Size bı sorum olacak beni aydınlatin

Nerde yaptırdınız ve ne kadar a mal oldu size açıklayabilir misiniz?
Kayseri memorialde yaptırdım Semih zeki Uludağ son derece memnunum tam yılbaşı öncesi yaptırdık biz o yüzden güncel fiyatları bilmiyorum ama ben öncesinde rahim filmi çektirdim histeroskopi yaptırdım tüp bebekte mikroçip kullandık iki embriyomuz kaldı onlar 1 senelik donduruldu totalde 100 bin gitti. Bizde yeni evliyiz kimseden de yardım almadık ama Allah yardım etti ya dönüp bakınca başka açıklama bulamadım yani altın vs varsa bırakın giden altın olsun sonucu her şeye değer

Daha o kadar gençsiniz ki ben o yaşta üniversite 3deydim heralde ben 27 yaşında yaptırdım 35 yaş öncesi tutma olasılığı iyi bi laboratuvarla %70lerde yani inşallah rabbim gönlünüze göre verir
Doktorum da dedi yaşından dolayı tutma olasılığı yüksek diye ama bilemiyorum ya ben ilerde olmamasından korktuğum için şimdi yapmak istiyorum tüp bebeği Allah korusun tutmazsa bile embriyo dondururuz diye.

Histeroskopi nasıl bı işlem? Bende rahim filmi çektirdim bı ay önce tüplerimin ikiside açıktı çok şükür.

Daha o kadar gençsiniz ki ben o yaşta üniversite 3deydim heralde ben 27 yaşında yaptırdım 35 yaş öncesi tutma olasılığı iyi bi laboratuvarla %70lerde yani inşallah rabbim gönlünüze göre verir
İnşallah dua edin benim için tutması ve sağlıkla doğması için bı yandan korkuyorum nasıl bakarım diye ama bi yandan da ilerde pişman olmamak için yapmak istiyorum.

Histeroskopi nasıl bı işlem? Bende rahim filmi çektirdim bı ay önce tüplerimin ikiside açıktı çok şükür.
Rahim filminde rahmim hafif üstten basık çıktı doktorum engel olmadığını söyledi ama içimiz rahat etsin diye rahimi içerden genişletti. Sonraki ay da transfer oldu zaten

İnşallah dua edin benim için tutması ve sağlıkla doğması için bı yandan korkuyorum nasıl bakarım diye ama bi yandan da ilerde pişman olmamak için yapmak istiyorum.
Ya abla olarak gör beni gerçekten karışmakta istemem herkesin hayat sınavı farklı ama gerçekten yaşın daha çook genç kaç yıllık evlisin ki çocuk stresine girdin. Ben 20 yaşında tüp bebek yaptıran şimdiye kadar duymadım illa ki vardır ama çok nadir yani. Tüp bebek zor bi süreç çok fazla hormon alıyorsun maddi manevi yıpratıyor evliliğin eşin sana ne kadar destek olacak bence bunları iyi düşün. Tabiki dua ederim rabbim en hayırlı zamanda hayırlı bi evlat versin inşallah.

Rahim filminde rahmim hafif üstten basık çıktı doktorum engel olmadığını söyledi ama içimiz rahat etsin diye rahimi içerden genişletti. Sonraki ay da transfer oldu zaten
Benim öyle bir şeyden bahsetmedi acaba bende de var mı yada yoktu diye bişi demedi.

Tabi öyle ama ben ilerde olmamasından korkuyorum.

Peki bu rapor durumu özel hastaneler ve klinikler de de geçerli mi!
Açıkçası bu konuyla ilgili bilgim yok,ben aşılama için üni Hastanesi'nden rapor çıkartmıştım. Ama forumda bazı yorumlarda gördüğüm kadarıyla birkaç özel hastaneden de rapor çıkartan olmuş. Ama hangi hastaneler bilemeyeceğim

Tmm anlandim saol

Kesinlikle öyle. Benim eşimin sperm sayısı 169 milyon her sperm testinde sperm sayısı hızı hep yüksek çıkıyor ama kalitesinde sıkıntı olduğu için (ROS değeri yüksek) embriyolarımız 5.güne gelemiyor. Şuan kalitesini yükseltmek için tedavi görüyor. Kaliteli olsun 20 tane sperm olsun gerçekten.

Ros değeri ne ki halbuki sayısı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…