Size bı sorum olacak beni aydınlatin

Eşim de sperm sayısı yok denecek kadar az bende de polikistik over var denildi.amh' im 5,17 çıktı
Sizin rapor almaniz kolay olur o zaman. Ben medicalpark florya da tedavilerimi oldum. çapa Dan almistim raporu 15 gunde cikiyor.

Bı ay önce eşimle birlikte bahçeci tüp Bebek merkezine gittik.doktor bize tüp Bebek yapin demişti.Aşilama olmaz mı dedim tutma ihtimali çok düşük dedi.
Ve şu an tüp Bebek yapacak maddi durumumuz yok eşimin sperm sayısı yok denecek kadar az bugün bal ,arı sütü, polen ve propolis karışımı diye bişey duydum.Bir çok kişi bunu kullanıp hamile kalmış ama bende sorun yok bu karışımı eşime yedirsem bı faydası olur mu sprem sayısı artar mı ? Bu konu da bilgisi olanlar bana geri dönüş yapın lütfen.
Şuan tüp bebek sürecindeyim transfer oldum. Aynı sorun benim eşimde de vardı aynı ürünü aldım dediğiniz ürünü kendimde eşim de kullanmaya başladık sonra tüp bebek doktoruma sordum böyle birşey kullanıyoruz sperm sayısını etkiler mi artirir mi diye boşuna uğraşmayın etkilese bile çocuk için yeterli olmaz dedi 1050 TL ye almıştım o ürünü.

Canim merhaba ben de suan tup bebek tedavisi goruyorum 2. Transferimi oldum. Size tavsiyem tamamlayici saglik sigortasi ile tup bebek tedavisi yaptirabilirsiniz. Rapor alabilen kisilerin sigorta oduyor. Ilaclar haric tabi. Ben gece yil ilk tedavimi o sekilde yaptirdim sadece ilaclara bir de embriyo dondurmaya ucret odedim. 2 embriyom kalmisti bu yil basi tekrar tamamlayici saglik sigortasi ile hic ucret odemeden muayenelerim transferim yapildi. Biz de de cok fazla maddiyat yok yani 150 200 bin verecek durum. O yuzden esim arastirmis. Cok iyi de denk geldi. Cevremde burda herkese soyluyorum faydasi dokunsun diye. Bir arastirin isterseniz.
Merhaba tss ile tüp bebek yaptırmanin şartları var mı acaba hiç çocuk sahibi olmamak erkek veya kadında aranan infertilite şartları smh düşüklüğü sperm yetersizliği vs

X