünüyor bir sürü insan bununla uğraşıyor bu da bir sınav her zaman olumlu düşünün benim eşim öğrendiği gün elindeki sigarayı attı ve bir daha asla kullanmadı bile yani moral motivasyon psikolojik durum çok önemli sen de eşine sürekli destek ol hep olumlu düşünsün olacağına inanın Allahın izniyle nasip olur inşallah sana da bana da

Benim eşim zor bıraktı sigarayı iki aydır içmiyor.

Siz ne zamandan beri bebek istiyorsunuz

Ama az olduğu için bu sefer tüp Bebek tutmama ihtimali de var
Tutmama ihtimali her zaman var en iyi hastalarda bile şans %70 civarı. Ama azospermide şans daha düşük diye bişey yok çünkü tüp bebekte zaten canlı spermi bulup seçiyorlar sperm seçimi düzgün yapılıp embriyolar oluştuktan sonra şansınız yaşıtınız ve aynı sağlık durumunda olduğunuz kişilerle aynı embriyo oluştuktan sonra iş kadında yani

Biz de doktor tavsiyeleriyle ilerledik bir sürü ithal takviye beslenme önerileri vs nerdeyse bi tüp bebek parası harcayıp boşa umutlandık. Tüp bebekte mikro çip yöntemiyle sağlıklı sperm seçildikten sonra tüp bebek şansı düşük değil sayısından ziyade morfoloji daha önemli gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için. Keşke ilk öğrendiğimiz ay tüp bebek yaptırsaydık diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…